astrologia

4 Ζώδια που είναι ντροπαλά με αυτόν που τους αρέσει

by ediva

Πόσες φορές μας έχει τύχει να θέλουμε κάποιον, αλλά να μην ξέρουμε αν το ενδιαφέρον είναι αμοιβαίο; Τα πράγματα γίνονται πιο ζόρικα όταν έχουμε να κάνουμε με ένα άτομο που δεν είναι απαραίτητα και το πιο εκδηλωτικό. Όταν μιλάμε για ζώδια, ένα πράγμα είναι σίγουρο -πως κάποιοι φίλοι του ζωδιακού σίγουρα πιο ντροπαλοί σε ζητήματα φλερτ από άλλους. Εκεί, δηλαδή που τους βλέπεις να είναι ανοιχτοί και κοινωνικοί με μια παρέα φίλων, θα καταπιούν την γλώσσα τους και θα κάνουν πίσω όταν έχουν να κάνουν με κάποιον που τους αρέσει.

Αν αυτή η κατάσταση σου ακούγεται γνώριμη συνέχισε να διαβάζεις για να δεις ποιά είναι τα 4 ζώδια που είναι ντροπαλά με αυτόν που τους αρέσει!

Ποιά ζώδια είναι ντροπαλά με το άτομο που τους αρέσει;

Καρκίνος

zodiaΤίποτα δεν είναι πιο αποκαρδιωτικό για ένα ευαίσθητο καρκινάκι, από το να μην βρίσκει ανταπόκριση όταν του αρέσει κάποιος. Η απόρριψη είναι ένας από τους μεγαλύτερους φόβους του Καρκίνου, που είναι γεμάτος με ανασφάλειες. Στην προσπάθειά του, λοιπόν, να μην τη γευτεί, θα κλειστεί στο καβούκι του και δεν θα κάνει κάποια ιδιαίτερη κίνηση. Η επαφή στην πραγματική ζωή, δεν είναι το φόρτε του Καρκίνου. Οπότε, αν θέλεις να δεις αν του αρέσει πρόσεξε την συμπεριφορά του στα social media. Παρατηρήσεις αν το μικρό μας καβουράκι ποτέ δεν παραλείπει να σου κάνει like ή και να απαντάει στα story σου. Αν ναι, τότε θεώρησέ το καλό σημάδι!

Δες επίσης: Σημάδια ότι σε θέλει ανάλογα με το ζώδιο του

Παρθένος

symbola zwdiwnΟ από την φύση του τελειομανής Παρθένος, δεν είναι και ο πιο ειδικός σε θέματα φλερτ. Ως το πιο επικριτικό ζώδιο, όταν του αρέσει κάποιος μάλλον θα στρέψει όλη του την διάθεση για σχολιασμό στον εαυτό του. Όταν βρίσκεται στο ίδιο περιβάλλον με κάποιον που τον κάνει να νιώθει συναισθηματικά ευάλωτος, θα πανικοβληθεί και θα κλειστεί στον εαυτό του. Ο τρόπος να προσεγγίσεις ένα Παρθένο θα είναι με το να προκαλείς την πρακτική φύση του. Ο Παρθένος ψάχνεις μονίμως λύσεις σε προβλήματα, οπότε δώσε του προβλήματα για να σου προσφέρει λύσεις. Αν του αρέσεις, μην ξαφνιαστείς αν εμφανιστεί με καραμέλες και ζεστή σοκολάτα, αν του πεις πως την άρπαξες!

Δες επίσης: Τα 3 καλύτερα χαρακτηριστικά του κάθε ζωδίου

Αιγόκερως

zodiakoΠοιός έχει βρει Αιγόκερω που του δίχνει τι σκέφτεται, να το δω και να μη το πιστεύω! Οι Αιγόκεροι, είναι ίσως το χειρότερο ζώδιο σε θέμα διαχείρισης συναισθημάτων. Εξάλλου, ως γνωστόν δίνουν την ενέργεια τους στην δουλειά τους κατά κύριον λόγο. Όταν, όμως, ενδιαφέρονται για κάποιον θα κάνουν το γνωστό σκωτσέζικο ντους. Την μία μέρα θα σε πνίγουν με προσοχή και την επόμενη ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Αυτό κυρίως προκύπτει από τον φόβο τους να μην πληγωθούν. Τείνουν να είναι πολύ απαισιόδοξοι και να υπεραναλύουν καταστάσεις, ακόμα και αν δεν τους φαίνεται. Θα μπορούσε κανείς να το θεωρήσει και self-sabotage.

Ιχθύς

Δες επίσης: Τι πληγώνει κάθε ζώδιο!

astrologiaΟ Ιχθύς, αν και ρομαντική ψυχή, πληγώνεται από μόνος του σε τέτοια θέματα. Έχει φαντασία που καλπάζει και πολύ έντονα συναισθήματα, οπότε όταν θέλει κάποιον πολύ μπορεί να φτάσει να χάσει εντελώς την μπάλα. Στην φύση του είναι να ανησυχεί υπερβολικά, κάτι που τον γεμίζει με αμφιβολίες. Δεν θα είναι πολύ εκδηλωτικός, μπορεί να δεις, όμως, μερικά σημάδια. Ενώ, δεν θα έρθει να κάνει κίνηση ξεκάθαρα, μπορεί να πιάσεις κάποιες κλεφτές ματιές ή γέλιο στα αστεία σου. Είναι ρομαντική ψυχή στο κάτω κάτω!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts