pws ekfrazei kathe zwdio ton egwismo tou, ediva.gr

Πως εκφράζει κάθε ζώδιο τον εγωισμό του!

by ediva

Από τα πιο αμφιλεγόμενα χαρακτηριστικά ενός ανθρώπου είναι ο εγωισμός. Άλλες φορές είναι εκείνος που σε κρατάει από το να χάσεις την αξιοπρέπεια σου και άλλες φορές είναι εκείνος που δε θα σε αφήσει να δεις την πραγματική αλήθεια. Όλοι είμαστε εγωιστές πολύ ή λίγο και αυτό εν μέρη οφείλεται και στο ζωδιακό μας άστρο. Το κάθε ζώδιο εκφράζει διαφορετικά τον εγωισμό του.

Για παράδειγμα, ο Κριός είναι πολύ εγωιστής και ο Τοξότης απλά δε μπορεί να συμβιβαστεί εύκολα. Μπορεί να μην πιστεύεις σε όλα όσα λένε τα ζώδια, αλλά από απλή απορία και μόνο έχει ενδιαφέρον να δεις πως εκφράζει κάθε ζώδιο τον εγωισμό του. Που ξέρεις μπορεί να πέσει μέσα στις προβλέψεις για το δικό σου. Δες επίσης πως είναι κάθε ζώδιο στο κρεβάτι!

Ζώδια και εγωισμός

 

krios

Ο Κριός είναι πολύ εγωιστής. Θέλει να έχει πάντα τον τελευταίο λόγο. Θα φωνάξει, θα μαλώσει και θα θέλει πάση θυσία να μάθει με τον τρόπο του την αλήθεια. Παρόλα αυτά, θα ζητήσει συγγνώμη εάν καταλάβει ότι έχει λάθος και θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να κρατήσει κοντά του το ταίρι του. Βέβαια, αν δει ότι τελικά δε βγαίνει άκρη, σηκώνεται φεύγει χωρίς πολλά πολλά, απλά για να μπορέσει να βρει την ηρεμία του.

tavros

Αν θίξεις έναν Ταύρο μπορεί να σου το κρατάει πολύ καιρό. Δε ζητάει εύκολα συγγνώμη, γιατί πιστεύει πως δύσκολα έχει λάθος. Για να μην τον αδικούμε όμως, η αλήθεια είναι πως πριν κάνει κάτι θα το σκεφτεί υπερβολικά πολύ καλά. Τέλος ο Ταύρος είναι λίγο εγωιστής ως προς το να μοιράζεται τα συναισθήματα του. Τα κρατάει καλά για τον εαυτό του και τα δίνει με το τσιγκέλι.

Δες επίσης: Ποιος είναι ο καλύτερος σύντροφος για σένα με βάση το ζώδιο σου!

didimos

Ο Δίδυμος φέρεται αψυχολόγητα μερικές φορές. Άμα μαλώσεις με έναν Δίδυμο, μην περιμένεις να κάνει κίνηση εύκολα. Γίνεται τόσο εγωιστής που πολλές φορές όχι απλά αγνοεί τα συναισθήματα του άλλου, αλλά αγνοεί και τα συναισθήματα του ίδιου του εαυτού του. Είναι το μικρό παιδί που θέλει να του κάνεις τα χατίρια. Αν κάποια στιγμή σου ζητήσει συγγνώμη μην την πάρεις και πολύ τοις μετρητοίς. Το πιο πιθανό είναι να είναι επιφανειακή και να επιζητά κάτι άλλο από πίσω.

karkinos

Ο Καρκίνος είναι ένα από τα πιο υπομονετικά ζώδια και αντέχει στις συναισθηματικές κακουχίες. Αυτό οφείλεται εν μέρη στις ανασφάλειες του, αν και άμα βγει εκτός ορίων αλλάζουν τα πράγματα. Γίνεται σκληρός, ανένδοτος και μπορεί να δώσει τέλος στον έρωτα της ζωής του, προκειμένου το εγώ του να παραμείνει ψηλά. Η συγχώρεση από έναν Καρκίνο δεν έρχεται εύκολα, μιας και πληγώνεται βαθιά.

Δες επίσης: Πόσο πιθανό είναι να απατήσεις με βάση το ζώδιο σου!

leon

Τα αγαπημένα Λιοντάρια έχουν τον εγωισμό τόσο ψηλά που να τους χτυπήσει κατά κέφαλα ο έρωτας, δεν χαμπαριάζουν. Όχι απλά θέλουν την απόλυτη προσοχή από το ταίρι τους, αλλά και όταν δεν την παίρνουν μπορούν έτσι απλά να τελειώσουν την σχέση. Ο εγωισμός του Λέοντα μπορεί να φτάσει σε σημεία να μην παραδέχεται το λάθος του ποτέ και πάντα να φταίει κάποιος άλλος. Αυτό βέβαια οφείλεται στο γεγονός ότι έχει μεγάλη καρδιά και στο ότι μέχρι και τα δικά του τα λάθη δυσκολεύεται να τα συγχωρήσει στον εαυτό του.

parthenos

Ακόμα ένα ακλόνητο ζώδιο είναι ο Παρθένος. Βέβαια, επειδή του αρέσουν οι ισορροπίες δε θα μιλήσει για να προκαλέσει περιττή ένταση, όμως θα σε απαξιώσει φουλ άμα νιώσει αδικημένος. Όσο τον κυβερνά η λογική, δε θα κάνει βήμα για να ρίξει τον εγωισμό του. Αν σκεφτεί πιο συναισθηματικά, ίσως και να κάνει το βήμα πίσω. Άμα συμβεί αυτό σημαίνει ότι για τον Παρθένο είσαι ένα άτομο που αγαπά πραγματικά.

Δες επίσης: Ζώδια & εμπιστοσύνη: Πως να ξέρεις ποιον να εμπιστευτείς!

zigos

Η ανάγκη του Ζυγού για αποδοχή τον καθιστά εξαιρετικά υπομονετικό. Θέλει να υπάρχει στη σχέση του διαρκώς το πάθος και η φλόγα και το ενδιαφέρον. Κοινώς, ο Ζυγός κρατάει τα ηνία της σχέσης με αυτόν τον τρόπο. Αν όμως στον δρόμο του βρεθεί ένας νέος μεγάλος έρωτας, τότε θα ρίξει μαύρη πέτρα πίσω. Δε θα ξαναμιλήσει με πρώην, δε θα απαντήσει σε μηνύματα και τηλέφωνα και κοινώς θα εξαφανιστεί. Δε του αρέσουν οι εντάσεις και για αυτό θα ρίξει τον εγωισμό του και θα ζητήσει εύκολα συγγνώμη- μόνο και μόνο για να βγει από την άβολη κατάσταση.

skorpios

Ο Σκορπιός δεν είναι τόσο εγωιστής, όσο διεκδικητικός. Αγαπάει τον έρωτα και το πάθος και θα κάνει τα πάντα για να τον διατηρήσει. Ο εγωισμός του δεν κλονίζεται εύκολα και για αυτό δεν έχει ανάγκη από επιβεβαίωση. Αν όμως κλονιστεί, τότε βγάζει το κεντρί του και τσιμπάει. Μην τον θυμώσεις γιατί ο εγωισμός βαράει κόκκινο και δύσκολα μπορείς να τον κερδίσεις.

toksotis

Και φτάνουμε στους Τοξότες όπου δίκαια κάποιος θα αναρωτηθεί, πόσο εγωιστής μπορεί να είναι αυτός ο άνθρωπος που απλά ζει στον δικό του κόσμο με τη δική του κοσμοθεωρία. Για τον Τοξότη ο εγωισμός είναι ένα συναίσθημα. Θέλουν σε μια σχέση να αγαπούν και να αγαπιούνται. Όταν μαλώνει ο εγωισμός γίνεται θυμός και συμβιβάζεται. Μπορεί να θυμώσει και να φύγει. Μετά να ξεθυμώσει και να ρίξει τον εγωισμό του και να ζητήσει συγγνώμη. Είναι η υπερβολή του Τοξότη στα συναισθήματα- αρνητικά και θετικά- που πολλές φορές τον χαντακώνουν.

Δες επίσης: Τι παραξενιά έχει κάθε ζώδιο!

aigokeros

Αν το ταίρι του Αιγόκερου δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες του, τον πιάνουν τα διαόλια του και ο εγωισμός φτάνει σε άλλα επίπεδα. Δε δίνει εύκολα τέλος σε μια σχέση και δίνει πάρα πολλές ευκαιρίες. Αν όμως ξεπεράσεις τα όρια του, τότε ο εγωισμός μπαίνει μπροστά και παγώνει τα πάντα. Τα πάντα όμως! Ξέχνα και το όνομα του, γιατί δεν πρόκειται να τον ξαναδείς.

idrochoos

Και φτάνουμε στους Υδροχόους. Αχ, οι Υδροχόοι! Εγωιστές και επαναστάτες. Θέλουν την σταθερότητα σε μια σχέση και θα προσπαθήσουν να αλλάξουν μέχρι και την συμπεριφορά του συντρόφου τους. Έχει ανάγκη για σεβασμό και εκτίμηση και αναγνώριση. Πολλές φορές όμως γίνεται απαξιωτικός, αποστασιοποιείται και παίζει χειριστικά παιχνίδια. Ξέρει να συγχωρεί αν και σου βγάζει την πίστη μέχρι να το κάνει και σπάνια θα ζητήσει συγγνώμη. Είναι στενοκέφαλος, αδιάλλακτος και ο εγωισμός του πέραν πάσης υποψίας.

Δες επίσης: Ποιο είναι το καλύτερο & ποιο το χειρότερο ζώδιο για σχέση!

ixtheis

Στο τέλος ο Ιχθύς και όχι άδικα. Ο Ιχθύς είναι ψυχρός εκτελεστής ακόμα και στα πολύ κοντινά του πρόσωπα. Ο εγωισμός του είναι πολύ ψηλά, είναι χειριστικός, ειδικά όταν πληγωθεί. Γίνεται τόσο σκληρός που απλά παγώνει και τα δικά του συναισθήματα. Δεν του αρέσει να πληγώνει και να πληγώνεται, για αυτό και δέχεται και δίνει τη συγγνώμη.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts