ξανθιά κοπέλα με γυαλιά

Τα χαρακτηριστικά γυναικών που ερωτεύονται οι άντρες!

by ediva

Ενώ κάποιοι άντρες δεν προτιμούν να κάνουν σχέσεις με δυναμικές γυναίκες, οι επιτυχημένοι άντρες θέλουν δίπλα τους έξυπνες γυναίκες με δυναμική προσωπικότητα! Τα χαρακτηριστικά γυναικών που ερωτεύονται οι άντρες, στην εποχή μας φαίνεται πως είναι διαφορετικά από παλιότερες εποχές και σύμφωνα με την ψυχολογία η έλξη δεν έχει να κάνει μόνο με τα αντίθετα!

Πλέον σύμφωνα με την συγγραφέα Kristen Houghton η κοινωνία μας δεν έχει ως δεδομένο τις “συζύγους τρόπαια” αλλά το Α θηλυκό, την γυναίκα που έχει προσωπικότητα και υψηλούς στόχους. Στο lifestyle αυτό το βλέπουμε συνέχεια με power couples όπως είναι το ζεύγος Clooney και η Beyonce με τον Jay-Z κ.α.

Σύμφωνα με έρευνες το υψηλό στάτους μίας γυναίκας και ο δυναμισμός της θεωρούνται πολύ ελκυστικά χαρακτηριστικά από τους άντρες. Αυτό σημαίνει πως η καριέρα και η επιτυχία είναι το ίδιο ελκυστικά και στους άντρες όπως και στις γυναίκες!

Ο δεσμός με μία γυναίκα που έχει τα χαρακτηριστικά που θα δεις παρακάτω, κάνει τον σύντροφο της να αισθάνεται πιο επιτυχημένος και πλήρης! Τρανταχτό παράδειγμα είναι ο πολυεκατομμυριούχος Bill Gates και η σύζυγος του Melinda! Η Μελίντα σύμφωνα με το Forbes είναι στην τρίτη θέση των πιο δυνατών γυναικών του κόσμου!

Ποια γυναικεία χαρακτηριστικά ερωτεύονται οι άντρες!

Η ανεξάρτητη γυναίκα

αποφθέγματα της Μέριλιν Μονρόε

Οι δυνατές γυναίκες έχουν τις δικές τους φιλοδοξίες και ενδιαφέροντα αλλά και άλλες προτεραιότητες πέρα από την σχέση τους! Καταλαβαίνουν πότε ο σύντροφος τους πρέπει να δουλέψει παραπάνω ή να περάσει χρόνο με τους φίλους του. Αυτός ο τύπος γυναίκας δεν έχει την ανάγκη να συνοδεύεται παντού από τον σύντροφο της. Η ανεξαρτησία μίας γυναίκας κρατά ζωντανό το ενδιαφέρον των αντρών!

Δες επίσης Τι σκέφτονται οι άντρες όταν βλέπουν μια γυναίκα!

Η έξυπνη γυναίκα

ξανθιά κοπέλα με γυαλιά

Έρευνες έχουν δείξει πως τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες ελκόμαστε από ανθρώπους που φαίνεται να έχουν παρόμοια νοημοσύνη και χιούμορ! Φαίνεται λοιπόν πως οι πιο έξυπνοι άντρες έλκονται από έξυπνες γυναίκες.

Δες επίσης Τελικά τι θέλουν οι άντρες από τις γυναίκες;

Το χάρισμα της επικοινωνίας

άντρας και γυναίκα κάνουν ευχάριστη συζήτηση

Το χάρισμα της επικοινωνίας είναι ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά γυναικών που ερωτεύονται οι άντρες! Οι πιο επικοινωνιακές γυναίκες ξέρουν τι θέλουν να πουν και πως θα το πουν! Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που οι άντρες σέβονται και εκτιμούν σε μία σχέση!

Δες επίσης 7 Απλά πράγματα που Γοητεύουν τους Άντρες!

Η οργανωμένη γυναίκα

κοπέλα με γυαλιά μπροστά από βιβλιοθήκη

Οι πιο επιτυχημένες γυναίκες συνήθως είναι πολύ οργανωμένες όσον αφορά την ικανότητα να ολοκληρώνουν τους στόχους τους! Το ίδιο κάνουν και στις σχέσεις τους! Μία οργανωμένη γυναίκα έλκει σαν μαγνήτης τους πιο έξυπνους άντρες! Τα χαρακτηριστικά γυναικών που ερωτεύονται οι άντρες είναι αυτά που ξέρουν πως θα τους βοηθήσουν να εξελιχθούν και οι ίδιοι.

Related Posts