zeugari eutixismeno

7 Απλά πράγματα που Γοητεύουν τους Άντρες!

by ediva

Πόσες φορές έχουμε αναρωτηθεί τι θέλουν στα αλήθεια οι άντρες; Συχνά οι σχέσεις μαζί τους μας φαίνονται άλυτο μυστήριο, κάτι για το οποίο γκρινιάζουμε ώρες ολόκληρες με τις κολλητές μας. Είναι όμως στα αλήθεια έτσι;

Υπάρχουν κάποια καθημερινά, απλά πράγματα, για τα οποία δεν χρειάζεται να καταβάλουμε (σχεδόν) καθόλου προσπάθεια και όμως μπορούν να τους γοητεύσουν απίστευτα!

Ποιες ενέργειες μπορούν εύκολα να τους γοητεύσουν;

 

1. Του λες ότι τον εκτιμάς

zeugari eutixismeno

Ξέρουμε πως οι πράξεις μετράνε περισσότερο από τα λόγια, και πως αυτές κυρίως θα αποδείξουν την εκτίμηση που τρέφεις για εκείνον και όσα κάνει για τη σχέση σας. Όμως μπορούν και οι άντρες να είναι τρυφεροί και να εκτιμήσουν αυτά που τους λέμε. Άρα μην τσιγκουνευτείτε τον καλό λόγο, διότι δεν θα βαρεθεί ποτέ να τον ακούει.

2. Βάζεις το κεφάλι σου στο στήθος του

agkaliasmeno zeugari

Μια απλή κίνηση που όμως σημαίνει τόσα πολλά. Ειδικά στο τέλος μιας κουραστικής μέρας, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να εκφράσετε όσα νιώθετε. Ιδιαίτερα οι άντρες νιώθουν οι “προστάτες” εκείνη τη στιγμή, μιας και η σύντροφός τους εκφράζει έτσι εμπιστοσύνη και αίσθηση ασφάλειας.

3. Στέλνεις πρώτη εσύ

minima sto dromo

Συνήθως περιμένουμε από τους άντρες να ξεκινήσουν πρώτοι την κουβέντα, κάτι που μπορεί να τους αγχώσει διότι δεν ξέρουν εάν έτσι γίνονται πιεστικοί ή φορτικοί. Εάν νιώθει πράγματα για σας, το να του στείλετε μήνυμα πρώτη θα δείξει ότι επίσης ενδιαφέρεστε και θα του φτιάξει τη μέρα.

Δες επίσης: 10 Τρόποι για να ξεκινήσεις τη συζήτηση μ’ έναν άντρα!

 

4. Του στέλνεις όταν έχεις βγει χωρίς αυτόν 

stelntontas me poto

Δεν χρειάζεται να του δώσεις ραπόρτο με κάθε λεπτομέρεια και να μη χαίρεσαι τη βραδιά. Ένα δυο μικρά μηνύματα για να τον χαιρετήσεις, να του πεις πως όλα είναι εντάξει ή να τον ενημερώσεις τι ώρα περίπου επιστρέφεις, θα του δείξουν ότι τον σκέφτεσαι ακόμα κι όταν βρίσκεσαι με άλλα άτομα και περνάς ωραία.

5. Μιλάς για αυτόν στα social media

fotografia filiou

Η αλήθεια είναι πως, άτομα που “διαφημίζουν” τη σχέση τους στα social media σε υπερβολικό βαθμό, συνήθως δεν περνούν καλά στη σχέση τους. Σε φυσιολογικά επίπεδα όμως, θα γοητεύσει έναν άντρα διότι με αυτό τον τρόπο δηλώνεις ότι χαίρεσαι και νιώθεις περήφανη που είστε μαζί, και θέλεις να το μοιραστείς!

6. Είσαι τρυφερή

ekso mazi

Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι περισσότερο απ’ ότι νιώθεις, απλά να είσαι ο εαυτός σου. Μη συγκρατείς όμως το τόσο όμορφο αίσθημα της τρυφερότητας που νιώθεις για τον σύντροφό σου. Με μικρές αλλά τόσο σημαντικές χειρονομίες όπως να του πιάσεις το χέρι όταν περπατάτε ή να τον αγκαλιάσεις εάν μιλήσετε για κάτι ευχάριστο, σίγουρα θα τον κερδίσεις ακόμη περισσότερο.

7. Τον ακούς στα αλήθεια

suzitisi me kafe

Φαίνεται απλό, αλλά στην πραγματικότητα είναι δύσκολο να ακούς αληθινά τον άλλον. Κι αυτό, διότι σημαίνει να τον κοιτάς στα μάτια, να ενδιαφέρεσαι αληθινά για όσα λέει και να το δείχνεις με τις κινήσεις και τις εκφράσεις σου. Και οι άντρες έχουν ανάγκη να μιλήσουν για όσα τους ενδιαφέρουν ή τους απασχολούν, οπότε έχουν την ίδια ανάγκη για προσοχή με εμάς.

Δες επίσης: 7 Τρόποι για να κάνεις έναν άντρα ευτυχισμένο!

Όπως βλέπουμε, αυτά τα πράγματα είναι λίγο-πολύ αυτά που θέλουμε και εμείς από τον σύντροφό μας, όμως για κάποιο λόγο ενώ τα περιμένουμε, οι ίδιες “κολλάμε” στο να τα πραγματοποιήσουμε.

Ρωτήστε το σύντροφό σας τι θα ήθελε, και θα ανακαλύψετε ότι έχετε αρκετά κοινές επιθυμίες. Και το καλύτερο; Δεν είναι ούτε δύσκολο, ούτε και χρονοβόρο να τις πραγματοποιήσουμε. Αρκεί να ενδιαφερόμαστε πραγματικά ο ένας για τον άλλον!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts