shmadia flirt

8 Τρόποι για να καταλάβεις ότι του αρέσεις!

by ediva

Όταν ξεκινάς να φλερτάρεις με έναν άντρα το πρώτο που σε νοιάζει για να ξέρεις πως θα προχωρήσεις είναι φυσικά το πως θα καταλάβεις ότι του αρέσεις.

Θεωρείς πως είναι το πιο δύσκολο μέρος; Κι όμως όχι. Σίγουρα θα έχεις πιάσει πολλές φορές τον εαυτό σου να είσαι σίγουρη για την απάντηση σ’ αυτή την ερώτηση όταν πρόκειται για κάποια φίλη σου.

Όταν πρόκειται για εμάς όμως βλέπουμε τα πράγματα τελείως διαφορετικά και ξαφνικά μας πιάνει μια τεράστια ανασφάλεια και δεν μπορούμε να καταλάβουμε αν κάποιος μας βλέπει εpωτικά ή όχι.

Μην αγχώνεσαι όμως. Εγώ είμαι εδώ και θα σου δώσω κάποια πολύ εύκολα tips για να καταλάβεις απ’ την αρχή ότι ενδιαφέρεται για σένα όσο δύσκολος κι αν το παίζει κάποιος.

 

Πώς θα καταλάβω ότι του αρέσω

 

Δώσε σημασία στη γλώσσα του σώματος

flirt

Φυσικά το νούμερο 1 tip που έχω να σου δώσω είναι να προσέχεις αρκετά τη γλώσσα του σώματος. Όταν δεν γνωρίζεις κάποιον είναι αυτό που μπορεί να σε οδηγήσει σε μια σίγουρη απάντηση.

Το ότι σε κοιτάει συνεχώς σίγουρα είναι ένα σημαντικό σημάδι που πρέπει να προσέξεις. Επίσης πρόσεξε αν διορθώνει κάτι επάνω του κάθε φορά που σε βλέπει, όπως τα μαλλιά του ή τα ρούχα του. Αυτό σημαίνει ότι θέλει να δείχνει όσο πιο όμορφος και εντυπωσιακός γίνεται.

Επίσης ένας άντρας που κάθεται με ανοιχτά τα πόδια ή με τα χέρια στους γοφούς σημαίνει πως θέλει να εντυπωσιάσει και φυσικά δεν υπάρχει άλλος λόγος να θέλει να σε εντυπωσιάσει απ’ το ότι του αρέσεις.

Eye Contact

zeygari

Το ανέφερα και πιο πάνω, το έντονο κοίταγμα είναι απ’ τα πρώτα σημάδια που μπορούμε να διακρίνουμε. Αν είναι πιο ντροπαλός θα το κάνει όταν εσύ δεν τον κοιτάς, ενώ αν έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση δεν θα διστάσει να συνεχίσει να σε κοιτάει ακόμα κι όταν εσύ τον κοιτάς. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σε προσέξει στο χώρο.

Επίσης αν βρίσκεστε στη ίδια παρέα και πει ένα αστείο που θα γελάσει όλη η παρέα, αλλά αυτός κοιτάει εσένα και το πως θα αντιδράσεις είναι σίγουρο ότι του αρέσεις και προσπαθεί να σε εντυπωσιάσει.

Άκουσε τον προσεκτικά όταν μιλάει

Απ΄τα λεγόμενα του επίσης μπορείς να καταλάβεις πολλά. Όταν κάποιος ενδιαφέρεται για εμάς προσπαθεί να μας εντυπωσιάσει. Άρα σε μια συζήτησή σας θα αναφέρετε συχνά στα κατορθώματά του και θα μιλάει για τον εαυτό του.

Επίσης μπορείς να προσέξεις τη στάση του σώματος του όταν σου μιλάει. Μπορείς να κάνεις ένα μικρό test ρωτώντας κάτι πάνω στη συζήτηση. Αν έρθει πιο κοντά σου για να σε ακούσει ή σε ακουμπήσει τότε είσαι σε πολύ καλό δρόμο.

Σωματική επαφή

swmatikh epafh

Όσα δεν μπορούν να πουν τα λόγια όταν έχουμε πρωτογνωρίσει κάποιον τα λέει το σώμα μας. Ένας άντρας που του αρέσει θα αρπάξει κάθε ευκαιρία για να έρθει πιο κοντά σου. Μπορεί την ώρα που γελάτε με κάτι να σε αγγίξει απαλά ή ακόμα και να σου πιάσει το χέρι ή το πόδι την ώρα της συζήτησης.

Και οι αντιδράσεις του την ώρα που εσύ τον αγγίζεις επίσης μπορούν να δείξουν πολλά. Κάνε μια απαλή κίνηση και ακούμπησέ τον για να δεις αν θα απομακρυνθεί ή θα του αρέσει και θα επιδιώξει ακόμα περισσότερη επαφή.

Σου συμπεριφέρεται διαφορετικά

Ένας άντρας που πραγματικά ενδιαφέρεται για σένα θα συμπεριφερθεί πολύ διαφορετικά απ’ ότι στους υπόλοιπους της παρέας. Θα σε υποστηρίξει, θα σε προστατέψει και φυσικά θα βρεθεί με κάθε ευκαιρία δίπλα σου.

Ακόμα και αν το παίζει δύσκολος υπάρχει τρόπος να καταλάβεις ότι του αρέσεις. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι όταν φλερτάρει με κάποια άλλη γυναίκα να φύγεις για λίγο από τον χώρο, μπορείς να πας στη τουαλέτα. Χωρίς φυσικά να δείξεις ότι σε πείραξε κάτι.

Αν σταματήσει να μιλά με την άλλη κοπέλα τότε σημαίνει πως σίγουρα ενδιαφέρεται για σένα και το έκανε απλά για να ζηλέψεις.

Είναι νευρικός

Εντάξει δεν θέλει και πολύ σκέψη γι΄αυτό. Άλλωστε και εσύ είσαι νευρική όταν βρίσκεσαι κοντά του. Έτσι κι αυτός μπορεί να γελά, να κάνει κινήσεις ή να συμπεριφέρεται νευρικά. Για τους άντρες είναι ένα πιο δυνατό σημείο για να καταλάβεις ότι του αρέσεις γιατί δεν συνηθίζουν να είναι νευρικοί με κοπέλες που δεν τους αρέσουν.

Πρόσεξε τις κινήσεις των φίλων του

parea

Ξέρεις πως λειτουργούν οι αντροπαρέες. Δεν τους λες και διακριτικούς. Αυτό όμως μπορεί να λειτουργήσει προς όφελός σου, αφού αν έχει μοιραστεί με τους φίλους του ότι τους αρέσεις τότε με το που σε βλέπουν θα ξεκινάνε την καζούρα.

Μπορεί ακόμα και να ξεκινούν να γελάνε με το που σε βλέπουν να μπαίνεις στο χώρο και να του κάνουν νοήματα. Αν προσέξεις τις κινήσεις τους σίγουρα θα καταλάβεις πολλά.

Σε πειράζει

peiragma zeygariou

Σε πειράζει όλη την ώρα και σου πηγαίνει κόντρα; Αυτό μπορεί να μην είναι καθόλου αρνητικό. Προφανώς το κάνει για να τραβήξει την προσοχή σου. Φυσικά προϋποθέτει ότι το κάνει καλοπροαίρετα και ευγενικά. Αν πετάει απλά χοντράδες τότε μάλλον δεν ξέρει να συμπεριφερθεί. Μπορείς να δεις κι αυτό για να τον προσεγγίσεις καλύτερα, αφού είσαι σίγουρη πλέον ότι του αρέσεις δες αν θέλεις και πώς να κατακτήσεις έναν άντρα σε 5 λεπτά!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts