κοπέλα κόκκινα μαλλιά στέλνει μήνυμα στείλεις μήνυμα πρώην

Πότε να στείλεις μήνυμα στον πρώην και πότε όχι!

by tzinav

Τα μηνύματα στον πρώην είναι ένα θέμα που καίει! Σίγουρα θα έχεις ακούσει πολλές απόψεις πάνω σε αυτό το θέμα αλλά η αλήθεια είναι ότι κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Φυσικά, το πότε να στείλεις μήνυμα στο πρώην αγόρι σου και πότε όχι εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τη σχέση που είχατε αλλά και από το πώς χωρίσατε.

Παρόλο λοιπόν που δεν υπάρχει ένας γενικός κανόνας για το αν πρέπει να στείλεις στην πρώην σχέση η όχι μπορούμε να πούμε ότι υπάρχουν μερικά dos and don’ts. Δες λοιπόν πότε είναι οκ να στείλεις μήνυμα στον πρώην και πότε όχι!

Σε ποιες περιπτώσεις να στείλεις ή να μη στείλεις σε πρώην!

 

Νιώθεις νοσταλγία

γυναίκα λίμνη λουλούδια κινητό στείλεις μήνυμα πρώην

Αν ξαφνικά αναπολείς τα παλιά και νιώθεις έντονα την ανάγκη να στείλεις στο πρώην αγόρι σου τότε πρέπει οπωσδήποτε να την κατευνάσεις! Κάτι τέτοιο θα δημιουργήσει αμηχανία αφού η άλλη πλευρά μπορεί να μην είναι στο ανάλογο mood. Είναι καλύτερα λοιπόν να νοσταλγήσεις βουβά και μόνη σου τις ωραίες σας στιγμές. Έπειτα, φρόντισε να επανέλθεις άμεσα στο τι πήγε λάθος και γιατί δεν είστε πια μαζί.

Δες επίσης: 4 Ψέματα για τους χωρισμούς!

Νιώθεις μοναξιά

κοπέλα σκέφτεται κοιτάει έξω

Το να στείλεις στον πρώην σου όταν νιώθεις μόνη είναι ένα τεράστιο don’t! Αφενός θα φανεί ότι τον χρησιμοποιείς για να αισθανθείς καλύτερα, πράγμα που δεν ξέρεις πώς μπορεί να επιδράσει στον ίδιο. Συγκεκριμένα, μπορεί να τον γυρίσεις πίσω ενώ εσύ δεν αποσκοπείς σε μια επανασύνδεση. Αφετέρου, καταφεύγοντας στον πρώην σου απλά θα κουκουλώσεις το πρόβλημα σου. Η λύση για σένα αν νιώθεις μόνη σου είναι να επενδύσεις σε νέους ανθρώπους κι όχι σε παλιούς που υπάρχει λόγος που δεν είναι πια στη ζωή σου.

Δες επίσης: Τι να κάνεις μετά από έναν χωρισμό για να τον ξεπεράσεις!

Θέλεις να ευχηθείς σε γιορτή/ γενέθλια

κοπέλα κόκκινα μαλλιά στέλνει μήνυμα στείλεις μήνυμα πρώην

Αν με τον πρώην σου χωρίσατε καλά, χωρίς δηλαδή να γίνει κάτι άσχημο μεταξύ σας, τότε είναι οκ να του ευχηθείς στα γενέθλια ή στη γιορτή του. Με άλλα λόγια, αν και οι δύο έχετε προχωρήσει μετά το χωρισμό και απλά διατηρείτε μια καλή κοινωνική ή ακόμα και φιλική σχέση τότε στείλε! Ωστόσο, αν έχεις καταλάβει ότι ο πρώην σου θέλει να τα ξαναβρείτε ενώ εσύ όχι τότε καλύτερα απόφυγε τις ευχές. Κι αυτό γιατί μπορεί να του στείλεις λάθος μήνυμα!

Δες επίσης: 7 Σημάδια ότι βρήκες την αληθινή αγάπη!

Ανησυχείς και θέλεις να δεις πως είναι

ξανθιά κοπέλα στέλνει μήνυμα

Αν έχεις μάθει από κοινούς γνωστούς ότι ο πρώην σου περνάει μια δύσκολη φάση, για παράδειγμα κάποιο θέμα υγείας δικό του ή της οικογένειας του, και αισθάνεσαι ανησυχία για εκείνον τότε μπορείς να του στείλεις ένα μήνυμα. Φυσικά κάτι τέτοιο καλύτερα να το κάνεις μόνο αν διατηρείτε καλές επαφές και χωρίσατε καλά. Προτίμησε ένα μήνυμα που να δείχνει το ενδιαφέρον και να επικεντρώνεται στο τρέχον πρόβλημα, χωρίς υπερβολικό συναίσθημα ή αναφορές στο παρελθόν σας.

Related Posts