zeugari eroteumeno

5 Τρόποι να κάνεις έναν άντρα να σε ερωτευτεί!

by ediva

Το να γνωρίσεις έναν άντρα και να υπάρξει μια αμοιβαία έλξη είναι το πιο εύκολο. Το δύσκολο της υπόθεσης είναι να προχωρήσει το ειδύλλιο και να κάνεις αυτόν τον άντρα να σε ερωτευτεί.

Αντίστοιχα οι άντρες γνωρίζουν πολλές κοπέλες που τους αρέσουν, αλλά δύσκολα θα μπούνε σε μια σχέση. Αν θέλεις να κερδίσεις τον άντρα που μόλις γνώρισες και υπάρχει ενδιαφέρον να μην μπορεί μακριά σου και να είσαι η μία και μοναδική για εκείνον, τότε πρέπει να ακολουθήσεις κάποια συγκεκριμένα tips.

Η εξωτερική εμφάνιση είναι μόνο το πρώτο πράγμα που βλέπουμε σε κάποιον και μας ελκύει, από εκεί και πέρα όλα είναι θέμα χαρακτήρα και χειρισμού. Έτσι μετά από την πρώτη συνάντηση υπάρχουν κάποια άλλα πράγματα που πρέπει να δουλέψουμε για να μείνουμε αξέχαστες και να έρθει η σχέση που θέλουμε.

 

Πώς θα κάνεις σχέση με έναν άντρα

 

Δείξε ότι έχεις τη ζωή σου

files gia faghto

Τον καιρό που είσαι μόνη σου, φυσικά δεν κάθεσαι σπίτι κλεισμένη, περιμένοντας τον ένα. Έχεις τις παρέες σου, τους φίλους σου, βγαίνεις για καφέδες και ποτά και αυτό ακριβώς πρέπει να συνεχίσεις να κάνεις ακόμα και όταν γνωρίσεις κάποιον που σου αρέσει.

Είναι μύθος ότι οι άντρες θέλουν μόνο τις δύσκολες γυναίκες που είναι πρόκληση για αυτούς. Το μόνο που θέλουν αν δουν είναι πως έχεις τη ζωή σου και έχεις σκοπό να την συνεχίσεις, ακόμα και είστε μαζί. Αν απαντάς μέσα σε δευτερόλεπτα σε κάθε του μήνυμα, ακόμα και αν είσαι στη δουλειά και αν αλλάζεις όλο σου το πρόγραμμα για εκείνον, το πιο πιθανό είναι να πετύχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που υπολόγιζες.

Δείξε ότι έχεις τη ζωή σου και θα την συνεχίσεις, γιατί είσαι μια ανεξάρτητη γυναίκα, η οποία δεν έχει σκοπό να κρεμαστεί πάνω σε κάποιον άντρα.

Δες επίσης Πώς να κάνεις έναν άντρα να κάνει την πρώτη κίνηση!

Αδρεναλίνη

Μπορεί τα extreme sports να μην είναι το καλύτερο σου, αλλά στους άντρες αρέσουν οι γυναίκες που λένε ναι σε ό,τι έχει μεγάλη ποσότητα αδρεναλίνης. Επίσης στους άντρες αρέσει να αισθάνονται πως έβγαλαν μια κοπέλα από μια δύσκολη κατάσταση ή ότι την έκαναν να μην φοβάται. Γι’ αυτό μην ντραπείς να πεις τους φόβους σου, γιατί αν μπορεί να στους εξαλείψει τότε μπορείς και να τον κερδίσεις.

Οικειότητα

couple

Προφανώς δεν μπορείς να αποκτήσεις με κάποιον από την πρώτη εβδομάδα την οικειότητα που μπορείς να έχεις μετά από ένα χρόνο. Το μυστικό κρύβεται στο να νιώσεις οικεία να του εκφράσεις σκέψεις και συναισθήματα. Με τον καιρό τείνουμε να γνωρίζουμε τον άνθρωπο που είμαστε μαζί καλύτερα και να τον εpωτευόμαστε.

Έτσι αν κάνεις κάποιες ερωτήσεις από την αρχή και αρχίσετε να μιλάτε για τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας, θα γνωριστείτε καλύτερα νωρίτερα και θα νιώσετε πιο έντονα ο ένας για τον άλλον.

Μην δείχνεις αγχωμένη

Στο παιχνίδι του φλερτ το παν είναι να έχεις αυτοπεποίθηση και να μην δείχνεις αγχωμένη. Πόσες φορές κάθεσαι μετά από ένα ραντεβού και σκέφτεσαι πόσα πράγματα θα μπορούσες να είχες πει διαφορετικά; Άσε το άγχος μακριά και βγάλε όλο τον εpωτισμό σου, παίρνοντας αφορμή από τη συζήτηση για να αφήσεις υπονοούμενα και να ανάψει η συζήτηση.

Κάνε κοπλιμέντα

zeugari

Όπως σου αρέσει εσένα να σου κάνουν κοπλιμέντα, έτσι αρέσει και στους άντρες. Μην ντραπείς να του πεις ότι είναι όμορφος, πόσο μάλλον μπροστά σε άλλους. Όσο καλύτερα τον κάνεις να αισθάνεται, τόσο πιο πολλές πιθανότητες έχεις να τον κάνεις δικό σου.

Φυσικά πρέπει να λες μόνο πράγματα που εννοείς, αλλά να θυμάσαι ότι είναι καλό να τα πεις. Μπορείς να δεις ακόμα περισσότερες συμβουλές για σίγουρα αποτελέσματα εδώ: Πως να σαγηνεύσεις έναν άντρα!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts