pestou oti einai asteios

Πώς να κάνεις έναν άντρα να κάνει την πρώτη κίνηση!

by ediva

Είσαι έξω με τις φίλες σου και στην διπλανή παρέα έρχεται ένας γοητευτικός άντρας. Αποφασίζεις λοιπόν να τον πλησιάσεις και να του μιλήσεις. Όλα καλά ως εδώ. Τότε όμως γυρνάς στην παρέα σου απογοητευμένη γιατί θεωρείς πως το “πέσιμο” σου δεν ενέδωσε.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να μάθεις ότι στις περισσότερες περιπτώσεις οι άντρες δεν καταλαβαίνουν ότι τους φλερτάρεις. Αυτό συμβαίνει επειδή στο μυαλό τους αυτοί είναι που πρέπει να προσεγγίσουν μια κοπέλα κι όχι το αντίστροφο. Γι’ αυτό λοιπόν πρέπει να μάθεις πως να φλερτάρεις σωστά για να τον κάνεις να κάνει την πρώτη κίνηση.

Κάπου εδώ λοιπόν κάθεσαι και σκέφτεσαι πόσες φορές πλησίασες κάποιον και δεν είχε το αποτέλεσμα που ήθελες επειδή οι άντρες σκέφτονται διαφορετικά τα πράγματα. Επίσης δεν υπεραναλύουν κάθε κίνηση σου όπως κάνουν οι γυναίκες . Υπάρχουν λοιπόν κάποια απλά βήματα που μπορείς να ακολουθήσεις ώστε να του δείξεις το ενδιαφέρον σου κι αυτός να το καταλάβει.

 

Δες επίσης 5 τρόποι για να κάνεις ευτυχισμένο έναν άντρα!

 

10 tips για να κάνεις τον άντρα να κάνει την πρώτη κίνηση

1. Χαμογέλα συχνά

ginaika xamogelaei

Το χαμόγελο είναι ευρέως διαδεδομένο ως ένα θετικό σημάδι. Δεν χαμογελάς φυσικά σε όσους δεν συμπαθείς ή δεν έχεις όρεξη να μιλήσεις. Έτσι, θα τον κάνεις να αισθανθεί ωραία που μιλάτε.

Αυτό μπορείς να το εφαρμόσεις και σ’ ένα ευρύτερο πλαίσιο. Δηλαδή, δείξτου ότι είσαι ένα χαρούμενο κι ευδιάθετο άτομο, που ξέρει να περνάει καλά. Μ’ αυτόν τον τρόπο θα τον κάνεις να σκεφτεί ότι αρχίζει να του αρέσει ο εύθυμος χαρακτήρας σου.

2. Φυσική επαφή

ginaika pianei xeri antra

Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που είναι πιο άνετοι στο να πιάσουν το χέρι του άλλου χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος. Παρόλ΄ αυτά οι περισσότεροι άνθρωποι όταν ακουμπούν κάποιον άλλον άνθρωπο σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος δείχνουν ότι αισθάνονται πιο άνετα και οικεία.

Έτσι εάν πιάσεις το χέρι κάποιου του στέλνεις μήνυμα ότι ενδιαφέρεσαι γι’ αυτόν. Φυσικά δεν χρειάζεται να υπερβάλλεις γιατί τότε θα δείξεις ότι είσαι απελπισμένη.

3. Κομπλιμέντα για την εμφάνιση του

ginaika kanei komplimenta se antra

Εντάξει οι άντρες δεν είναι και τελείως άσχετοι με το θέμα φλερτ. Οπότε εάν του πεις ότι είναι πολύ όμορφος σήμερα θα καταλάβει το ενδιαφέρον σου. Το πρόβλημα μ’ αυτό είναι ότι οι κοπέλες δυσκολεύονται να το πουν σε ένα αγόρι γιατί φοβούνται την απόρριψη.

Μπορείς όμως να τον χαιρετήσεις λέγοντας του ένα ” Γεια σου όμορφε”. Είναι αρκετό ώστε να τον βάλεις να σκεφτεί και να καταλάβει ότι του αρέσεις.

4. Κάντε “μαζί” κάτι

zevgari cinema

Είναι ένα βήμα που κυρίως το χρησιμοποιούν οι άντρες όμως πιάνει και με τα δύο φύλα. Εάν για παράδειγμα μιλήσετε για κάτι και βρείτε κοινά ενδιαφέροντα όπως για παράδειγμα το σινεμά, πες του ότι θα ήταν πολύ καλή ευκαιρία να πάτε κάποια στιγμή μαζί.

Πρέπει βέβαια να προσέξεις ότι η πρόταση σου θα ακουστεί σαν ραντεβού κι όχι αν μια απλή πρόσκληση.

5. Φλέρταρε τον έντονα

ginaika kleinei mati se antra

Δεν εννοώ φυσικά να του λες σε κάθε πρόταση σου πόσο όμορφος είναι και να τον αγγίζεις συνέχεια, γιατί τότε ξεπερνάς τα όρια του φλερτ και μπορεί να τον ξενερώσεις. Αλλά δεν πρέπει να του δημιουργείς κι αμφιβολίες αν όντως τον προσεγγίζεις ή όχι.

Εάν δοκιμάσεις όλα τα άλλα βήματα και δεν δεις αποτέλεσμα, τότε κλείσ του το μάτι σου για να καταλάβει το υπονοούμενο. Αν ούτε και τότε δεις κίνηση μάλλον δεν έκανες και την καλύτερη επιλογή.

Δες επίσης 20 ερωτήσεις για να ξεκινήσεις μια συζήτηση στο πρώτο ραντεβού!

6. Απέφυγε τις λεπτομέρειες

zeugari sizitaei

Όταν φλερτάρεις δεν είναι καθόλου ο σωστός χρόνος για να μπεις σε αναλυτικές λεπτομέρειες για οποιοδήποτε θέμα. Όταν πλησιάζεις κάποιον πρέπει να είσαι ξεκάθαρη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι να το να πεις ένα γεια είναι αρκετό για να καταλάβει ότι σου αρέσει.

Προσπάθησε να είσαι εξαρχής σαφής με τα λεγόμενα σου. Ακόμη και όταν κάνεις ένα κομπλιμέντο φρόντισε να φαίνεται ότι είναι κομπλιμέντο ώστε να το καταλάβει και πιθανόν να ενδώσει.

7. Ρώτησε τον για την ζωή του

antras kai ginaika sizitoun

Το να ρωτήσεις κάποιον πράγματα πιο βαθιά και προσωπικά, όπως για την ζωή του δείχνει ότι ενδιαφέρεσαι και είναι ένα σίγουρο χαρτί για να κάνεις τον άλλον να σε δει με μία πιο ρομαντική ματιά.

Επίσης, όταν καταλάβει ότι πραγματικά ενδιαφέρεσαι και δεν ρωτάς για να περάσει η ώρα, τότε θα συνειδητοποιήσει κι ότι τον φλερτάρεις.

8. Πες του ότι είναι χαριτωμένος

antras kai ginaika xamogelane

Τα αγόρια αγαπούν να κάνουν τις κοπέλες να γελάνε. Εάν θέλεις να τον κάνεις να σε δει με διαφορετική ματιά τότε πες του ότι είναι αστείος και ότι περνάς ωραία μαζί του επειδή σου φτιάχνει την διάθεση.

Μ’ αυτόν τον τρόπο θα του τονώσεις το εγώ του. Χαίρεται που είναι αυτός που σε κάνει να χαμογελάς οπότε θα αρχίσει να σε βλέπει με έναν πιο ευχάριστο τρόπο.

9. Πλησίασε τον πρώτη

ginaika plisiazei proti antra

Ποιος λέει ότι οι άντρες είναι αυτοί που πρέπει να μας πλησιάζουν πρώτοι; Εάν δεις κάποιον και σου αρέσει, πλησίασε τον και συστήσου. Παράλληλα μπορείς να συνδυάσεις και το βήμα νούμερο 3, οπότε καθώς συστήνεσαι να του πεις ότι είναι πολύ όμορφος.

Το γεγονός ότι τον πλησίασες και τον βρήκες ελκυστικό, θα τον κάνει να σκεφτεί πως νιώθεις. Μπορείς να το πας κι ένα βήμα παραπέρα και να του πιάσεις το χέρι. Έτσι θα είσαι σίγουρη ότι κατάλαβε ότι τον φλερτάρεις.

10. Πες του ότι σ’ αρέσει

antras kai ginaika rantevou

Εάν ένα αγόρι δεν έχει καταλάβει τίποτα παρόλο που έκανες όλα τα παραπάνω βήματα, τότε πολύ απλά πες του το. Δεν χρειάζεται να είναι περίπλοκο ή με πολλές σάλτσες. Απλά πες το.

Εάν του πεις ” μου αρέσεις, μπορούμε να κανονίσουμε κάτι μαζί κάποια φορά” θα τον κάνει να το καταλάβει για σίγουρα. Εάν είσαι πιο τολμηρή μπορείς να του προτείνεις να βγείτε ραντεβού, ξεκάθαρα. Δες επίσης 6 τρόποι για να τον κάνεις να μην ξεκολλάει από πάνω σου!

Related Posts