άντρας γυναίκα ηλιοβασίλεμα δείξεις θέλεις

6 Διακριτικοί τρόποι για να του δείξεις ότι τον θέλεις!

by tzinav

Το να δείξεις σε ένα αγόρι ότι τον θέλεις σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Αφενός θα πρέπει να περάσεις το μήνυμα ξεκάθαρα ώστε να το καταλάβει, αλλά από την άλλη πρέπει να είσαι διακριτική.

Ουσιαστικά, αυτό που χρειάζεσαι είναι να του δώσεις μερικά στοιχεία ώστε να ξέρεις τις δικές σου προθέσεις αλλά να μην ανοιχτείς πλήρως αν δε νιώθεις έτοιμη να το κάνεις. Δες λοιπόν 6 διακριτικούς τρόπους για να του δείξεις ότι τον θέλεις!

6 Διακριτικοί τρόποι για να δείξεις σε ένα αγόρι ότι σου αρέσει!

1. Χρησιμοποίησε το βλέμμα σου

κορίτσι αγόρι κοιτάζονται δείξεις θέλεις

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δείξεις σε ένα αγόρι ότι του αρέσεις είναι το να διατηρείς οπτική επαφή μαζί του συνεχώς. Το λάθος που κάνουμε συχνά όταν ντρεπόμαστε είναι να μην κοιτάμε τον συνομιλητή μας στα μάτια. Αν πρόκειται για το αγόρι που σου αρέσει πρέπει οπωσδήποτε να μην πέσεις σε αυτή την παγίδα. Αντίθετα, κοίταζε τον βαθιά στα μάτια όταν μιλάτε. Αν μάλιστα προσθέσεις ένα μικρό χαμόγελο τότε σίγουρα θα περάσεις το μήνυμα!

Δες επίσης: 8 Τρόποι για να τον κάνεις να σε προσέξει!

2. Άγγιξε τον

κοπέλα πιάνει χέρι αγοριού δείξεις θέλεις

Όταν μιλάς με το αγόρι που σου αρέσει τότε μπορείς να προσθέσεις λίγη σωματική επαφή. Προφανώς μην κάνεις μεγάλες κινήσεις που δεν ξέρεις πως θα τις δεχτεί, αλλά προτίμησε μικρά και διακριτικά αγγίγματα, όπως το άγγιγμα στο μπράτσο όταν λέει κάποιο αστείο, στο χέρι ή μια αγκαλιά. Βλέποντας πως αντιδρά σε κάτι τέτοιο σίγουρα θα σε κάνει να καταλάβεις αν του αρέσεις και θα έχει κάνει ξεκάθαρες τις δικές σου προθέσεις.

Δες επίσης: Ποιες συνήθειες μας δεν αρέσουν καθόλου στους άντρες!

3. Δείξε ενδιαφέρον

άντρας γυναίκα γελάνε

Καλό είναι και το φτύσιμο αλλά από ένα σημείο και μετά και όταν θέλεις κάτι πιο ουσιαστικό από ένα παιχνίδι πρέπει να έρθεις πιο κοντά με τον άλλο. Το να δείχνεις το ενδιαφέρον σου στο αγόρι που σου θέλεις είναι απαραίτητο για να του δείξεις ότι σου αρέσει. Ρώτα τον για εκείνον, για τα ενδιαφέροντα και τους προβληματισμούς του, χωρίς όμως να γίνεσαι αδιάκριτη. Αν δείξει ανοιχτός στις ερωτήσεις σου και τις ανταποδίδει τότε είναι ένα πολύ καλό σημάδι για την πορεία της σχέσης σας.

Δες επίσης: Πως να διατηρήσεις το ενδιαφέρον του για σένα για πάντα!

4. Ζήτα τη βοήθεια του

άντρας ξεσκονίζει πολύφωτο

Μπορεί να μη χρειάζεσαι στην πραγματικότητα βοήθεια αλλά στους άντρες αρέσει να νιώθουν χρήσιμοι οπότε εκμεταλλεύσου το! Ζήτα του λοιπόν να σε βοηθήσει με κάτι απλό, όπως να σου κατεβάσει κάτι που είναι σε ένα ψηλό ράφι, αν για παράδειγμα δουλεύετε μαζί. Έτσι, θα του δείξεις ότι τον ξεχωρίζεις κι αυτός θα νιώσει ότι η βοήθεια του είναι για σένα σημαντική.

Δες επίσης: 5 Καινούρια πράγματα που πρέπει να κάνεις στη σχέση σου!

5. Άφησε τον να σου μάθει κάτι

άντρας δείχνει κάτι σε γυναίκα φύση

Σε όλους τους ανθρώπους αρέσει να μαθαίνουμε σε αυτούς που μας ενδιαφέρουν κάτι που εμείς ξέρουμε καλά. Ειδικά στους άντρες αυτό ισχύει σε μεγαλύτερο βαθμό καθώς τους κάνει να νιώθουν πιο αρρενωποί. Ρώτα τον λοιπόν πράγματα για κάτι που τον ενδιαφέρει του και ζήτα του να σου εξηγήσει ότι δεν καταλαβαίνεις. Μάλιστα αν βλέπεις ότι επιμένει και είναι ιδιαίτερα λεπτομερειακός αυτό σημαίνει ότι θέλει πολύ να μάθεις κάτι που εκείνος αγαπά, επομένως πιθανό να είναι σημάδι ότι του αρέσεις κι εσύ.

Δες επίσης: 5 Μυστικά για μια υγιή και πετυχημένη σχέση!

6. Κάνε απλές κινήσεις που δείχνουν ενδιαφέρον

άντρας γυναίκα ηλιοβασίλεμα

Δείξε του ότι τον σκέφτεσαι κάνοντας κάτι απλό: πήγαινε του καφέ, δωσ’του ένα βιβλίο που θεωρείς ότι θα του άρεσε ή  πήγαινε του μερικά από τα μπισκότα που έφτιαξες.  Αυτές οι απλές κινήσεις δείχνουν νοιάξιμο, χωρίς όμως να είναι κραυγαλέες, αφού είναι πράγματα που θα έκανες και για έναν φίλο σου.

Δες επίσης: Τα 5 βασικά λάθη των σχέσεων και πως θα τα αποφύγεις!

Το να δείξεις στο αγόρι που σου αρέσει πως νιώθεις χωρίς όμως να ανοίξεις όλα σου τα χαρτιά δεν είναι τελικά τόσο δύσκολο. Φέρσου αυθόρμητα και δώσε μερικά στοιχεία όπως αυτά που έμαθες και θα περάσεις το μήνυμα σου κομψά και διακριτικά.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts