κοπέλα ψεκάζεται με άρωμα

Ποιες συνήθειες μας δεν αρέσουν καθόλου στους άντρες!

by ediva

Αχ αυτές οι σχέσεις! Είναι ένα μεγάλο και περίπλοκο κεφάλαιο. Όχι γιατί απαραίτητα οι σχέσεις είναι δύσκολες, απλά και μόνο επειδή εμείς είμαστε περίπλοκα όντα. Και εκεί που νομίζεις ότι κάνεις κάτι καλά, συνειδητοποιείς ότι ο άλλος ξενερώνει και στραβώνει. Το θέμα είναι ότι τις περισσότερες φορές δεν ξέρουμε γιατί. Ίσως είναι μερικές από τις συνήθειες που μπορεί να έχουμε και να μην είναι τελικά τόσο κολακευτικές.

Ποιες να είναι αυτές; Πολύ καλή ερώτηση και θα στην απαντήσω ευθύς αμέσως. Γιατί κορίτσια μου κακά τα ψέματα όλες θέλουμε να ξέρουμε λίγο,πολύ ποιες συνήθειες μας δεν αρέσουν καθόλου στους άντρες. Αν σου ακούγεται ενδιαφέρον όλο αυτό, πάμε να δώσουμε λίγο φως στο μυστήριο. Επιπλέον,να ξέρεις πως τώρα που θα δεις τι και πως, θα συνειδητοποιήσεις ότι ίσως είναι και πράγματα που και εσένα πιθανώς σε “ενοχλούν” στους άλλους.

3 Συνήθειες των γυναικών που δεν αρέσουν στους άντρες

 

Παστώνεσαι με άρωμα

κοπέλα ψεκάζεται με άρωμα

Ξεκινάω από την συχνότερη συνήθεια που έχουμε όλες οι γυναίκες- αλλά και οι άντρες. Πριν φύγουμε από το σπίτι σίγουρα θα ψεκαστούμε με το άρωμα μας. Το κάνουμε όλες και ίσως μερικές φορές να το παρακάνουμε. Δεν χρειάζεται να αδειάσεις το μπουκαλάκι με την κολώνια πάνω σου! Τρία- άντε τέσσερα- ψουτ είναι αρκετά. Ένα ψεκασμός στο εσωτερικό του καρπού, ένας δεύτερος στο άλλο εσωτερικό του καρπου και από έναν πίσω από τα αυτιά. Αυτό ήταν! Είναι τα ιδανικά σημεία για να μυρίζεις ακαταμάχητα όλη μέρα.

Δες επίσης: Πως να είσαι καλά με τον σύντροφο σου και τον καλύτερο σου φίλο!

Χρησιμοποιείς πάρα πολύ ζουζουνίστικες εκφράσεις

ζευγάρι αγκαλιασμένο

Καταλαβαίνω και κατανοώ το να σου βγαίνει να πεις τον σύντροφο σου “μωρό μου” ή “αγάπη μου”. Είναι η αλήθεια πως δίνει μια πιο γλυκιά διάσταση στη σχέση. Δεν χρειάζονται όμως υπερβολές. Τα πολλά ζουζουνίσματα και γλυκόλογα ξενερώνουν τους άντρες. Στην τελική θέλουν να έχουν μια γυναίκα δίπλα τους και όχι ένα κοριτσάκι που είναι μόνο γλυκανάλατες εκφράσεις. Για την ιστορία, να ξέρεις ότι οι άντρες λατρεύουν να ακούν από την σύντροφο τους το όνομα τους. Έχει διαφορετικό άκουσμα, πιο γεμάτο, πιο συναισθηματικό.

Δες επίσης: 3 Λόγοι που θα σε αφήσει ένας άντρας!

Πίνεις δίχως αύριο

μεθυσμένη κοπέλα, ediva.gr

Θα μου πεις ότι εδώ υπάρχει μια γενική σύγχυση. Από τη μια οι άντρες θέλουν μια γυναίκα που να σηκώνει το ποτό και από την άλλη ξενερώνουν τη ζωή τους όταν μια γυναίκα πίνει πολύ. Ποια είναι η χρυσή τομή που δεν έχει σκεφτεί; Ναι οι άντρες θαυμάζουν μια γυναίκα που πίνει και μπορεί να το διαχειριστεί. Σιχαίνονται όμως τις γυναίκες που πίνουν ενώ δεν το σηκώνουν και γίνονται χάλια. Τώρα μεταξύ μας κιόλας, δεν είναι και το πιο ωραίο θέαμα να γίνεσαι λιώμα από το ποτό-τα έχουν τα δίκια τους, τα αγόρια!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts