ζευγάρι κάνει μάθημα χορού

5 Καινούρια πράγματα που πρέπει να κάνεις στη σχέση σου!

by tzinav

Το να διατηρήσεις μια μακροχρόνια σχέση σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση. Θέλει καθημερινή προσπάθεια, δουλειά και θυσίες. Ωστόσο, υπάρχουν στιγμές μέσα στη σχέση που μπορεί να νιώσεις ότι έχει φύγει η αρχική φλόγα κι ότι δεν έχετε τόσα πράγματα να μοιραστείτε. Επιπλέον, μπορεί να νιώθεις ότι έχεις ξεμείνει από καινούρια πράγματα που μπορείς να κάνεις στη σχέση σου.

Ακόμα βέβαια κι αν δεν έχει φτάσει αυτή η στιγμή που νιώθεις τα πρώτα κύματα ανίας, πάντα είναι μια καλή ευκαιρία για να δοκιμάσεις νέα πράγματα με το σύντροφο σου. Δες λοιπόν 5 καινούρια πράγματα που πρέπει να κάνεις στη σχέση σου!

5 Καινούρια και διαφορετικά πράγματα που πρέπει να δοκιμάσεις με το σύντροφο σου!

 

1. Βγείτε ραντεβού

ζευγάρι σε ραντεβού

Είναι συχνό φαινόμενο ότι στις μακροχρόνιες σχέσεις τα ζευγάρια δε βγαίνουν πια ραντεβού. Μπορεί να βγαίνουν μαζί για φαγητό αλλά συχνά δεν είναι μόνο οι δυο τους ή δεν υπάρχει το mood του ραντεβού. Για το λόγο αυτό, καθιερώστε με το σύντροφο σου βραδιές ραντεβού με τη συχνότητα που εσείς θέλετε. Αυτό προϋποθέτει να ετοιμαστείς όπως έκανες στις αρχές της σχέσης σας και να δώσεις την προσοχή που έδινες στο σύντροφο σου τότε. Κάτι τέτοιο σίγουρα θα ανανεώσει πολύ τη σχέση σας!

Δες επίσης: 5 Αληθινές συμβουλές για την σχέση σου!

2. Δοκιμάστε ο ένας τα χόμπι του άλλου

ζευγάρι κάνει μάθημα χορού

Μπορεί ο σύντροφός σου να έχει ένα χόμπι για το οποίο εσύ δεν τρελαίνεσαι αλλά θα ήταν πολύ εποικοδομητικό για τη σχέση να το δοκιμάσεις μαζί του. Με την κίνηση αυτή θα καταλάβεις τι βρίσκει ο σύντροφος σου στη συγκεκριμένη δραστηριότητα και θα δείξεις το ενδιαφέρον σου για εκείνον. Επιπλέον, είναι κάτι που θα σας βγάλει από τη ρουτίνα σας και θα σας κάνει να ανακαλύψετε νέες πτυχές στη σχέση σας.

Δες επίσης: 5 Μυστικά για μια υγιή και πετυχημένη σχέση!

3. Δοκιμάστε ομαδικές δραστηριότητες

ζευγάρια σε escape room καινούρια πράγματα σχέση

Είναι αλήθεια ότι στις σχέσεις μας δεν κάνουμε συχνά ομαδικές δραστηριότητες. Για το λόγο αυτό μπορείς να οργανώσεις εξόδους σε escape room, σε paint ball ή απλά βραδιά επιτραπέζιων παιχνιδιών. Αυτή τη φορά όμως φρόντισε ώστε να είσαι στην ίδια ομάδα με το σύντροφό σου! Έτσι, θα δεις μια πτυχή του εαυτού του που δε βλέπεις συχνά και αντίστοιχα εκείνος μια δική σου. Επιπλέον, θα μάθετε να δουλεύετε σαν ομάδα, πράγμα που θα σας φανεί χρήσιμο για όλη την πορεία σας.

Δες επίσης: Τα 5 βασικά λάθη των σχέσεων και πως θα τα αποφύγεις!

4. Οργανώστε ένα μασάζ στο σπίτι

ζευγάρι κάνει μασάζ καινούρια πράγματα σχέση

Ήρθε η ώρα να βγάλεις τα αρωματικά κεριά και λάδια σου, να χαμηλώσεις τα φώτα και να βάλεις χαλαρωτική μουσική για να κάνεις στο σύντροφο σου το καλύτερο μασάζ! Αυτή τη φορά, αντί να καταφύγετε σε κάποιον επαγγελματία  μπορείτε να κάνετε μασάζ ο ένας στον άλλο. Έτσι, η εμπειρία θα γίνει πιο προσωπική και αισθησιακή και θα σας φέρει πιο κοντά.

Δες επίσης: 10 Tips για να βελτιώσετε τη σχέση σας!

5. Αναζητείστε την αδρεναλίνη μαζί

ζευγάρι σε λούνα παρκ καινούρια πράγματα σχέση

Η περιπέτεια και η αδρεναλίνη βοηθούν στην έκκριση μιας ορμόνης που ενισχύει το δέσιμο. Επομένως, με την πρώτη ευκαιρία επισκεφθείτε μαζί ένα λούνα παρκ και ανεβείτε σε ένα roller coaster, κάντε ένα adventure sport ή οτιδήποτε άλλο αυξάνει την αδρεναλίνη για εσάς! Εξάλλου, το να ξεφύγετε από τα κλασικά ραντεβού, που συνήθως περιορίζονται σε φαγητό ή ταινία, συμβάλλει στο να συζητήσετε νέα θέματα και να γεμίσετε νέες εμπειρίες.

Δες επίσης: 6 Βασικοί κανόνες για μια ευτυχισμένη σχέση!

Όσο καιρό κι αν είσαι με το σύντροφο σου πάντα υπάρχουν καινούρια πράγματα τη σχέση για να δοκιμάσετε παρέα. Ανακάλυψε τα και μην αφήσεις τη ρουτίνα να καταβάλει τη δική σου σχέση!

Related Posts