ζευγάρι με ίδιο τατουάζ

5 Αληθινές συμβουλές για την σχέση σου!

by ediva

Σίγουρα θα ακούς πολλές συμβουλές για την σχέση σου και γενικά για τις σχέσεις από όλους. Συνήθως όμως οι συμβουλές και οι απόψεις που ακούμε δεν λένε όλη την αλήθεια. Αυτό δεν γίνεται επίτηδες απλά δεν ταιριάζουν όλα σε όλες τις καταστάσεις. Έτσι κάτι που θα μας πει μία φίλη μπορεί να βασίζεται στις δικές της εμπειρίες και να μην ανταποκρίνεται πλήρως στην δική μας κατάσταση!

Στην πραγματικότητα οι ειδικοί των σχέσεων και η ψυχολογία τα λένε λίγο πιο “έξω από τα δόντια” με συμβουλές κοινά αποδεκτές. Ίσως ακόμα και η ίδια η σχέση να τα λέει όλα από μόνη της αλλά όταν είμαστε μέσα σε αυτή δεν βλέπουμε τα σημάδια. Παρακάτω λοιπόν θα δεις κάποιες αληθινές συμβουλές που μπορεί να βοηθήσουν πολύ!

Αληθινά tips για ζευγάρια!

Η αγάπη από μόνη της δεν αρκεί

Σε μία σχέση η αγάπη δεν είναι αρκετή από μόνη της. Πρέπει να υπάρχει σύνδεση ουσιαστική. Σύμφωνα με την Jessica Elizabeth Opert μπορούμε να γεμίσουμε με αγάπη μία σχέση αλλά χωρίς την ουσιαστική επικοινωνία η αγάπη θα σβήσει! Ουσιαστικά θα πρέπει να αναρωτιόμαστε στην σχέση μας πως μπορούμε να καταλάβουμε και να επικοινωνήσουμε περισσότερο με τον σύντροφο μας.

Δες επίσης Όλη η αλήθεια για τις εpωτικές σχέσεις!

Μην κρατάς τα όνειρα σου μέσα σου

ζευγάρι περπατάει στη θάλασσα

Τα όνειρα για το μέλλον μας μαζί με έναν άνθρωπο είναι λογικό να υπάρχουν. Καμιά φορά όμως τα κρατάμε για τον εαυτό μας και δεν τα μοιραζόμαστε. Όταν μία σχέση είναι ειλικρινής και ουσιαστική είναι καλό να επικοινωνούμε αυτά που θέλουμε στον άνθρωπο μας.

Η σχέση δεν σημαίνει πάντα και φιλία

ζευγάρι ξαπλωμένο στον καναπέ

Είναι απόλυτα φυσιολογικό να νιώθεις τόσο άνετα με το αγόρι σου που αισθάνεσαι ότι είναι ο καλύτερος σου φίλος. Όμως σύμφωνα με την ψυχίατρο Racine Henry είναι καλό να διαχωρίζουμε τους ρόλους αυτούς. Κάτι που θα συζητήσουμε άνετα με μία φίλη δεν μπορούμε πάντα να το πούμε στον σύντροφο μας.

Δες επίσης 10 Tips για να βελτιώσετε τη σχέση σας!

Τα οικονομικά παίζουν μεγάλο ρόλο

Η relationship coach Jessica Elizabeth Opert, συμβουλεύει να ξεκαθαρίζουμε τα οικονομικά ζητήματα πριν συζήσουμε ή παντρευτούμε. Τα περισσότερα διαζύγια άλλωστε έχουν ως αιτία το χρηματικό κομμάτι και κυρίως την έλλειψη κοινής γραμμής σε σχέση με τα οικονομικά του σπιτιού!

Δες επίσης Αυτή η συνήθεια κάνει τις σχέσεις πιο δυνατές!

Μην μοιράζεσαι όλα τα μυστικά της σχέσης

ζευγάρι με ίδιο τατουάζ

Είναι απόλυτα φυσικό να μιλάμε για τις ανησυχίες ή τα παράπονα μας με τους φίλους και την οικογένεια μας. Όμως όσο δικοί μας κι αν είναι οι άνθρωποι στους οποίους μιλάμε δεν χρειάζεται να τα ξέρουν όλα. Σίγουρα κάθε σχέση έχει πολύ προσωπικές πληροφορίες που δεν χρειάζεται να βγαίνουν έξω από αυτή. Για παράδειγμα καυγάδες για την ερωτική σας ζωή είναι προσωπικοί και για τον σύντροφο σου. Αυτό δεν έχει να κάνει με το πόσο έμπιστο είναι το άτομο στο οποίο μιλάμε, αλλά με την συμβουλή που μπορεί να μας δώσει για το πρόβλημα.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts