άντρας γυναίκα κοιτάζονται

Τα 5 βασικά σημάδια ότι του αρέσεις!

by ediva

Πολλές φορές οι άντρες σήμερα διστάζουν να κάνουν τη πρώτη κίνηση και να παραδεχτούν ότι τους αρέσεις. Το να καταλάβεις όμως ότι αρέσεις σε κάποιον ώστε να τον ενθαρρύνεις να σου μιλήσει ανοιχτά μπορεί να είναι δύσκολο.

Γι αυτό και πρέπει να αναζητήσεις τα διακριτικά σημάδια με τα οποία μπορείς να συμπεράνεις αν αρέσεις σε κάποιον ή όχι. Εάν λοιπόν θέλεις να μάθεις ποια είναι αυτά ρίξε μια ματιά παρακάτω στα βασικά σημάδια ότι του αρέσεις.

Ποια είναι τα σημάδια ότι αρέσεις σε κάποιον!

 

Έχετε παρατεταμένη οπτική επαφή

άντρας και γυναίκα σε ραντεβού για καφέ

Είναι πολύ πιθανό να αρέσεις σε κάποιον που κοιτάζει αρκετή ώρα μέσα στα μάτια σου. Αν το άτομο αυτό είναι πιο ανοιχτό και κοινωνικό θα διατηρήσει την επαφή αυτή για αρκετή ώρα και ίσως διακρίνεις και ένα χαμόγελο όσο σου μιλάει. Εάν πάλι είναι πιο κλειστός χαρακτήρας θα στρέψει το βλέμμα του σχεδόν αμέσως. Ωστόσο πολύ γρήγορα θα ξαναπροσπαθήσει να κάνει οπτική επαφή.

Δες ακόμα: Σημάδια για να καταλάβεις πότε η σχέση είναι σοβαρή!

Πρόσεξε τη στάση του σώματος του

συνεργάτες σε γραφείο

Όλοι μας θέλουμε να φαινόμαστε στα καλύτερα μας όταν είμαστε μαζί με κάποιον που μας αρέσει. Εάν προσέξεις ότι κάθεται με πιο ίσια τη πλάτη απ’ ότι συνήθως ή ότι τραβάει τους ώμους του προς τα πίσω και προσπαθεί να φανεί πιο ψηλός πιθανότατα του αρέσεις. Ένα άλλο στοιχείο που μπορείς να κοιτάξεις πως είναι στραμμένο το σώμα του. Όταν αρέσεις σε κάποιον συνήθως ο κορμός τους καθώς και τα πόδια τους θα είναι στραμμένα προς τα εσένα.

Δες ακόμα: 24 Σημάδια για να καταλάβεις αν του αρέσεις!

Αντιγράφει τη γλώσσα του σώματος σου

άντρας γυναίκα κοιτάζονται

Όταν μας αρέσει κάποιος, ακόμα και υποσυνείδητα, θέλουμε να τον εντυπωσιάσουμε. Γι αυτό και μπορεί να συμπεριφερθούμε σαν ένας καθρέφτης του προκειμένου να περάσουμε το μήνυμα της συμβατότητας. Πρόσεξε εάν αντιγράφει κινήσεις που κάνεις με τα χέρια σου την ώρα που μιλάς ή εάν χρησιμοποιεί λέξεις που χρησιμοποιείς συνήθως εσύ.

Δες ακόμα: 8 Τρόποι για να καταλάβεις ότι του αρέσεις!

Συμπεριφέρεται νευρικά γύρω σου

άντρας ακουμπάει γυναίκα καθιστοι στον καναπέ

Είναι πιο συνηθισμένο να συμπεριφέρεται νευρικά γύρω σου κάποιος που του αρέσεις και μόλις τον γνώρισες. Μπορείς να καταλάβεις εάν κάποιος είναι αγχωμένος εάν αγγίζει πολύ το πρόσωπο του, εάν παίξει με τα χέρια του συνεχώς και αν πιέζει τα χείλη του. Μόλις αρχίσει όμως να νοιώθει πιο άνετα κοντά σου τότε αυτά τα σημάδια θα σταματήσουν.

Δες ακόμα: Tα 7 στάδια που περνάει ένας άντρας όταν ερωτεύεται!

Οι φίλοι του σε ξέρουν πριν τους γνωρίσεις

αντροπαρέα στη παραλία

Δες ακόμα: 10 Σημάδια ότι του αρέσεις!

Εάν οι φίλοι του σε ξέρουν πριν τους γνωρίσεις τότε είναι πολλές οι πιθανότητες να του αρέσεις. Άλλωστε δεν θα μιλούσες ποτέ στους φίλους σου για κάποιον που δεν σε ενδιαφέρει. Είναι επίσης πολύ πιθανό να έχει ζητήσει και τη συμβουλή τους στο πως να σε προσεγγίσει για να σου μιλήσει.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts