10 Σημάδια που δείχνουν ότι δεν σε έχει ξεπεράσει!

by ediva
trito proswpo

Ένας χωρισμός ποτέ δεν είναι εύκολος και πολλές φορές ακόμα και αν έχει περάσει καιρός συνεχίζουμε να σκεφτόμαστε τον πρώην μας και αναρωτιόμαστε αν κάνει και εκείνος το ίδιο. Υπάρχουν κάποια σημάδια με τα οποία μπορείς να καταλάβεις ότι δεν σε έχει ξεπεράσει ακόμα, αν αυτή η ερώτηση τριγυρνά συνεχώς στο μυαλό σου.

Οι γυναίκες είμαστε τις περισσότερες φορές πιο συναισθηματικές από τους άντρες και εκδηλώνουμε φανερά τα συναισθήματα μας, ενώ εκείνοι λόγω αντρικού εγωισμού προσπαθούν να τα κρύψουν.

Όταν όμως κάποιος συνεχίζει να σε σκέφτεται κάνει κάποιες κινήσεις με τις οποίες προδίδεται και ειδικά αν ήσασταν καιρό μαζί μπορείς ακόμα πιο εύκολα να καταλάβεις από τις κινήσεις του πως νιώθει όσο σκληρός και αν το παίζει. Αν ούτε εσύ τον έχεις ξεπεράσει δες 7 Βήματα για να κάνεις τον πρώην σου να γυρίσει πίσω!

 

Πώς θα καταλάβεις ότι ο πρώην σου είναι ακόμα κολλημένος μαζί σου!

 

1.Ψάχνει δικαιολογίες για να μιλήσετε

mhnymata apo ton prwhn

Είναι αυτό το κλασσικό μήνυμα που λέει “Ξέχασες ένα κοκαλάκι στο σπίτι μου”, ενώ ξέρει πολύ καλά ότι έχεις άλλα 100 και δεν το είχες προσέξει καν. Βέβαια αν θέλει να το κάνει πιο διακριτικά μπορεί να σου στείλει για κάτι που ξέρει ότι γνωρίζεις και ξαφνικά τον ενδιαφέρει κι εκείνον να μάθει, ενώ παράλληλα υπάρχουν πολλές πηγές από τις οποίες μπορεί να πάρει αυτή την πληροφορία. Όσο πιο άσχετα και ανούσια είναι τα μηνύματα που σου στέλνει τόσο περισσότερο σίγουρη πρέπει να είσαι ότι δεν σε έχει ξεπεράσει.

2.Τον συναντάς παντού μπροστά σου

anepithymhtos antras

Αυτές οι τυχαίες συναντήσεις προφανώς δεν είναι και τόσο αυθόρμητες. Απ΄την στιγμή που μοιραστήκατε κάποιο κοινό χρόνο από τις ζωές σας γνωρίζει πολύ καλά που κινείσαι και ποια είναι τα στέκια σου. Αν θέλεις να τον αποφύγεις φυσικά δεν θα αλλάξεις στέκια αλλά δεν χρειάζεται να κάνει check in σε κάθε μέρος που βρίσκεσαι γιατί το μόνο σίγουρο είναι ότι θα επιδιώξει να σε συναντήσει.

3.Αν σε συναντήσει δεν θα σε αφήνει να φύγεις

Όταν έχουμε μια τυχαία συνάντηση με έναν πρώην μας και δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό πλέον από καμία πλευρά θα αρκεστούμε σε μια τυπική ολιγόλεπτη συζήτηση. Αν όμως συναντήσεις τον πρώην σου και σου πιάσει την κουβέντα για ώρα και σε ρωτάει διαρκώς πράγματα προκειμένου να συνεχιστεί η συζήτηση είναι ολοφάνερο ότι απλά θέλει να κερδίσει όσο παραπάνω χρόνο γίνεται μαζί σου.

4.Ανεβάζει καταθλιπτικά status

antras me laptop

Ναι οι άντρες δεν συνηθίζουν να κάνουν τέτοια είδους status και δηλώσεις στα social, αλλά αν κάποιος έχει φάει πραγματικά κόλλημα μαζί σου μπορεί να το κάνει γιατί πολύ απλά ξέρει ότι θα το δεις και στοχεύει στα συναισθήματά σου και στο γεγονός ότι μπορεί κάτι να του σχολιάσει.

5.Ακούει το τραγούδι σας

Κάθε ζευγάρι έχει ένα δικό του τραγούδι. Αν δεν θέλει να ανεβάσει status γιατί φυσικά φοβάται και την καζούρα από τους φίλους του, μπορεί να ανεβάσει το τραγούδι σας ώστε να καταλάβεις μόνο εσύ ότι είναι ξεκάθαρα για σένα και πάλι περιμένει την αντίδραση σου.

6.Κρατάει επαφή με τους φίλους σου

Σίγουρα σε μία σχέση μετά από ένα σημείο οι παρέες γίνονται κοινές. Υπάρχει πάντα όμως μια λεπτή διαχωριστική στιγμή και όταν χωρίζουμε ξέρουμε σε ποιους ανθρώπους πρέπει να κρατήσουμε μια πιο απόμακρη στάση, έστω για τον πρώτο καιρό. Αν εκείνος συνεχίζει να τηλεφωνεί και να συναντιέται με τους φίλους σου όπως πριν προφανώς θέλει να κρατήσει επαφή και μαζί σου.

7.Ρωτάει για σένα

antras milaei sto kinhto

Μπορεί όταν συναντιέται με τους φίλους σου να ρωτάει συνεχώς για σένα ή μπορεί ακόμα και να τους στέλνει σε άσχετη φάση και να το παίζει ότι θέλει να μαθαίνει νέα σου, αλλά με διακριτικότητα.

8.Μιλάει για τις κοινές σας αναμνήσεις

Αν χωρίσατε πολιτισμένα είναι πολύ πιθανόν να έχετε συμφωνήσει ότι μπορείτε να μιλάτε και να ανταλλάσσετε νέα. Όταν όμως από αυτές τις γενικές συζητήσεις καταλήγετε συνεχώς να μιλάτε για τις κοινές σας εμπειρίες και το πόσο ωραία περνούσατε μαζί αυτό είναι δείγμα ότι δεν σε έχει ξεπεράσει και προσπαθεί να σε πείσει ότι πρέπει να ξαναείστε μαζί για να εμπλουτίσετε κι άλλο τις κοινές σας αναμνήσεις.

9.Συνεχίζει να είναι μόνος

stenaxwrhmenos antras

Αν έχετε χωρίσει πριν από αρκετό καιρό και γνωρίζεις ότι είναι ακόμα μόνος του αλλά δεν φλερτάρει κιόλας τότε μάλλον προσπαθεί ακόμα να σε ξεπεράσει, αλλά δεν το έχει καταφέρει.

10.Η καινούρια του κοπέλα είναι ίδια με σένα

trito proswpo

Υπάρχει όμως και ο τύπος του άντρα που επειδή δεν θέλει να το δείξει ότι είναι ακόμα κολλημένος κάνει καινούρια σχέση, μόνο που η νέα του σύντροφος σου μοιάζει από τα χαρακτηριστικά ως το στυλ. Φυσικά δεν εννοώ να το βλέπεις μόνο εσύ αυτό, γιατί αυτό είναι δείγμα ότι εσύ δεν τον έχεις ξεπεράσει, αλλά να το λένε όλοι και να το επισημαίνουν πριν καν εσύ πεις οτιδήποτε.

Related Posts