giati na mhn meineis filh me ton prwhn

Οι 10 χειρότεροι λόγοι για να μείνετε φίλοι με τον πρώην σου!

by ediva-girl

Όταν χωρίζεις σίγουρα δεν είναι ένα ευχάριστο γεγονός και για να έφτασες εκεί υπήρχε κάτι που σε οδήγησε. Το να κρατήσεις στενές επαφές μετά δεν είναι ότι καλύτερο. Ειδικά αν γίνε για λάθος λόγους.

Αν παρόλα αυτά, νομίζεις ότι θα πετύχει θα σου πω τους χειρότερους λόγους για να μείνετε φίλοι με τον πρώην σου από αυτές που το δοκίμασαν και απογοητεύτηκαν.

Από την στιγμή εξάλλου που είχες μία εpωτική σχέση με έναν άντρα για όσο διάστημα κι αν ήταν, είτε μήνες, είτε χρόνια, άμα το γυρίσετε μετά στο φιλικό θα σας φέρει πολλές φορές σε αμήχανες, άβολες, και όχι μόνο καταστάσεις.

 

Γιατί να μην μείνεις φίλη με τον πρώην

 

10. Θα έχετε κοινή παρέα

koinh parea me ton prwhn

Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα πέφτει συχνά ο ένας πάνω στον άλλο και  οι φίλοι σας αν τσακωθείτε να μην ξέρουν ποιανού το μέρος να πάρουν. Επίσης για σκέψου τι θα γίνει όταν θα γνωρίσεις τον επόμενο ή ο πρώην σου κάποια. Θα τον φέρεις στην παρέα αν είναι κι αυτός ή όχι;

9. Θα τον λυπάσαι

lupasai ton prwhn

Ειδικά άμα την απόφαση του χωρισμού την πήρες εσύ και θες να μείνετε φίλοι από ενοχές και για να μην είναι μόνος, είναι γενικά λάθος. Γιατί θα τον λυπάσαι που θα τον βλέπεις down, αυτός θα στηριχτεί πάνω σου και άντε μετά να ξεκολλήσει.

Οπότε χειρότερα θα γίνουν τα πράγματα. Παρότρυνε τον λοιπόν να βγαίνει έξω με τους φίλους του και ότι είναι καλύτερο αυτό για εκείνον.

8. Θα μαθαίνεις τα νέα του

filh sto facebook me ton prwhn

Άλλο να θες να ξέρεις ότι είναι καλά, να τον νοιάζεσαι κι άλλο να μαθαίνεις συνεχώς τα νέα του. Αυτό θα σε κρατήσει πίσω. Αν έχετε όμως κοινές παρέες, φίλους στο facebook, και τον δεις με άλλη είσαι σίγουρη για το ποια θα είναι η αντίδραση σου;

7. Νιώθεις μόνη

akomh skeptesai ton prwhn

Το πρώτο διάστημα του χωρισμού θα νιώθεις ένα κενό, θα θες να περάσεις μαζί του στιγμές, να κάνετε ότι και παλιά. Μπορεί να σκεφτείς ότι βιάστηκες να χωρίσεις και πάνω στην αδυναμία σου να τον πάρεις τηλέφωνο να έρθει.

Λάθος! Θα πρέπει να κάτσεις λίγο μακριά του, να κοιτάξεις τον εαυτό σου. Επίσης σε προτάσεις φίλων σου για έξοδο να λες και ναι μερικές φορές, για να μην κλείνεται μέσα!

6. Η σύγκριση

sugrish se duo antres

Είναι συνηθισμένο μετά από ένα χωρισμό, και αν ήσουν πολύ καιρό με τον πρώην σου να έχεις συνηθίσει σε κάποιες συμπεριφορές.Έτσι όταν γνωρίσεις τον επόμενο και κάτι δεν σου αρέσει θα κάνεις συγκρίσεις στο μυαλό σου, έστω και υποσυνείδητα.

Αν δε έχεις τον πρώην ακόμη στη ζωή σου, ενεργά θα είναι λίγο πιο περίπλοκα τα πράγματα…

5. Η κρυφή ελπίδα

h krufh elpida

Είναι δύσκολο συναισθηματικά να αλλάξεις συνήθειες από την μία μέρα στην άλλη.Οπότε μπορεί καταβάθος να ελπίζεις ότι αν κάνετε παρέα με τον πρώην, θα αλλάξει κάποια στιγμή και θα είστε μαζί καλύτερα από ποτέ.

Δεν λέω ότι αυτό είναι κάτι εντελώς απίθανο, αλλά θέλει προσοχή για να μην πληγωθείς ξανά.

4. Η καβάτζα σου

thelw ton prwhn ws kabatza

Ένας ακόμη λάθος λόγος να μείνεις φίλη με το πρώην αγόρι σου είναι για να τον έχεις καβάτζα, σε περίπτωση που δεν βρεις κάποιον καλύτερο.

3. Θέλει μόνο αυτός να μείνετε φίλοι

o prwhn thelei na meinoume filoi

 

Στην περίπτωση που σου προτείνει εκείνος να κάνετε παρέα, και συ δεν είσαι σίγουρη τι θες, μην του αφήσεις σάπιες ελπίδες.Ξεκαθάρισε του ότι αρχικά θες μία απόσταση, και μετά θα δείτε. Έτσι κερδίζεις χρόνο να δεις τι θες και συ και να είσαι σίγουρη.

2. Ακόμη σε αγαπάει

o pwrhn se thelei pisw

Αν ο πρώην σου τρέφει εpωτικά συναισθήματα ακόμη για σένα και ελπίζει ότι θα σε κερδίσει ξανά, ενώ εσύ όχι πες το. Αν μείνετε φίλοι άνετα μπορεί να νιώσετε άβολα και οι δύο και αυτό δεν θα σας βοηθήσει καθόλου.

1. Ακόμη τον αγαπάς

theleis pisw ton prwhn

Και θα μου πεις τι γίνεται στην περίπτωση που είσαι εσύ αυτή που τον αγαπάει ακόμη και θες να μείνετε φίλοι;Αν θες να τον έχεις από κοντά να σε ξαναερωτευτεί και να το πάτε από την αρχή είναι λίγο ριψοκίνδυνη ιδέα να τον πλησιάσεις με πρόφαση την φιλία.

Θα νιώθεις άσχημα, πιθανώς να ζηλέψεις αν βλέπεις ότι εκείνος προχωράει την ζωή του,κι αν σε καταλάβει θα είναι χειρότερα.

Υπάρχουν όμως μερικές φορές που δύο πρώην μείνανε φίλοι και έκαναν παρέα μετά τον χωρισμό τους είτε πιο συχνά, είτε όχι.  Αν σας έχει περάσει ο έpωτας εντελώς και είδατε ότι σαν φίλοι θα τα πάτε καλύτερα γιατί να μην το δοκιμάσετε; Εξάλλου συμβαίνει να γυρίσει στο εντελώς φιλικό μία σχέση!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts