δώρο Χριστουγέννων για το αγόρι σου

4 Ιδέες για δώρο Χριστουγέννων για το Αγόρι σου!

by ediva

Τα Χριστούγεννα είναι μέρες χαράς και αγάπης. Για αυτό, λοιπόν, και συνηθίζουμε να κάνουμε δώρα στους αγαπημένους μας ανθρώπους. Τι, όμως, μπορείς να πάρεις στο αγόρι σου; Πράγματι, οι άνδρες είναι, σχετικά, εύκολοι στα δώρα, αλλά και πάλι θέλει σκέψη. Το συγκεκριμένο δώρο, πρέπει να είναι πιο προσωπικό, καθώς δεν απευθύνεται σε γενέθλια και επετείους, αλλά σε μια συμβολική πράξη. Δες, λοιπόν, παρακάτω 4 ιδέες για δώρο Χριστουγέννων για το αγόρι σου, που σίγουρα θα του αρέσουν!

Τι δώρο να πάρεις στο αγόρι σου για τα Χριστούγεννα;

1. Ένα ταξίδι/εκδρομή

δώρο Χριστουγέννων για το αγόρι σου ταξίδι

Ένα ταξίδι ή μια εκδρομή είναι ένα πάρα πολύ όμορφο και ιδιαίτερο δώρο για το σύντροφο σου. Μπορείς να επιλέξεις να πάτε μια ημερήσια εκδρομή σε κάποιο μέρος, που σου αρέσει ή να κλείσεις εισιτήρια για τη χώρα, που θα θέλατε να επισκεφθείτε οι 2 σας. Σίγουρα, θα του αρέσει αυτό το δώρο Χριστουγέννων και θα του μείνει αξέχαστο.

Δες επίσης: 7 Χριστουγεννιάτικοι προορισμοί σε Ελλάδα και εξωτερικό

2. Άλμπουμ με φωτογραφίες σας

άλμπουμ με φωτογραφίες

Τι πιο όμορφο και προσωπικό, από ένα άλμπουμ με τις αγαπημένες σας φωτογραφίες μαζί; Έτσι, θα του δείξεις, πόσο πολύ τον αγαπάς και τον σκέφτεσαι. Επίσης, θα καταλάβει, ότι οι προσωπικές σας στιγμές, σημαίνουν πολλά για εσένα. Μπορείς, ακόμη, να του γράψεις σε κάποιο γράμμα, που θα συνοδεύει το άλμπουμ. Μπορείς να φτιάξεις το δικό σας άλμπουμ εδώ!

Δες επίσης: 5+1 Ιδέες για χειροποίητα Χριστουγεννιάτικα δώρα!

3. Κατοικίδιο

δώρο κατοικίδιο

Το κατοικίδιο είναι ένα πολύ ιδιαίτερο, αλλά και καταπληκτικό δώρο Χριστουγέννων για το αγόρι σου. Εάν, ξέρεις ήδη ότι το αγόρι σου θέλει κάποιο ζωάκι, τότε αυτό που έχεις να κάνεις είναι να πας σε μια φιλοζωική και να υιοθετήσεις. Έτσι, και το αγόρι σου θα είναι ευτυχισμένο, που θα έχει, πλέον, έναν καινούριο φίλο, αλλά θα προσφέρεις και ένα ζεστό σπίτι σε ένα ζωάκι, που είναι μόνο του.

Δες επίσης: 10 Χριστουγεννιάτικα δώρα για τους άνδρες στη ζωή σου!

4. Δείπνο – Δώρο Χριστουγέννων για το Αγόρι σου

Δες επίσης: 6 Ιδέες για συμβολικά δώρα τα Χριστούγεννα!

δώρο Χριστουγέννων για το αγόρι σου δείπνο

Ένα πιο απλό, αλλά παράλληλα όμορφο δώρο είναι να κλείσεις δείπνο στο αγαπημένο σας εστιατόριο, ή εκεί που βγήκατε πρώτη φορά ραντεβού. Πίστεψε με, θα το εκτιμήσει πολύ και θα ευχαριστηθείτε και φαγητό. Ειδικότερα, εάν επιλέξεις κάποιο μέρος, που είναι όμορφα στολισμένο για τα Χριστούγεννα, τότε θα έχεις το απόλυτο δώρο για εκείνον.

Related Posts