5 ταινίες για να δείτε τον Απρίλιο

by ediva

Αυτές είναι οι 5 καλύτερες ταινίες κατά την γνώμη μας τις οποίες πρέπει να δείτε αυτόν τον μήνα…

 

Captain America: The Winter Soldier, καλά δεν χρειάζεσαι την γνώμη μου για να δεις την ταινία αλλά ο Στρατιώτης του Χειμώνα άρχισε να προβάλλεται από τις αρχές του μήνα στην χώρα μας. Η ιστορία γνωστή, ο Steve Rogers προσαρμόζεται στο σήμερα ενώ παράλληλα προσπαθεί να εξολόθρευση μια απειλή που έχει βαλθεί να καταστρέψει όχι μόνο τον ίδιο αλλά και όλη την μυστική οργάνωση S.H.I.E.L.D . Στο πλευρό του είναι και η Σκάρλετ Γιοχάνσον ως Black Widow. Η ταινία θα προσφέρει και βάσεις στην πλοκή για την δεύτερη ταινία των Εκδικητών ”Τhe Avengers 2”. Για την ιστορία να θυμίσουμε ότι οι Εκδικητές ”The Avengers” κατέκτησε το 2012 την 3 θέση με τις πιο εμπορικές ταινίες όλων των εποχών παγκοσμίως με έσοδα πάνω από 1,5 δις.

 

RIO 2: Και ποιος δεν γέλασε με τα με αυτή την διασκεδαστική ταινία κινουμένων σχεδίων; Η παρέα από το Ρίο λοιπόν επιστρέφει αλλά αυτή την φορά εκτός από τον Μπλού και την Τζούελ συναντάμε και τα τρία παιδιά τους. Η Τζούελ λοιπόν αποφασίσει να πάνε όλοι στον Αμαζόνιο ώστε να μπορέσουν να ζήσουν σαν κανονική οικογένεια πουλιών και εκεί αρχίζει το γλέντι. Στις 10 Απριλίου ετοιμαστείτε για τρελό γέλιο!

 

Transcendence: Η θεωρία της Τεχνολογικής Μοναδικότητας είναι το νέο επίτευγμα των επιστημών της τεχνολογίας και της πληροφορικής. Όμως ο Will (Johnny Depp) ένας από τους θεμελιωτές αυτής της θεωρίας δολοφονείται. Η γυναίκα του η Evelyn Caster (Rebecca Hall) θα συνδέσει το μυαλό του με έναν υπολογιστή εφαρμόζοντας την Θεωρία τους. Τα αποτελέσματα όμως δεν είναι τα αναμενόμενα!

Θα βοηθήσει καθόλου αυτή η ταινία τον Depp και την καριέρα του; Θα μάθουμε στις 20 Απριλίου.

 

La Belle et La Bete/ Η πεντάμορφη και το τέρας : Και ο Ευρωπαϊκός κινηματογράφος αξίζει!! Απόδειξη η Πεντάμορφη και το τέρας, η γνωστή σε όλους μας ιστορία της Πεντάμορφης αλλά σε εκδοχή Κριστόφ Γκανς ο οποίος διατήρηση το πνεύμα και το κλίμα της εποχής. Μια κατάρα που σε κάνει να ανακαλύψεις την αληθινή αγάπη στις 20 Απριλίου.
The Lone Survivor: Βασισμένο σε αληθινή ιστορία ηρωισμού, θάρρους και προσαρμοστικότητας, το Lone Survivor αφηγείται την απίστευτη ιστορία τεσσάρων Αμερικανών καταδρομέων του Πολεμικού Ναυτικού σε μια μυστική αποστολή στα σύνορα Αφγανιστάν-Πακιστάν, με στόχο να καταγράψουν τη δραστηριότητα της Αλ Κάιντα. Όταν όμως παγιδεύονται στην εμπόλεμη ζώνη ένας αγώνας μεταξύ ηθικής και επιβίωσης ξεκινά. 5 μέρες μετά ένας στρατιώτης θα επιβιώσει. Η Πολεμική περιπέτεια ξεκινά στις 10 Απριλίου.

Παίζονται ακόμα :

Μικρό Ψάρι
Νώε
Διαφορετικοί/Divergent
300 η Άνοδος της Αυτοκρατορίας
Non Stop

mycampus.gr

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts