6 Μυστικά για τέλειο σχήμα φρυδιών!

by ediva

Διαβάστε 6 μυστικά για τέλεια αποτρίχωση φρυδιών που θα σας κάνουν να έχετε ένα εκπληκτικό βλέμμα

 

 

1. Γωνία

Εάν το φρύδια σας δεν έχουν γωνία, η ελπίδα δεν έχει χαθεί. Μπορείτε να τη δημιουργήσετε με αυτό το απλό τέχνασμα : Χτενίστε τα φρύδια σας και σχηματίστε μια γωνία με ένα ειδικό πινέλο για φρύδια. Στη συνέχεια εφαρμόστε απαλά ένα eye-liner σε σχήμα μαρκαδόρου στο εξωτερικό μισό των φρυδιών σας για να τονίσετε αυτό το σημείο. Έτοιμη η γωνία.

2. Πάρα πολύ βγαλμένα φρύδια

Εκείνη τη στιγμή , όταν έχετε συνειδητοποιήσει ότι έχετε πάει πολύ μακριά με ένα τσιμπιδάκι μπορεί να είναι τρομακτικό , αλλά για όλα υπάρχει λύση. Πάρτε ένα μολύβι φρυδιών που να είναι δύο αποχρώσεις ελαφρύτερο από τα μαλλιά και τα φρύδια σας και αργά και απαλά εφαρμόστε το μολύβι σε μικρές , σύντομες γραμμές . Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε μία πούδρα σε σκόνη και τοποθετήστε τη στα φρύδια με ένα ειδικό πινέλο για γωνίες. Βεβαιωθείτε ότι τα φρύδια σας είναι στεγνά αλλιώς η πούδρα δεν θα τοποθετηθεί σωστά. Δες επίσης ποιο είναι το ιδανικό σχήμα φρυδιών για κάθε πρόσωπο!

3. Κοκκινίλα μετά από το βγάλσιμο των φρυδιών

Αν έχετε ευαίσθητο δέρμα , ενημερώστε την αισθητικό σας έτσι ώστε να χρησιμοποιήσει ένα κερί για επιδερμίδες με ευαισθησίες . Δοκιμάστε να πάρετε ένα αντιισταμινικό πριν για να μην γίνει το δέρμα σας κόκκινο . Στη συνέχεια , αν έχετε κοκκινίσει , χρησιμοποιήστε βαζελίνη για να δροσίσει το δέρμα σας. Καλό θα ήταν να την εφαρμόσετε το βράδυ , καθώς πρέπει να εμποτιστεί η επιδερμίδα σας με τη βαζελίνη και να θεραπευτεί το κατεστραμμένο δέρμα .

4. Κενά σημεία

Για οποιεσδήποτε αραιές περιοχές των φρυδιών σας , σας προτείνουμε να τις καλύψετε αρχικά με μία πούδρα. Στη συνέχεια απλώστε με το ειδικό βουρτσάκι ώστε να στρωθεί ομοιόμορφα . ‘Επειτα περάστε απαλά την σκιά ή το μολυβάκι.

5.Ατίθασα φρύδια

Αν οι τρίχες σας αρνούνται να αναπτυχθούν ομοιόμορφα , θα πρέπει να αγοράσετε ένα ψαλίδι φρυδιών.. Χτενίστε τα φρύδια προς τα πάνω με το ειδικό βουρτσάκι , και κόψτε τις τρίχες που εκτείνονται πέρα από τα φυσικά φρύδια σας ( στη συνέχεια επαναλάβετε το χτένισμα προς τα κάτω ). Διατηρήστε τα φρύδια σας στη θέση τους με ένα τζελ φρυδιών .

6. Μεγαλώνοντας τα φρύδια…

Εδώ το κλειδί είναι η υπομονή. Αλλά, για να επιταχύνετε λίγο την διαδικασία, εφαρμόστε έναν ειδικό ορρό ανάπτυξης των φρυδιών τοπικά στην περιοχή. Συμπληρώστε με μολύβι φρυδιών πολύ ελαφρά για να δώσετε ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts