οργανωση γαμου

10 Βήματα για την τέλεια οργάνωση γάμου!

by ediva

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και ως γνωστόν αυτή είναι η περίοδος που επιλέγουν οι περισσότεροι για να τελέσουν το μυστήριο του γάμου. Θα σου δείξω μερικές υπέροχες ιδέες για οργάνωση γάμου, που θα σε βοηθήσουν να τα έχεις όλα πανέτοιμα, με απλό σχεδιασμό, χωρίς άγχος και χρονοβόρες διαδικασίες.

Απλά tips που θα σου δείξουν τι πρέπει να προσέξεις, από που να ξεκινήσεις και τι να αφήσεις ως τελευταίες σου προτεραιότητες. Γιατί η οργάνωση ενός γάμου, πρέπει να είναι μια διασκεδαστική και απολαυστική περίοδος της ζωής σου που θα θυμάσαι με χαρά.

Πως θα κάνεις την ιδανική οργάνωση γάμου!

 

1) Επιλέξτε τους κουμπάρους σας

φιλοι μαζι φωτογραφια

Καταρχήν επιλέξτε τους κουμπάρους σας, γιατί κάποιες αγορές θα τις κάνετε και μαζί,όπως τα στέφανα και τον ανθοστολισμό/στολισμό εκκλησίας. Συνήθως επιλέγουμε ανάμεσα από στενούς φίλους ή συγγενείς, αγαπημένα πρόσωπα που θέλουμε να τα τιμήσουμε με αυτήν μας την επιλογή.

Μπορείς να δεις εδώ 18 Νυφικά χτενίσματα για έναν ονειρεμένο γάμο!

2) Επιλογή εκκλησίας την ημερομηνία που θέλετε

στολισμος για εκκλησια

Επιλέξτε μια ημερομηνία που σας ταιριάζει, αλλά να είστε ανοιχτόμυαλοι, αφήνοντας ένα μικρό περιθώριο μιας ή δύο ημερών καθώς μπορεί εκείνη την περίοδο να μην βρίσκεται την εκκλησία ή το κέντρο που επιθυμείτε. Ιδανικά ξεκινήστε την επιλογή της εκκλησίας, 7-9 μήνες πριν.

3) Συνολικό budget

χρηματα για γαμο

Βάλτε ένα όριο στα έξοδα που θέλετε να ξοδέψετε για τον γάμο σας και προσπαθήστε να κινηθείτε εκεί μέσα. Είναι πολύ εύκολο να παρασυρθούμε επιλέγοντας και αυτό και εκείνο, αλλά είναι προτιμότερο να κρατήσετε κάποια και για το ταξίδι του μέλιτος που ακολουθεί.

4) Επιλογή χώρου δεξίωσης την ημερομηνία που θέλετε

δεξιωση γαμου σε κεντρο

Επιλέξτε τον χώρο που σας αρέσει, δείτε κάποια μέρη για να πάρετε τιμές και να δείτε τι προσφέρει ο καθένας και έπειτα αποφασίστε μαζί, τι σας ταιριάζει περισσότερο. Εκεί θα μιλήσετε ακόμα και για τον στολισμό των τραπεζιών, όπου θα δείτε και φωτογραφίες. Αφού το επιλέξετε, φτιάξτε μια πρόχειρη λίστα με τα άτομα που θα έρθουν και που θα θέλατε να καθίσουν. Μετά την επιβεβαίωση των ατόμων, κάνετε τις απαραίτητες διορθώσεις. Ιδανικά ξεκινήστε την αναζήτηση 7-9 μήνες πριν τον γάμο.

Μπορείς να δεις ακόμα 6 Εναλλακτικές ιδέες για δεξίωση γάμου!

5) Απαραίτητα δικαιολογητικά

δικαιλογητικα για γαμο

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά για έναν γάμο, πρέπει να ολοκληρωθούν σχετικά νωρίς για να μην τρέχετε τελευταία στιγμή. Το πιο ευχάριστο θα είναι όταν θα δείτε την αναγγελία του γάμους σας. στην εφημερίδα.

6) Πακέτο νύφης

νυφικο μακιγιαζ

Διάλεξε ένα πακέτο νύφης, που περιέχει μακιγιάζ, χτένισμα, μανικιούρ και πεντικιούρ που σου ταιριάζει. Μπορείς να κάνεις δοκιμαστικά σε περισσότερους από ένα μακιγιέρ για να βρεις αυτό που σου πάει καλύτερα.

Μπορείς να δεις επίσης Tips για προετοιμασία ομορφιάς πριν το γάμο σου!

7) Νυφικό-Κοστούμι

κοπελα δοκιμαζει νυφικο

Εδώ δεν υπάρχουν πολλά να πούμε, είναι από τις πιο σημαντικές και χαρούμενες στιγμές της ζωής σου, να δοκιμάζεις νυφικά. Προσπάθησε να δεις αρκετά, αλλά όχι τοσα ώστε να χάσεις το λογαριασμό και να μην θυμάσαι ποιο δοκίμασες που και αν είναι καλύτερο το α από το β, γιατί θα υπάρχει σύγχυση στο τέλος.

8) Στέφανα – Βέρες

ζευγαρι φοραει βερες

Τα στέφανα συνήθως τα παίρνει ο κουμπάρος, σε συνεννόηση με το ζευγάρι. Διαλέξτε αυτά που αρέσουν και στους δύο σας. Δες εδώ 30 Πανέμορφες βέρες αρραβώνα και γάμου!

9) Λίστα με άτομα

λιστα καλεσμενων

Φτιάξτε μια λίστα με τα άτομα που θα καλέσετε για να μην παραβλέψετε κανένα. Επίσης αυτή η λίστα θα σας βοηθήσει να βρείτε τον αριθμό προσκλητηρίων, μπομπονιέρων αλλά και ατόμων για τη δεξίωση.

10) Προσκλητήρια-Μπομπονιέρες

προσκλητηριο γαμου

Βρείτε τα προσκλητήρια και τις μπομπονιέρες που σας αντιπροσωπεύουν και κάνετε την παραγγελία σας, ανάλογα των ατόμων που περιμένετε. Μην υπερβείτε κατά πολύ τον αριθμό αυτό, καθώς ποτέ δεν έρχονται όλοι μα όλοι οι καλεσμένοι σε έναν γάμο, λόγω υποχρεώσεων και λοιπά.

Μπορείς να δεις εδώ 28 Υπέροχες ιδέες για καλοκαιρινό νυφικό μακιγιάζ!

Αυτές οι απλές συμβουλές θα σε βοηθήσουν στη σωστή οργάνωση γάμου, έτσι ώστε να μην παραβλέψεις πράγματα αλλά και να είσαι σωστά προετοιμασμένη για τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθήσεις.

Related Posts