όμορφες ιδέες για δώρα ορκωμοσίας

Όμορφες ιδέες για δώρα ορκωμοσίας

by ediva

Η αποφοίτηση από το πανεπιστήμιο ή το σχολείο, είναι μια σημαντική γιορτή που σηματοδοτεί τη λήξη χρόνων σκληρής δουλειάς και επιμονής. Πολλές φορές όμως, οι γονείς, οι συγγενείς και οι φίλοι μπορεί να προβληματίζονται για το τι δώρο να κάνουν στον απόφοιτο. Αν ψάχνεις ιδέες για δώρα αποφοίτησης για το παιδί σου ή την φίλη σου, είμαστε εδώ για σένα! Συγκεντρώσαμε μια λίστα με όμορφες ιδέες για δώρα ορκωμοσίας που είναι στη μόδα για να πάρεις ιδέες.

Τι δώρο να κάνεις σε ορκωμοσία!

1. Κοσμήματα και αξεσουάρ

δωρο ορκωμοσιας κολιε κοσμημα αξεσουαρ ορκωμοσια δωρο

δώρο ορκωμοσίας αξεσουάρ ρολόι χρυσό ρολόι χεριού

βραχιόλι χρυσό δώρο αποφοίτησης ορκωμοσίας

Όμορφες Ιδέες για Δώρα Ορκωμοσίας

Όμορφες Ιδέες για Δώρα Ορκωμοσίας Όμορφες Ιδέες για Δώρα Ορκωμοσίας

Δες επίσης: 5 Υπέροχα δώρα ορκωμοσίας για τη φίλη σου!

Καθώς οι απόφοιτοι μπαίνουν στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής τους, πολλοί επιλέγουν δώρα που θα μπορούν να φοράνε για πολλά χρόνια. Μέσα στην κατηγορία αυτήν ανήκουν τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ. Αρχικά, μπορείς να κάνεις δώρο ένα όμορφο κόσμημα όπως κολιέ, σκουλαρίκια ή βραχιόλι. Η αξία τους είναι διαχρονική και σίγουρα θα είναι κάτι που θα το φορέσει το παιδί για πολλά χρόνια. Από την άλλη, ένα ρολόι, μπορεί να φανεί αρκετά χρήσιμο σε αυτήν την ηλικία.

2. Δώρα τεχνολογίας

δώρο ορκωμοσίας αποφοίτησης κινητό ακουστικά

φορητό ηχείο μουσική δώρο ορκωμοσίας αποφοίτησης

Όμορφες Ιδέες για Δώρα Ορκωμοσίας

Όμορφες Ιδέες για Δώρα Ορκωμοσίας ακουστικά

κινητό τάμπλετ

Όμορφες Ιδέες για Δώρα Ορκωμοσίας

Εάν το budget δεν είναι κάτι που σε περιορίζει και θες να προσφέρεις ένα δώρο μεγαλύτερης αξίας που θα κρατήσει αρκετά χρόνια, τα δώρα τεχνολογίας είναι μια πολύ καλή επιλογή. Από ένα νέο μοντέλο κινητού, μέχρι ένα φορητό ηχείο, οτιδήποτε και να είναι, σίγουρα θα είναι πολύ χρήσιμο. Επιπλέον, μπορείς να σκεφτείς να χαρίσεις αξεσουάρ όπως ασύρματα ακουστικά, ή ένα έξυπνο ρολόι! Αυτό θα βοηθήσει το παιδί να βελτιώσει την καθημερινότητά του.

3. Δωροκάρτες

δωροκάρτα δώρο ορκωμοσίας

κάρτα δώρο ρούχα κατάστημα h&m

δωροκάρτες

κάρτες χώρου ζαρα

Όμορφες Ιδέες για Δώρα Ορκωμοσίας

Δες επίσης: 8 Οικονομικά δώρα για όλους

Εάν δεν είσαι σίγουρη για το τι δώρο να κάνεις για μια ορκωμοσία και δε γνωρίζεις το γούστο ή τις ανάγκες του απόφοιτου, τότε σου έχουμε τη λύση! Οι δωροκάρτες δεν μπορούσαν να λείπουν από τη λίστα με τις όμορφες ιδέες για δώρα ορκωμοσίας. Μια δωροκάρτα προσφέρει την ελευθερία να επιλέξει η ίδια αυτό που πραγματικά θέλουν οι ίδιοι. Έτσι, θα μπορεί να το εκτιμήσει και λίγο περισσότερο. Μπορείς να επιλέξεις μια δωροκάρτα από οποιοδήποτε κατάστημα ρούχων τεχνολογίας, ή βιβλιοπωλείο.

4. Δώρο ταξίδι

διαβατήριο εξωτερικό ταξίδι

Όμορφες Ιδέες για Δώρα Ορκωμοσίας

Όμορφες Ιδέες για Δώρα Ορκωμοσίας

αεροδρόμιο εισιτήρια ταξίδι διαβατήριο

παρίσι γαλλία ταξίδι δώρο ορκωμοσίας αποφοίτησης

Μετά από χρόνια σκληρής μελέτης και ακαδημαϊκών επιτευγμάτων, ένα ταξίδι μπορεί να αποτελέσει ένα αξέχαστο δώρο αποφοίτησης. Τα ταξίδια είναι μια ευκαιρία χαλάρωσης και γιορτής, ενώ παράλληλα δημιουργείς αναμνήσεις που μένουν για μια ζωή. Είτε πρόκειται για ένα ατομικό ταξίδι είτε ένα ταξίδι με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, το δώρο αυτό θα αφήσει αναμφίβολα εντύπωση! Και μην φοβάσαι! Δεν χρειάζεται να είναι ένα ακριβό εισιτήριο για κάποιον μακρινό προορισμό. Μπορείς να κλείσεις ένα ξενοδοχείο σε ένα κοντινό μέρος και κάποιες δραστηριότητες μέσα στην πόλη.

5. Ενθύμια

κολιέ μονόγραμμα δώρο ορκωμοσίας

φωτογραφίες τοίχος κολλάζ

κολιέ κοσμήματα χρυσό δώρο αποφοίτησης

Όμορφες Ιδέες για Δώρα Ορκωμοσίας

Όμορφες Ιδέες για Δώρα Ορκωμοσίας

Δες επίσης: 7 Ιδέες για οικονομικά δώρα!

Εκμεταλλεύσου την περίσταση της ορκωμοσίας για να κάνεις δώρο κάτι πιο προσωπικό που θα κρατάει μια συναισθηματική αξία, όπως τα ενθύμια. Μπορείς να χαράξεις το όνομα του απόφοιτου σε ένα κόσμημα, ή να του δωρίσεις ένα κολιέ ή βραχιόλι με την ημερομηνία γέννησης ή αποφοίτησής του. Επίσης, μπορείς να δημιουργήσεις ένα κολάζ από κορνίζες με φωτογραφίες από σημαντικές στιγμές της ζωής του με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Σίγουρα θα είναι κάτι που θα εκτιμήσει και το κρεμάσει στο δωμάτιό του!

 

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts