floral σχέδια για νύχια

20 Χειμωνιάτικα νύχια με φλοράλ σχέδια!

by ediva

Μία πραγματικά κομψή γυναίκα οφείλει να έχει πάντοτε περιποιημένα και προσεγμένα άκρα. Το όμορφο μανικιούρ έχει πολύ μεγάλη σημασία διότι αποτελεί μία λεπτομέρεια που συνοδεύει και ολοκληρώνει τη κάθε σου εμφάνιση. Για το χειμώνα, οι πιο συνηθισμένες επιλογές για νύχια είναι τα σκούρα χρώματα και τα Χριστουγεννιάτικα σχέδια.

Ωστόσο, υπάρχουν και άλλες επιλογές για όμορφα νύχια τον χειμώνα. Εάν θέλεις να πρωτοτυπήσεις, δοκίμασε νύχια με φλοράλ σχέδια. Συνήθως συσχετισμένα με την άνοιξη, τα φλοράλ σχέδια στα νύχια θα αποτελέσουν έκπληξη για οποιονδήποτε τα προσέξει και σίγουρα θα εντυπωσιάσουν. Δες παρακάτω τις 20 υπέροχες προτάσεις μας για να πάρεις έμπνευση!

Υπέροχες προτάσεις για μανικιούρ με φλοράλ σχέδια!

 

Nude μανικιούρ με λουλούδια

φλοράλ σχέδια στα νύχιαροζ φλοράλ μανικιούρμωβ νύχια με λουλούδιατέλεια μανικιουρ με λουλούδιαδιακριτικό μανικιούρ με φλοράλ σχέδια

Τα nude νύχια είναι μία κλασική επιλογή για σύγχρονες γυναίκες. Εάν προτιμάς απλά, διακριτικά νύχια με κάποια τσαχπινιά, επίλεξε το συγκεκριμένο μανικιούρ και πρόσθεσε λουλούδια. Για να παραμείνουν τα νύχια σου διακριτικά και όμορφα πρόσθεσε σχέδιο σε ένα ή δύο νύχια.

Εναλλακτικά, για κάτι πιο εντυπωσιακό προτίμησε σχέδια στις αποχρώσεις ενός διαχρονικού χρώματος, όπως είναι το κόκκινο, σε κάθε νύχι! Τα nude νύχια με φλοράλ σχέδια ταιριάζουν σε κάθε περίσταση και σίγουρα δεν αποσπούν από το σύνολό σου. Αντιθέτως, προσθέτουν σε αυτό!

Δες επίσης: 8 Κλασικά μανικιούρ που πρέπει να δεις!

Πολύχρωμο μανικιούρ με φλοράλ σχέδια

κίτρινα νύχια με φλοράλ σχέδιαμπλε εντυπωσιακό μανικιούργαλάζια νύχια με λουλούδιαγκρι φλοράλ σχέδιαχρωματιστά νύχια με φλοράλ σχέδια

Μία άλλη επιλογή που θα εντυπωσιάσει γενικότερα αλλά ιδιαίτερα το χειμώνα, είναι τα πολύχρωμα λουλούδια στα νύχια. Συγκεκριμένα, τόσο τα πολύχρωμα λουλούδια όσο και οι πολύχρωμες βάσεις στα νύχια είναι εξίσου αναπάντεχα αυτή την εποχή και γι’ αυτό πρέπει να τα τολμήσεις.

Δοκίμασε ένα φλοράλ μανικιούρ σε βαθύ μπλε που είναι και το χρώμα της χρονιάς σύμφωνα με τη Pantene, ή σε κίτρινο. Για νύχια με ρετρό αέρα βρες ένα γαλάζιο ή γκρι μανό για βάση και προτίμησε τα λουλούδια να είναι σε παστέλ αποχρώσεις.

Δες επίσης: 25 Chic χειμωνιάτικα nail art για εντυπωσιακά νυχιά!

Σκούρο φλοράλ μανικιούρ

μαύρο μανικιούρ με φλοράλ σχέδια όμορφα λουλουδάτα νύχια μαύρα νύχια με κίτρινα φλοράλ σχέδια ματ νύχια με λουλούδια νύχια με λουλούδια και γκλίτερ

Εάν προτιμάς μία μίξη edgy και girly στα νύχια σου, δοκίμασε μαύρο μανό με σκούρα φλοράλ σχέδια. Πρόκειται για μία τάση που ενδείκνυται για χειμώνα και ισχύει και για το ντύσιμό σου, τα λεγόμενα «dark florals». Για να δώσεις μία διαφορετική πνοή στο μανικιούρ αυτό δοκίμασε είτε η βάση σου να είναι ματ, είτε τα σχέδια να είναι ένα αναπάντεχο χρώμα, όπως το κίτρινο. Αλλιώς, για να το κάνεις να ξεχωρίσει πρόσθεσε γκλίτερ, στρας και λάμψεις!

Δες επίσης: 5 Κομψές ιδέες για Χριστουγεννιάτικο μανικιούρ!

Πρωτότυπο μανικιούρ με φλοράλ σχέδια

αφηρημένα φλοράλ σχέδια στα νύχια γαλλικό μανικιούρ με λουλούδια πολύχρωμα νύχια με λουλούδια γαλλικό στα νύχια με φλοράλ σχέδια πρωτότυπα νύχια για χειμώνα

Τέλος, εάν προτιμάς μοναδικά και διαφορετικά νύχια, δοκίμασε το εξής. Αν πρόκειται για επιμήκυνση, πες στη μανικιουρίστ σου να κρατήσει ως έχει τη διαφανής, γυαλιστερή βάση του υλικού και να δημιουργήσει πάνω σε αυτή μία σύνθεση με πολύχρωμα λουλούδια.

Αν πρόκειται για απλό μανικιούρ, πέρνα στα νύχια σου ένα βερνίκι για γυαλιστερή βάση και αφού στεγνώσει δημιούργησε τα φλοράλ σχέδια στο κάτω μέρος του νυχιού. Δηλαδή, εκεί που κανονικά σχεδιάζουμε το λευκό ενός γαλλικού μανικιούρ. Πίστεψε με, το αποτέλεσμα και στις δύο περιπτώσεις θα σε αφήσει άναυδη!

Δες επίσης: 39 Μοναδικές γιορτινές ιδέες για γαλλικό μανικιούρ!

Αυτές ήταν οι προτάσεις για υπέροχα νύχια με λουλούδια το χειμώνα. Είναι μοντέρνα, είναι στιλάτα και σίγουρα είναι για όλα τα γούστα. Δοκίμασε τα και σίγουρα θα τα λατρέψεις!

Related Posts