Εντυπωσιακά κοντά νύχια

5 Εκπληκτικά σχέδια για εντυπωσιακά κοντά νύχια!

by ediva

Τα κοντά νύχια, είναι μια αέναη εγγύηση για ένα κομψό μανικιούρ. Μπορεί όμως ένα μανικιούρ σε κοντά νύχια να γίνει εντυπωσιακό; Φυσικά, και ναι. Κάποιες φορές, είτε λόγω επαγγέλματος είτε για προσωπικούς λόγους ένα μανικιούρ σε μακριά νύχια δεν είναι εφικτό. Πολλές γυναίκες λοιπόν στεναχωριούνται, καθώς  θεωρούν εσφαλμένα ότι μόνο τα μακριά νύχια μπορούν να δώσουν ένα αποτέλεσμα που θα τραβήξει τα βλέμματα. Ωστόσο, στο άρθρο αυτό θα βρεις 5 ιδέες για εντυπωσιακά κοντά νύχια που θα λατρέψεις.

5 Πανέμορφα σχέδια σε μικρό μήκος νυχιών

1.Γαλλικό

Χρωματιστό γαλλικό εντυπωσιακά κοντά νύχια Κλασσικό γαλλικό κοντά νύχια

Ένα πολύ κομψό μανικιούρ που μπορείς να διαλέξεις, είναι γαλλικό σε κοντά νύχια. Πολλοί, πιστεύουν πως το γαλλικό μανικιούρ αναδεικνύει μόνο τα μακριά νύχια. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Οι παραπάνω φωτογραφίες το αποδεικνύουν άλλωστε. Το διαχρονικό γαλλικό μανικιούρ, είναι μια πολύ καλή επιλογή για εσάς που προτιμάτε τα κοντά νύχια. Μπορείτε να διαλέξετε είτε το κλασσικό μονόχρωμο λευκό είτε κάποιο έντονο χρώμα.

Δείτε επίσης: 5 Όμορφα σχέδια για απλό μανικιούρ!

2.Διχρωμία

Δίχρωμα κοντά νύχια Δίχρωμα κοντά νύχια

Διαλέξτε δυο χρώματα που αγαπάτε και ταιριάζουν μεταξύ τους και φτιάξτε μια διχρωμία στα νύχια σας. Μπορείτε πραγματικά, να έχετε ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα με αυτό τον τρόπο. Οι παραπάνω φωτογραφίες, θα σας δώσουν μια έμπνευση για να φτιάξετε και το δικό σας δίχρωμο μανικιούρ με όμορφα χρώματα. Ο συνδυασμός ροζ- άσπρο, είναι σίγουρα κάτι που σας προτείνουμε.

Δείτε επίσης: 10 Φανταστικές προτάσεις για πολύχρωμα νύχια!

3.Με σχέδια

Μανικιούρ με σχέδια

Το μανικιούρ με σχέδια, είναι ακόμη κάτι που αποφεύγουν αρκετοί λόγω του κοντού μάκρους. Κάποια σχέδια είναι πιο όμορφα σε ένα μακρύ νύχι. Το σχέδιο στο κοντό νύχι είναι πιο μικρό, και σίγουρα όχι τόσο εντυπωσιακό σε ένα πιο μακρύ νύχι. Ωστόσο, όπως φαίνεται και στις παραπάνω φωτογραφίες υπάρχουν πολλά όμορφα σχέδια, εξίσου εντυπωσιακά, τα οποία είναι πολύ ταιριαστά σε ένα κοντό μανικιούρ.

Δείτε επίσης: 10 Χρωματιστά σχέδια στα νύχια για καλοκαιρινό μανικιούρ!

4.Πολύχρωμα

Χρωματιστά κοντά νύχια Χρωματιστά κοντά νύχια

Το απόλυτο καλοκαιρινό μανικιούρ, είναι τα πολύχρωμα νύχια! Βάλτε χρώμα στη ζωή σας, μέσα από το μανικιούρ σας. Διαλέξτε τα αγαπημένα σας χρώματα, εμπνευστείτε και από τις παραπάνω φωτογραφίες και φτιάξτε τα πιο εντυπωσιακά κοντά νύχια. Μπορείτε να παίξετε τόσο με παλ αποχρώσεις, όσο και με πιο έντονες.

Δείτε επίσης: 8 Όμορφες ιδέες για μανικιούρ με πολύχρωμα νύχια

5.Ανάποδο Γαλλικό

Ανάποδο γαλλικό κοντά νύχια Ανάποδο γαλλικό μανικιούρ

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά κοντά νύχια που μπορείτε να διαλέξετε, είναι και το ανάποδο γαλλικό. Το ανάποδο γαλλικό, είναι μια από τις καλύτερες παραλλαγές του γαλλικού μανικιούρ. Γενικότερα, είναι ένα πολύ κομψό σχέδιο ανεξάρτητα από το μάκρος του νυχιού σας. Όπως όμως δείχνουν και οι παραπάνω φωτογραφίες, ταιριάζει άψογα και σε ένα κοντό μάκρος. Διαλέξτε το και δε θα το μετανιώσετε.

Δείτε επίσης: 10 Ξεχωριστά γαλλικά μανικιούρ που θα λατρέψεις!

Τα παραπάνω σχέδια για κοντά νύχια, είναι λίγα μόνο από όσα μπορείς να διαλέξεις για να εντυπωσιάσεις. Επίλεξε το αγαπημένο σου, που θα σε συνοδεύσει στις φετινές καλοκαιρινές σου διακοπές.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts