όμορφα καλοκαιρινά παπούτσια

14 Προτάσεις για υπέροχα καλοκαιρινά παπούτσια!

by ediva

Τα καλοκαιρινά παπούτσια της μόδας για το 2020 είναι εντυπωσιακά και ιδιαίτερα καθώς υπάρχει τεράστια ποικιλία σε χρώματα, υφές, σχήματα και σχέδια. Τα μαγαζιά είναι πλέον ανοιχτά αλλά πολλές γυναίκες ακόμα διστάζουν να πάνε για ψώνια. Η ιδανική λύση λοιπόν είναι το online shopping. 

Αν ψάχνεις λοιπόν για καλοκαιρινά παπούτσια που μπορείς να παραγγείλεις μέσω ίντερνετ, είσαι στο κατάλληλο μέρος. Εδώ θα βρεις 14 προτάσεις αγορών σε φανταστικά καλοκαιρινά πέδιλα, mules, πλατφόρμες αλλά και sneakers για φέτος το καλοκαίρι!

Όμορφα παπούτσια για να αγοράσεις φέτος το καλοκαίρι!

 

1. Παστέλ φυστικί γυναικεία Πέδιλα Tamaris!

φυστικί καλοκιρινό κροκό γυναικείο πέδιλο με λουράκια

Το πέδιλο αυτό συνδυάζει όλα τα trends μαζί: το παστέλ φυστικί χρώμα, τη κροκό υφή, το τετράγωνο σχήμα στα δάχτυλα και τα πολλά λεπτά λουράκια. Είναι διακριτικό και minimal παπούτσι χωρίς όμως να είναι βαρετό και αδιάφορο. Μπορείς να το βρεις και σε μαύρο, το ανοιχτό πράσινο όμως είναι πολύ trendy. (Αγόρασε τα εδώ!)

Δες επίσης: Νέα γυναικεία παπούτσια Bozikis 2020

2. Όμορφα λευκά πέδιλα με λουράκι!

λευκά κομψά πέδιλα

Το λευκό χρώμα στα παπούτσια είναι πολύ ιδιαίτερο το καλοκαίρι, ειδικά σε συνδυασμό με τη μαυρισμένη επιδερμίδα. Τα γυναικεία πέδιλα Mourtzi 75322 White έχουν τακούνι 8 εκ., είναι από δέρμα και είναι πολύ κομψά. Η λεπτομέρεια στο μπροστινό μέρος τα κάνει να ξεχωρίζουν. (Αγόρασε τα εδώ!)

3. Μαύρα καλοκαιρινά πέδιλα!

μαύρο καλοκαιρινό πέδιλο

Ένα άνετο μαύρο καλοκαιρινό πέδιλο που ταιριάζει με όλα είναι must αγορά. Το παπούτσι αυτό σου παρέχει σταθερότητα λόγω του χοντρού τακουνιού και των λουριών στο κουτεπιέ. Η snake επένδυση το κάνει μοντέρνο και ενδιαφέρον. Μπορείς να το βρεις και σε συνδυασμό χρωμάτων μπεζ-κόκκινο. (Αγόρασε τα εδώ!)

Δες επίσης: 6 Άνετα και ξεκούραστα παπούτσια για την άνοιξη-καλοκαίρι 2019!

4. Ροζ χρυσό πέδιλα για το καλοκαίρι!

nude καλοκιρινό πέδιλο

Το κλασσικό nude πέδιλο μπορεί να γίνει ακόμα πιο ενδιαφέρον με την rose gold λεπτομέρεια. Το λουράκι στον αστράγαλο και το χοντρό τακούνι των 8 εκατοστών κάνουν το παπούτσι αυτό πολύ άνετο και ευκολοφόρετο για όλη την ημέρα. (Αγόρασε τα εδώ!)

5. Καφέ καλοκαιρινά γυναικεία πέδιλα με λουράκια!

καφέ ταμπά πέδιλα με λουράκια

Το πέδιλο αυτό σου παρέχει στυλ και ασφάλεια μαζί. Έχει ειδικό αντιολισθητικό πάτο και τεχνολογία που μειώνει τους κραδασμούς περισσότερο από 50% σε κάθε βήμα. Μπορείς να τα βρεις και σε κόκκινο χρώμα. (Αγόρασε τα εδώ!)

Δες επίσης: Γυναικεία καλοκαιρινά παπούτσια Dukas 2019!

6. Μίνιμαλ ασημένια πέδιλα!

ασημένια πέδιλα με χαμηλό τακούνι

Για εσένα που σου αρέσει να ξεχωρίζεις, τα ασημένια πέδιλα Clarks Deva Mae Pewter Leather είναι η κατάλληλη επιλογή. Ξεφεύγουν από το συνηθισμένο αλλά παραμένουν απλά και διακριτικά. Ταιριάζουν υπέροχα με όλα σου τα ρούχα για αυτό και θα σε βολέψουν πολύ. (Αγόρασε τα εδώ!)

7. Υπέροχα ροζ σουέτ πέδιλα με χαμηλό τακούνι!

ροζ σουέτ πέδιλα καλοκαιρινά

Ένα πιο ρομαντικό και κοριτσίστικο παπούτσι είναι τα ροζ σουέτ πέδιλα Clarks Amali Jewel. Το χαμηλό τακούνι τα κάνει αρκετά ευκολοφόρετα. Μπορείς να τα φορέσεις παντού, από τη δουλειά έως το δείπνο, καθώς είναι άνετα και διακριτικά. (Αγόρασε τα εδώ!)

Δες επίσης: Τι να φορέσεις με κάθε χρώμα παπουτσιών!

8. Καλοκαιρινά πέδιλα με χοντρό τακούνι σε ταμπά χρώμα!

ταμπά καλοκαιρινά πέδιλα

Το πέδιλο αυτό είναι σε ένα πολύ βολικό χρώμα που συνδυάζεται με τα περισσότερα χρώματα στα ρούχα σου. Δείχνει υπέροχο με τζιν και λευκό παντελόνι αλλά φυσικά και μπορεί να ταιριάξει τέλεια και με φούστες ή φορέματα. Μπορείς να τα βρεις και σε metallic nude ροζ χρυσό χρώμα για έντονη λάμψη.(Αγόρασε τα εδώ!)

9. Γυναικεία μπεζ καλοκαιρινά Loafers!

γυναικεία μπεζ loafers

Τα loafers είναι από τα πιο άνετα παπούτσια και σου δίνουν αυτόματα πάρα πολύ στυλ. Τα συγκεκριμένα έχουν επίπεδη ελαστική σόλα και όμορφη χρυσή λεπτομέρεια στο μπροστινό μέρος. Μπορείς να τα φορέσεις παντού!(Αγόρασε τα εδώ!)

Δες επίσης: 27 Νυφικά παπούτσια για να νιώσεις βασίλισσα!

10. Μαύρα γυναικεία Mules Gianna Kazakou!

μαύρα mules

Τα μαύρα mules είναι εξαιρετική επιλογή για κλασσικές αλλά μοδάτες εμφανίσεις. Η πλεκτή λεπτομέρεια στο μπροστινό μέρος κάνει τα Gianna Kazakou 4374 Black mules ιδιαίτερα. Είναι από δέρμα και το τακούνι είναι 6 εκατοστά. (Αγόρασε τα εδώ!)

11. Καλοκαιρινές πλατφόρμες σε κόκκινο χρώμα!

κόκκινες πλατφόρμες

Η ψάθινη επένδυση σε συνδυασμό με ένα έντονο χρώμα είναι τέλεια επιλογή για το καλοκαίρι. Το μαλακό πάτημα του παπουτσιού αυτού προσαρμόζεται στο βάρος σου διασφαλίζοντας σου τη μέγιστη άνεση. Επιπλέον είναι εξαιρετικά οικονομικά! (Αγόρασε τα εδώ!)

12. Γυναικείες Πλατφόρμες Tamaris σε μαύρο χρώμα!

άνετες μαύρες πλατφόρμες

Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα ανατομικό παπούτσι με μαλακό πάτημα χάρη στη τεχνολογία touch-it. Είναι σικ και διακριτικές και μπορείς να τις βρεις και σε χρώμα καφέ-μπεζ. (Αγόρασε τα εδώ!)

13. Ροζ γυναικεία Sneakers Tamaris με χοντρή σόλα!

ροζ ανοιχτό sneakers

Τα ροζ sneakers με χοντρή σόλα είναι όμορφα για τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις. Είναι κατάλληλα όχι μόνο για τη γυμναστική σου αλλά και τις πιο χαλαρές βόλτες σου. Μπορείς να τα βρεις και σε έντονο κίτρινο χρώμα. (Αγόρασε τα εδώ!)

14. Γυναικεία Sneakers Geox!

καλοκαιρινά sneakers

Δες επίσης: 10 Τρόποι για να φορέσεις τα Sneakers σου!

Μια άλλη επιλογή για sneakers είναι αυτό εδώ το παπούτσι. Είναι κατάλληλo για το καλοκαίρι και το πόδι σου θα αναπνέει όπως πρέπει. Συνδυάζει στυλ και άνεση. (Αγόρασε τα εδώ!)

Related Posts