μαλλιά 2023

5 Ιδέες για μοντέρνα και στιλάτα μαλλιά το 2023

by tzinav

Τα μαλλιά μας είναι κλειδί για την αυτοπεποίθηση μας. Έτσι, όλες θέλουμε να έχουμε ένα κούρεμα και χρώμα μαλλιών που μας ταιριάζει αλλά και που συμβαδίζει με την εποχή. Είναι μια καλή ώρα λοιπόν να ενημερωθείς για το ποια μαλλιά θα είναι στη μόδα το 2023 έτσι ώστε να ξέρεις τι να ζητήσεις από τον κομμωτή σου!

Θέλεις να κάνεις μια αλλαγή στα μαλλιά σου το 2023; Ε τότε καλό είναι η αλλαγή αυτή να είναι μοντέρνα και σύγχρονη. Ανακάλυψε λοιπόν 5 ιδέες για μοντέρνα και στιλάτα μαλλιά το 2023!

5 Τάσεις στα μαλλιά για το 2023

1. Μαλλιά με φιλάρισμα

φιλαριστά μαλλιά ξανθά μάλλια 2023

Σίγουρα έχεις ήδη καταλάβει ότι το φιλάρισμα ήρθε για να μείνει. Τα φιλαριστά μαλλιά λοιπόν συνεχίζουν να αποτελούν μεγάλη τάση και το 2023! Και πώς να μην είναι άλλωστε αφού οι στρώσεις είναι πολύ κολακευτικές για τα περισσότερα μήκη μαλλιών. Ειδικά μάλιστα στα μακριά μαλλιά δίνουν όγκο και κίνηση.

Δες επίσης: 5 Μοντέρνες ιδέες για φιλαριστά μαλλιά

2. Bottleneck bangs

bottleneck bangs

Σου αρέσουν οι αφέλειες και η φράντζα; Τότε το 2023 σου φέρνει μια νέα τέλεια ιδέα, τα bottleneck bangs! Σκέψου τα σαν ένα πάντρεμα μεταξύ curtain bangs και κανονικής φράντζας. Στην ουσία μιλάμε για φραντζάκια που πλαισιώνουν το πρόσωπο μαζί με την κανονική μπροστινή φράντζα. Μπορεί να είναι λίγο πιο απαιτητικό κούρεμα σε σχέση με τα απλά curtain bangs αλλά αξίζει τον κόπο αν θέλεις μια ανανέωση!

Δες επίσης: 6 Αποχρώσεις ξανθού για όλα τα γούστα

3. Καστανοκόκκινες αποχρώσεις μαλλιών

καστανοκόκκινα μαλλιά μάλλια 2023

Αν έχεις καστανά μαλλιά και θέλεις μια ανανέωση τη νέα χρονιά τότε αυτό που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις μια δόση κόκκινου! Πράγματι, τα καστανοκόκκινα μαλλιά θα αποτελέσουν μεγάλη τάση το 2023. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό χρώμα που ωστόσο δεν είναι τόσο εκκεντρικό όσο το κόκκινο αλλά ούτε τόσο συνηθισμένο όσο το καστανό.

Δες επίσης: Χρώματα μαλλιών για να δείχνεις νεότερη

4. Blunt κουρέματα

blunt ξανθό μαλλί

Το 2023 θα είναι η χρονιά των αντιθέσεων! Μπορεί λοιπόν το φιλάρισμα να κυριαρχεί τελευταία αλλά θα δεις και πολλά blunt κουρέματα. Αν νιώθεις ότι οι στρώσεις δεν είναι για εσένα τότε μπορείς να καταφύγεις σε ένα ίσιο, αυστηρό κούρεμα και θα είσαι εξίσου μοντέρνα. Άσε που τα blunt κουρέματα εφαρμόζονται σε όλα τα μήκη μαλλιών, από κοντό καρέ μέχρι μακριά μαλλιά.

Δες επίσης: 5 Κοντά γυναικεία κουρέματα που θα εντυπωσιάσουν

5. Bixie κούρεμα- Στιλάτα μαλλιά το 2023

bixie κούρεμα

Προτιμάς τα κοντά μαλλιά και θέλεις μια ανανέωση; Το 2023 φέρνει για εσένα το bixie κούρεμα, το οποίο είναι κάτι μεταξύ pixie και bob κουρέματος. Ουσιαστικά είναι ένα μαλλί πιο μακρύ από αγορέ αλλά πιο κοντό από καρέ. Το μήκος αυτό είναι ιδανικό για μια μετάβαση από πιο μακριά μαλλιά σε πιο κοντά.

Related Posts