Κοντά γυναικεία κουρέματα

5 Κοντά γυναικεία κουρέματα που θα εντυπωσιάσουν

by ediva

Τα κοντά γυναικεία κουρέματα, είναι ένα θέμα που δημιουργεί φόβο σε πολλές γυναίκες. Αρκετές είναι εκείνες που τρέφουν ιδιαίτερη αγάπη για τα μακριά μαλλιά τους. Ωστόσο, τα κοντά μαλλιά αδιαμφισβήτητα μπορεί να είναι πάρα πολύ εντυπωσιακά. Ένα κούρεμα σε κοντά μαλλιά μπορεί να είναι ένα πολύ δυναμικό κούρεμα και να είναι παράλληλα και πολύ μοντέρνο. Αν έχετε πάρει απόφαση να κάνετε αυτό το μεγάλο βήμα και να κόψετε τα μαλλιά σας, τότε βρίσκεστε στο σωστό άρθρο. Παρακάτω θα βρείτε 5 ιδέες για κοντά γυναικεία κουρέματα για να εμπνευστείτε.

5 Μοντέρνα γυναικεία κουρέματα σε κοντά μαλλιά

 

1. Κοντό Καρέ

Κοντό γυναικείο κουρέμα καρέ Κοντό γυναικείο καρέ μαλλί

Το κοντό καρέ κούρεμα, είναι μια διαχρονική επιλογή. Πολλές γυναίκες, ίσως φοβούνται ότι είναι αρκετά κλασσική εκδοχή και θα τους κάνει να φαίνονται μεγαλύτερες. Ωστόσο, δεν ισχύει πάντα αυτό. Το κοντό καρέ κούρεμα που θα επιλέξετε εσείς να κάνετε, μπορεί να μην είναι καθόλου κλασσικό. Ακόμη, οι παραπάνω φωτογραφίες, δείχνουν ότι ένα κούρεμα που είναι κοντό και καρέ μπορεί να είναι παράλληλα και μοντέρνο και να ανανεώσει το στυλ σας.

Δείτε επίσης: Κομψά κουρέματα για γυναίκες 50+

2. Αγορέ

Γυνακείο αγορέ κούρεμα Κοντό γυναικείο αγορέ κούρεμα

Το αγορέ, είναι ένα αδιαμφισβήτητα πολύ τολμηρό κούρεμα. Σίγουρα, δεν ταιριάζει σε όλα τα πρόσωπα και σίγουρα δεν είναι εύκολη απόφαση για μια γυναίκα. Ωστόσο, αν το συγκεκριμένο κούρεμα ταιριάζει στο πρόσωπο σας και είστε και τολμηρή μπορεί πραγματικά να απογειώσει το στυλ σας. Να σας κάνει άλλο άνθρωπο. Είναι ένα κούρεμα που μπορεί να είναι πολύ σικ, και παράλληλα να βγάζει και έντονο δυναμισμό. Οι παραπάνω φωτογραφίες, το δείχνουν χωρίς καμία αμφιβολία.

Δείτε επίσης: 6 Τρόποι για να δώσεις στυλ στα κοντά μαλλιά!

3. Με φράντζα

Κοντά γυναικεία κουρέματα με φράντζα Κοντά γυναικεία κουρέματα με φράντζα

Η φράντζα, στο γυναικείο κούρεμα είναι επίσης αρκετά ριψοκίνδυνη. Πάλι όμως, αν επιλέξετε να κάνετε το σωστό κούρεμα για το πρόσωπο σας μπορεί να απογειώσει το στυλ σας και να μην ξαναγυρίσετε ποτέ πίσω στο μακρύ μαλλί. Αρκετές διάσημες, έχουν ανοίξει το δρόμο και μας έχουν δείξει πόσο μοντέρνο, όμορφο και παράλληλα σικ μπορεί να είναι ένα κοντό κούρεμα με φράντζα.

Δείτε επίσης: Πως να βρεις το ιδανικό κούρεμα με αφέλειες ή φράντζα για εσένα!

4. Κοντό σγουρό

Γυναικεία κουρέματα κοντά σγουρά μαλλιά Γυναικεία κουρέματα κοντά σγουρά μαλλιά

Η πεποίθηση ότι τα κοντά κουρέματα δεν ταιριάζουν σε σγουρά μαλλιά είναι πλέον ξεπερασμένη. Η αλήθεια είναι ότι, ένα κοντό κούρεμα μαζί με μπούκλα κάνουν έναν ακαταμάχητο συνδυασμό, ο οποίος κλέβει τις εντυπώσεις. Αδιαμφισβήτητα, ένα τέτοιο κούρεμα μπορεί να είναι αναμφίβολα πολύ μοντέρνο. Επίσης, το συγκεκριμένο κούρεμα, δίνει ένα ανέμελο και ατίθασο χαρακτήρα και ταιριάζει ιδανικά σε γυναίκες που έχουν μια ανεπτυγμένη καλλιτεχνική φύση.

Δείτε επίσης: 10 Όμορφα κουρέματα για πολύ σγουρά μαλλιά!

5. Ξυρισμένο

Ξυρισμένο κεφάλι γυναικείο κούρεμα Ξυρισμένο κεφάλι γυναικείο κούρεμα

Το ξυρισμένο κεφάλι, είναι αδιαμφισβήτητα το πιο τολμηρό κούρεμα της συγκεκριμένης λίστας. Για μια γυναίκα το να ξυρίσει τελείως τα μαλλιά της, είναι αρκετά δύσκολο και δεν είναι κάτι που επιλέγουν πολλές να κάνουν. Παρόλα αυτά, όσες το επιλέγουν μπορεί πραγματικά να γίνουν άλλοι άνθρωποι. Είναι ένα κούρεμα που μπορεί να λατρέψεις και να σου διευκολύνει παράλληλα και τη ζωή, καθώς δε θα έχεις να ασχολείσαι τόσο με την περιποίηση των μαλλιών σου. Παράλληλα, είναι σικάτο και ακαταμάχητο.

Δείτε επίσης: 40 Κουρέματα για μαλλιά ξυρισμένα από τη μία πλευρά!

Αν τα κοντά μαλλιά είναι κάτι που θα ήθελες να δοκιμάσεις τότε σίγουρα οι παραπάνω φωτογραφίες είναι μια καλή έμπνευση για εσένα. Ακόμη, μια αλλαγή στο κούρεμα σου, θα αλλάξει τη διάθεση αλλά και θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σου.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts