Μπαλαγιάζ σε καστανό χρώμα

6 Ιδέες για εντυπωσιακά μαλλιά με Balayage σε καστανό

by ediva

Όλες έχουμε ακούσει το balayage και πολλές τo έχουμε ήδη επιλέξει. Είναι μια τεχνική βαφής μαλλιών, η οποία ξεκίνησε από τη Γαλλία και πήρε το όνομα της από το γαλλικό ρήμα balayer, που σημαίνει “βουρτσίζω”. Ουσιαστικά, είναι μια διαδικασία ανοίγματος του φυσικού χρώματος, που ξεκινάει μετά τη ρίζα των μαλλιών συνεχίζοντας προς τις άκρες. Με αυτόν τον τρόπο, έχουμε ένα φυσικό αποτέλεσμα, πιο μοντέρνο από τις κλασσικές ανταύγειες. Αν και το έχουμε συνδυάσει με το ξανθό χρώμα, η αλήθεια είναι πως εφαρμόζεται υπέροχα και σε άλλες αποχρώσεις. Πάμε να δούμε μερικές προτάσεις για εντυπωσιακά μαλλιά με μπαλαγιάζ σε καστανό.

Όλα όσα θες να ξέρεις για το μπαλαγιάζ

 

Μπαλαγιάζ σε ανοιχτό καστανό

Μπαλαγιάζ για ανοιχτό καστανό

Ιδανική λύση για γυναίκες που έχουν καστανά, φυσικά, ή όχι, μαλλιά κι ενώ θέλουν να κάνουν μια αλλαγή, διστάζουν. Δε χρειάζεται να κάνετε κάτι δραστικό, όπως το να πάτε κατευθείαν σε ξανθό. Αντιθέτως, μπορείτε να επιλέξετε μπαλαγιάζ σε σκούρο ξανθό με μελί αντανακλάσεις. Με αυτόν τον τρόπο, θα δώσετε φως στην καστανή σας βάση αλλά το αποτέλεσμα δε θα είναι τόσο μακριά από το χρώμα που έχετε ήδη.

Δες επίσης: 4 Φυσικοί τρόποι για να βάψεις τα μαλλιά σου

Κάραμελ μπαλαγιάζ

Μπαλαγιάζ σε καραμελέ τόνους

Οι καραμελέ αποχρώσεις αποτελούν μια πολύ καλή επιλογή για καστανές αλλά και ξανθές γυναίκες. Οπότε, αν είστε καστανή και θέλετε να προσθέσετε ζεστό φως στα μαλλιά σας, με το κάραμελ balayage θα πετύχετε ακριβώς αυτό που θέλετε. Το ίδιο ισχύει και για ξανθές γυναίκες που θέλουν να επιστρέψουν σε μια πιο φυσική απόχρωση.

Μπαλαγιάζ για καστανόξανθο

Μπαλαγιάζ σε καστανόξανθο

Το καστανόξανθο χρώμα εκτός από μια υπέροχη, φυσική απόχρωση, είναι και το χρώμα μεταξύ ξανθού και καστανού. Για αυτόν τον λόγο, εκτός από μια φανταστική επιλογή από μόνο του, μπορεί να αποτελέσει και ενδιάμεσο σταθμό στο μακρύ ταξίδι που πρέπει να ακολουθήσει μια γυναίκα για να γίνει ξανθιά, από μελαχρινή και το αντίθετο. Έτσι, επιλέγοντας την τεχνική του μπαλαγιάζ για να πετύχουμε το καστανόξανθο, το αποτέλεσμα θα θυμίζει το φυσικό άνοιγμα από τον ήλιο.

Δες επίσης: 10 προτάσεις για αλλαγή χρώματος μαλλιών για μελαχρινές!  

Εσπρέσσο με καραμελέ τόνους

Εσπρέσσο μπαλαγιάζ με καραμελέ τόνους

Πείτε στον κομμωτή σας να συνδυάσει πιο χοντρές ανταύγειες στο κάτω μέρος των μαλλιών με λεπτότερους τόνους στη μέση. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα, ο συνδυασμός καραμελέ και μελί χρωμάτων να αναδείξει τα φυσικά χαρακτηριστικά σας. Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε απαλό ξανθό στις άκρες των μαλλιών, για περισσότερη διάσταση.

Δες επίσης: 12 Ιδέες για ανταύγειες σε μαύρα μαλλιά

Μπαλαγιάζ για σοκολατί και σκούρα καστανά μαλλιά

Αυτό το στυλ μαλλιών δημιουργεί ένα ελαστικό και μεταξένιο αποτέλεσμα στις μελαχρινές γυναίκες. Διατηρείστε τη σκούρα βάση σας και προσθέστε χρώμα με μπαλαγιάζ σε ανοιχτές καστανές αποχρώσεις.  Έτσι, θα φωτίσει το πρόσωπο σας, χωρίς να χαθεί η φυσικότητα των μαλλιών.

Δες επίσης: 7 τάσεις στα μαλλιά για τον Χειμώνα 2021-2022

Μπαλαγιάζ με όμπρε

Μπαλαγιάζ με όμπρε

Αν δε μπορείτε να αποφασίσετε ποια από τις δύο τεχνικές σας ταιριάζει περισσότερο, γιατί να μην κάνετε και τις δύο; Ο συνδυασμός σκούρου και ανοιχτού καστανού θα σας δικαιώσει. Ξεκινήστε με balayage σε σκούρους τόνους στην κορυφή του κεφαλιού και συνεχίστε με όμπρε σε μελί αποχρώσεις, για άνοιγμα του χρώματος.

Δες επίσης: 16 Ονειρεμένα όμπρε χρώματα για τα μαλλιά

Extra info

Θα χρειαστεί να μείνετε στο κομμωτήριο , τρεις, περίπου, ώρες για την εφαρμογή του. Από την άλλη, όμως, είναι μια διαδικασία που δε χρειάζεται να επαναλάβετε πολύ συχνά καθώς, το αποτέλεσμα διαρκεί 8 με 12 εβδομάδες. Όσον αφορά το κόστος κυμαίνεται μεταξύ 60-100 ευρώ, ανάλογα το κομμωτήριο, τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται και το μήκος των μαλλιών σας.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts