όμορφες αποχρώσεις του ξανθού

8 Όμορφες αποχρώσεις του ξανθού!

by ediva

Το ξανθό μαλλί φωτίζει το πρόσωπο σε όποια απόχρωση και να βρίσκεται. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τόνοι του ξανθού που κολακεύουν διαφορετικά τη κάθε γυναίκα. Ο σωστός τρόπος να επιλέξεις το κατάλληλο ξανθό για εσένα είναι μέσω του δέρματος σου. Εάν το δέρμα σου έχει θερμούς υποτόνους τότε ένα θερμό ξανθό θα ταιριάξει καλύτερα πάνω σου. Αντίστοιχα, αν έχει ψυχρούς υποτόνους  καλύτερο θα ήταν να επιλέξεις ψυχρές αποχρώσεις του ξανθού για τα μαλλιά σου όπως για παράδειγμα το πλατινέ.

Παρακάτω θα βρεις 8 όμορφες αποχρώσεις του ξανθού και σε ψυχρούς και σε θερμούς τόνους!

8 Τόνοι του ξανθού στα μαλλιά!

 

1. Ξανθό-μελένιο μαλλί!

ξανθό μελί μαλλί

Διάλεξε το μελί ξανθό για ένα γλυκό χρώμα στα μαλλιά σου. Η απόχρωση αυτή συμπεριλαμβάνει αρκετούς διαφορετικούς τόνους του ξανθού και του καφέ τα οποία δένουν πολύ όμορφα μεταξύ τους. Το χρώμα αυτό είναι ιδανικό για δέρματα με θερμούς υποτόνους!

Δες επίσης: Ποιο χρώμα μαλλιών ταιριάζει στο δέρμα σου!

2. Χρυσαφένια ξανθά μαλλιά!

χρυσό ξανθό μαλλί

Άλλη μια θερμή απόχρωση του ξανθού είναι το χρυσαφένιο ξανθό. Η απόχρωση αυτή γλυκαίνει και φωτίζει το πρόσωπο. Οι θερμοί τόνοι συνδυασμένοι μεταξύ τους αποδίδουν ένα πολύ όμορφο χρώμα που χρυσαφίζει!

Δες επίσης : Με ποια χρώματα μαλλιών θα δείχνεις νεότερη!

3. Ξανθό μαλλί της στάχτης!

ξανθό της στάχτης

Αν έχεις δέρμα με ψυχρούς υποτόνους τότε πολύ πιθανόν να σου ταιριάζει το ξανθό της στάχτης. Είναι λίγο πιο σκούρο από το ξανθό πλατινέ και μπορείς να το αναμείξεις με πιο σκούρους τόνους του ξανθού ή του καφέ για ένα ακόμα πιο ενδιαφέρον χρώμα.

Δες επίσης: Διάλεξε το καλύτερο χρώμα για σένα από τα χρωματολόγια μαλλιών!

4. Strawberry ξανθά μαλλιά!

κόκκινα ξανθά μαλλιά

Η απόχρωση αυτή είναι κάτι ενδιάμεσο του κόκκινου και του ξανθού. Είναι μια πολύ trendy και ενδιαφέρουσα επιλογή για τα μαλλιά και μπορεί να αποτελέσει μεταβατικό στάδιο εάν σκοπεύεις από μελαχρινή να γίνεις ξανθιά!

Δες επίσης: Τι πρέπει να γνωρίζεις πριν ανοίξεις το χρώμα στα μαλλιά;

5. Πλατινέ μαλλιά!

πλατινέ ξανθά μαλλιά

Το πλατινέ ξανθό αποτελεί τάση στα μαλλιά τα τελευταία χρόνια τόσο στις γυναίκες όσο και στους άντρες. Και στα κοντά και στα μακριά μαλλιά το πλατινέ δείχνει πολύ φρέσκο και σύγχρονο. Ταιριάζει υπέροχα σε ανοιχτόχρωμες ψυχρές επιδερμίδες.

Δες επίσης: Ποια είναι τα πιο σικ κουρέματα για τα μαλλιά;

6. Ξανθό της άμμου!

ψυχρό ξανθό μαλλί

Το ξανθό της άμμου είναι μια μοναδική απόχρωση που απευθύνεται σε όλες τις γυναίκες. Αυτό γιατί είναι μια απόχρωση που δε την λες ούτε ψυχρή αλλά ούτε θερμή. Είναι λοιπόν μια ενδιάμεση λύση για κάθε γυναίκα που θέλει να ανανεώσει τα ξανθά της μαλλιά!

Δες επίσης: 6 Συμβουλές περιποίησης για τα μαλλιά που θα σε σώσουν!

7. Καφέ-ξανθό μαλλί!

ξανθό καφέ

Η απόχρωση αυτή συμπεριλαμβάνει πολλούς διαφορετικούς τόνους του καφέ και του ξανθού οι οποίοι στο σύνολο δείχνουν κάτι ενδιάμεσο. Είναι μια ενδιαφέρουσα πρόταση ειδικότερα για τις γυναίκες που είναι μελαχρινές αλλά αγαπούν τα πιο ανοιχτόχρωμα μαλλια!

8. Ξανθό της βανίλιας

ξανθό της βανίλιας

Δες επίσης: 23 Υπέροχες ιδέες για να κάνεις ανταύγειες στα μαλλιά σου!

Το λευκό της βανίλιας είναι ένα πολύ ανοιχτό ψυχρό ξανθό που πλησιάζει το πλατινέ ξανθό. Είναι λίγο πιο σκούρο από το πλατινέ και λίγο πιο γλυκό. Δείχνει πολύ όμορφο και με πιο σκούρα ρίζα ή και σε αντάυγειες!

Related Posts