γωνία για μακιγιάζ στο δωμάτιο

Πως να φτιάξεις την τέλεια γωνιά για μακιγιάζ!

by ediva

Αν είσαι λάτρης του μακιγιάζ σίγουρα θα έχεις ονειρευτεί μια γωνιά για μακιγιάζ στο δωμάτιο σου. Ένα ειδικό σημείο όπου μπορείς να περιποιείσαι μπορεί να σου ανεβάζει τη διάθεση και να κάνει ακόμα πιο διασκεδαστική τη διαδικασία του μακιγιάζ! Η γωνιά μακιγιάζ είναι πολύ πρακτική καθώς εκεί μπορείς να έχεις οργανωμένα όλα όσα χρειάζεσαι, είναι όμως και πολύ όμορφη σαν διακόσμηση στο δωμάτιο σου.

Η γωνιά μακιγιάζ είναι ονειρική και θα δώσει παραπάνω θηλυκότητα στο δωμάτιο σου. Μπορείς να τη κατασκευάσεις και μόνη σου, τόσο για να αποφύγεις μεγάλα έξοδα όσο και για να την φτιάξεις ακριβώς όπως εσύ τη φαντάζεσαι. Εδώ θα βρεις πως να το καταφέρεις αυτό, πως δηλαδή να φτιάξεις την τέλεια προσωπική γωνιά περιποίησης στο δωμάτιο σου!

Πως να φτιάξεις την τέλεια γωνιά για μακιγιάζ!

 

Έπιπλο-γραφείο

έπιπλο για μακιγιάζ

Πρώτο βήμα για να φτιάξεις την γωνιά μακιγιάζ σου είναι να επιλέξεις το κατάλληλο έπιπλο. Υπάρχουν ειδικά γραφεία με γυάλινη επιφάνεια ώστε να βλέπεις τα προϊόντα σου στα συρτάρια και ειδική οργάνωση για τα καλλυντικά σου. Αν όμως ψάχνεις για κάτι πιο οικονομικό, μπορείς να αγοράσεις ένα κοινό γραφείο. Φρόντισε να έχει πολλά συρτάρια και λιγότερα ντουλάπια όπου θα βάλεις εκεί τα καλλυντικά και τα προϊόντα ομορφιάς σου.  Για πιο ρετρό-vintage στυλ μπορείς να επιλέξεις γραφείο με ενσωματωμένο καθρέφτη!

Δες επίσης: Πως θα οργανώσεις το συρτάρι με τα καλλυντικά σου!

Καθρέφτης

έπιπλο μακιγιάζ με καθρέφτη

Δεύτερο βήμα είναι ο καθρέφτης, ίσως και το σημαντικότερο καθώς θα σηματοδοτήσει το στυλ της γωνιάς μακιγιάζ σου. Μπορείς να επιλέξεις ‘Hollywood mirror’ δηλαδή καθρέφτη με led φωτισμό που παραπέμπει σε καμαρίνι διάσημου. Φρόντισε να πάρεις μεγάλο καθρέφτη για να βλέπεις κάθε λεπτομέρεια κατά τη περιποίηση σου. Για ακόμα πιο επαγγελματική προσέγγιση μπορείς να προσθέσεις και καθρέφτες στα πλάγια ώστε να έχεις πλήρη έλεγχο της εικόνας σου από όλες τις γωνίες!

Δες επίσης: 12 Εύκολα τρικ ομορφιάς για την καθημερινή περιποίηση σου!

Καρέκλα-πολυθρόνα

γωνιά μακιγιάζ

Το βάψιμο μπορεί να διαρκέσει λεπτά, μπορεί όμως να διαρκέσει και ώρες εάν θες να κάνεις πιο ολοκληρωμένο και πολύπλοκο μακιγιάζ. Επομένως τόσο για λόγους άνεσης όσο και για λόγους αισθητικής του δωματίου η επιλογή καρέκλας ή πολυθρόνας είναι σημαντική. Μπορείς να επιλέξεις σκαμπό ή ακόμα καλύτερα μια καρέκλα τύπου πολυθρόνας που θα δώσει μια υπέροχη ατμόσφαιρα στο δωμάτιο σου. Κατά προτίμηση απόφυγε καρέκλες με ρόδες ώστε να είσαι πιο σταθερή κατά τη διάρκεια που βάφεσαι!

Φωτισμός

γραφείο μακιγιάζ άσπρο

Ο φωτισμός είναι πολύ σημαντικό κατά τη διάρκεια του μακιγιάζ σου καθώς θα σε βοηθήσει να παρατηρείς κάθε λεπτομέρεια και να βαφτείς στην εντέλεια. Είτε επιλέξεις ενσωματωμένο φωτισμό στον καθρέφτη είτε προσθέσεις τον δικό σου με φωτάκια και λάμπες, φρόντισε να είναι έντονος και δυνατός. Προτίμησε καθαρά άσπρα φώτα και όχι κιτρινωπά ή κοκκινωπά. Φυσικά το καλύτερο είναι να εκμεταλλεύεσαι το φως της ημέρας, ο σωστός επιπλέον φωτισμός όμως μπορεί να είναι πολύ βοηθητικός. Σε περίπτωση που το δωμάτιο σου δεν έχει πρόσβαση στο φως ή απλώς θέλεις να βαφτείς το βράδυ, εκεί είναι και απαραίτητος!

Αποθηκευτικός χώρος-ράφια

αποθηκευτικός χώρος για μακιγιάζ

Η γωνιά για μακιγιάζ σου θα ολοκληρωθεί με τη προσθήκη των προϊόντων σου. Υπάρχουν ειδικοί οργανωτές και θήκες για μακιγιάζ που μπορείς να βάλεις στο γραφείο σου ή μπορείς να αγοράσεις επιπλέον αποθηκευτικό χώρο. Φυσικά αν τα συρτάρια χωράνε όλα σου τα καλλυντικά τότε δεν χρειάζεται κάτι επιπλέον. Μπορείς να προσθέσεις και ράφια ή ειδικές κατασκευές αποθήκευσης δίπλα από το γραφείο σου για πιο άμεση πρόσβαση σε αυτά.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts