tattoos disney

40 Tattoos βγαλμένα από τα παραμύθια!

by ediva

Δύο μεγάλες αδυναμίες έχω σε αυτή τη ζωή. Πρώτον, τα παραμύθια και δεύτερον τα τατουάζ. Μεγάλωσα βλέποντας ταινίες της Disney που με σημάδεψαν και μου έδωσαν πολλά χρήσιμα μαθήματα. Τα τατουάζ τα λατρεύω γιατί είναι μορφή έκφρασης που την κάνεις με πολύ σεβασμό και έπειτα από πολύ σκέψη στο κορμί σου. Για αυτό είναι και κομμάτι του εαυτού σου.

Τα παραμύθια τα λατρεύω γιατί μου επιτρέπουν ακόμα και σαν ενήλικα να ταξιδεύω πίσω και να κρατώ την αθωότητα και την ανεμελιά που τόσο λείπουν από τον κόσμο μας πλέον. Γοητευμένη από αυτούς τους δυο κόσμους αποφάσισα να σου δείξω μερικά από τα άπειρα όμορφα τατουάζ βγαλμένα από τα παραμύθια. Δες  επίσης τα 6 πράγματα που πρέπει να προσέξεις πριν κάνεις τατουάζ!

Παραμυθένια τατουάζ

winnie the pooh tattoo triantafillo, pentamorfi kai to teras  tattoo ston afchena, gkaris tattoo me tin dori tattoo apo lion king tatouaz flm disney sta plevra  tatouaz bambi ston wmo sto apeiro kai akoma parapera tatouaz dachtili apo pocahontas tim burton tattoo

Πραγματικά με μια μόνο ματιά ταξιδεύεις πίσω στα υπέροχα χρόνια που ήμασταν παιδιά και ταυτιζόμασταν με τους χαρακτήρες. Ένα από τα πράγματα που με ξετρελαίνουν με τα τατουάζ από τα παραμύθια είναι ότι μπορείς να χωρέσεις μια ολόκληρη προσωπική σου ιστορία μέσα από έναν χαρακτήρα. Γιατί σίγουρα θα έχει υπάρξει κάποιος χαρακτήρας με τον οποίο να νιώθεις ότι ταιριάζετε.

Δες επίσης: 25 Πανέμορφα γυναικεία τατουάζ δαχτυλίδια!

pocahontas tattoo sto mpouti pinokio tatouaz piksida pokahontas psila sta plevra  pegasos tattoo palati wraias koimwmenis tattoo ohana tatouaz stin kleida never sotp dreaming tattoo mpalloni aftia tou mickey mikro mickey mouse tatouaz peter pan tatoo sto dachtilo

Τα σημεία που μπορείς να τα βάλεις είναι άπειρα. Στο δάχτυλο, στον αυχένα, στα πλευρά, στο χέρι, στο πόδι. Ανάλογα με το πόσο πολύ θέλεις να φαίνονται και πόσο μικρό ή μεγάλο θέλεις να το κάνεις. Για παράδειγμα αν θες να κάνεις απλά τα αυτιά του Μίκι Μάους αλλά να είναι ένα διακριτικό τατουάζ, τότε ένα όμορφο σημείο θα ήταν πίσω από το αυτί. Αν πάλι θέλεις να γράψεις κάποια φράση, τα πλευρά είναι καλύτερη επιφάνεια.

Δες επίσης: 20 Προτάσεις για καλλιγραφικά τατουάζ!

mickey mouse, aliki, chionati, ola se na tattoo mickey &minnie tattoo    kountepie tatouaz mickey mouse  grammikos stits ston astragalo gatoula marie, tatouaz sto cheri gantia tou mickey se kardia tatto mantala minnie sto cheri lion king, hakuna matata tatoo korona wraias koimomenis tatoo mary poppins tattoo

Επίσης, είναι τόσο χαριτωμένα και τόσο γεμάτα ζωή που κάθε φορά που θα το κοιτάς εσύ ή κάποιος άλλος θα σχηματίζεται ένα χαμόγελο στα χείλη. Η νοσταλγία από τα παιδικά χρόνια σε όλους προκαλεί αυτό το απαλό χαμόγελο. Βρες, λοιπόν, αυτό που αντιστοιχεί σε σένα και σε κάνει να νιώθεις καλύτερα.

Δες επίσης: 30 Όμορφα γυναικεία τατουάζ μισοφέγγαρο!

ariel mikri gorgona egchrwmo tattoo aristogates marrie tatoo believe disney tattoo dambo tatto sti lekani dambo to elefantaki tattoo disney mickey mouse tatouaz dream tattoo egw o arkoudos, patouses frasi disney tatouaz wmos frasi sta dachtila

Τέλος, ο αγαπημένος Disney φρόντισε να γεμίσει τα παραμύθια του με μηνύματα. “Μην σταματάς ποτέ να ονειρεύεσαι”, “Θυμήσου ποιος είσαι”, “Αγκάλιασε τη διαφορετικότητα σου”. Μηνύματα τόσο γεμάτα ελπίδα, αγάπη, χαρά και θάρρος. Ποιος δεν ξέρει άλλωστε το Χακούνα Ματάτα; Τι υπέροχη φράση ε; Διάλεξε το δικό σου τατουάζ βγαλμένο από παραμύθι και πάρε και συ λίγη την μαγεία των παραμυθιών! Δες επίσης πως να φροντίσεις το νέο σου tattoo το καλοκαίρι!

Related Posts