eukola sxedia nixia

Πως να κάνεις μόνη σου Water marble σχέδια νυχιών!

by ediva

Τα Water marble σχέδια νυχιών είναι από τα πιο εύκολα και εντυπωσιακά nail art που μπορείς να κάνεις μόνη σου στο σπίτι. Εξίσου σημαντικό είναι το ότι είναι από τα λίγα σχέδια για τα οποία δεν χρειάζεται να έχεις πολύ σταθερό χέρι, παρά μόνο φαντασία για να δημιουργήσεις το ανάλογο patern με τα κατάλληλα χρώματα.

Ακόμη και γι’ αυτό όμως, υπάρχουν ήδη αμέτρητες ιδέες στο internet τις οποίες μπορείς να αντιγράψεις για να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα στα νύχια σου! Στην συνέχεια λοιπόν, μπορείς να δεις τόσο την διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσεις όσο και 30 μοναδικούς συνδυασμούς χρωμάτων και σχέδια που θα κάνουν το μανικιούρ σου να δείχνει εκθαμβωτικό!

 

Πως να κάνεις Water marble σχέδια στα νύχια σου!

 

1ο Βήμα

diy sxedia nyxion

Πριν ξεκινήσεις με τα σχέδια θα πρέπει να περάσεις στα νύχια σου ένα base coat. Επίσης, καλό θα ήταν να βάλεις και στα δάχτυλα σου, δηλαδή γύρω από τα νύχια. Αυτό θα βοηθήσει τα βερνίκια σου να κολλήσουν επάνω στο base coat για να μην χαλάσει το σχέδιο σου, αλλά θα μπορείς να τα βγάλεις και πιο εύκολα από το δέρμα. Εναλλακτικά, μπορείς να δεις πως να φτιάξεις μόνη σου peel-off base coat!

2ο Βήμα

water marble nail art

Δες επίσης πως να κάνεις marble nail art στα νύχια σου (χωρίς νερό)!

Σε αυτό το βήμα τώρα θα πρέπει να έχεις διαλέξει τα βερνίκια που θα χρησιμοποιήσεις και να τα έχεις ανοιχτά πολύ κοντά στο μπολ με το νερό. Χρειάζεται γενικά να κάνεις γρήγορες κινήσεις για να καταφέρεις να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ξεκίνα λοιπόν ρίχνοντας μια σταγόνα από το πρώτο σου βερνίκι στο κέντρο του μπολ και από πολύ κοντινή απόσταση και θα την δεις να ανοίγει. Στην συνέχεια, βάλε ένα άλλο χρώμα και πάλι στο κέντρο και επανέλαβε το για όλα τα χρώματα. Προσοχή όμως. Θα πρέπει να έχει σίγουρα 8 στρώσεις το σχέδιο σου για να φανεί καλό, ακόμη κι αν επαναλαμβάνεις τα χρώματα.

3ο Βήμα

Δες επίσης πως να κάνεις watercolor μανικιούρ με ανεξίτηλους μαρκαδόρους!

Έπειτα, θα πρέπει να πάρεις ένα ξυλάκι για να αναμείξεις τα χρώματα και να δώσεις το σχέδιο που θα αποτυπωθεί στα νύχια σου. Μόλις το τελειοποιήσεις, βάλε το νύχι σου μέσα στο νερό και με την βοήθεια από το ξυλάκι διώξε το βερνίκι που υπάρχει γύρω του.

4ο Βήμα

nail design spiti

Δες επίσης 9 εύκολα nail art που μπορείς να κάνεις με οδοντογλυφίδα!

Τέλος, αφού επαναλάβεις την διαδικασία για όλα σου τα νύχια, πάρε μια μπατονέτα και ασετόν για να καθαρίσεις το βερνίκι από το δέρμα σου, ή βγάλε το peel-off base coat σε περίπτωση που είχες χρησιμοποιήσει. Για να σταθεροποιήσεις όμως το σχέδιο σου θα χρειαστεί να περάσεις και μια στρώση από το top coat σου ή πιο απλά από το διάφανο σκληρυντικό σου.

Related Posts