καλοκαιρινο σωμα-ediva

Απλές καθημερινές “ασκήσεις” για γυμνασμένο σώμα

by ediva-author

Το καλοκαίρι είναι πιο κοντά απο ποτέ και είναι φυσικό να αρχίσετε να σκέφτεστε παραλίες και διακοπές και αυτόματα να θυμηθείτε πόσο λίγο γυμναστήκατε τον χειμώνα.

Αρα είστε τελείως απροετοίμαστη για το Καλοκαίρι και σκεφτεστε πως θα βγείτε στην παραλία τώρα που δεν προλαβαίνετε και δε θέλετε κιόλας να κάνετε γυμναστική.

Το ediva.gr σας δίνει τη λύση με μερικές απλές καθημερινές “ασκήσεις” που θα τονώσουν το σώμα σας χωρίς καν να το καταλάβετε.

Μπορεί να μην είναι ακριβώς ασκήσεις γυμναστικής και μπορεί να μην φέρουν τα πολύ εμφανή αποτελέσματα της διατροφής και γυμναστικής ενός ολόκληρου Χειμώνα, αλλά αν αποκτήσετε αυτές τις συνήθειες θα δείτε το σώμα σας να αλλάζει προς το καλύτερο και να είναι έστω και λίγο πιο γυμνασμένο για το καλοκαίρι!

Αν πάλι βιάζεστε και θέλετε γρήγορα αποτελέσματα σε σύντομο χρόνο μπορείτε να δοκιμάσετε το vacupower!

Τι οφέλη θα έχεις με το vacupower;

καλοκαιρινο σωμα-ediva

 Ανεβείτε με τις σκάλες όπου μπορείτε αντί για το ασανσέρ. (ένα καλό μυστικό είναι να τις ανεβαίνετε δυο δυο, ή να κρατάτε και τα ψώνια σας ενω ανεβαίνετε)

καλοκαιρινο σωμα-ediva

 Αντικαταστήστε τα γλυκά και τα παγωτά με δροσερά φρούτα και φρουτοποτά. Αντί να τρώτε απο έξω στη δουλειά σας, πάρτε ένα σάντουιτς και μια μπανάνα απο το σπίτι.

καλοκαιρινο σωμα-ediva

 Μην παρκάρετε κοντά στον προορισμό σας. Αν έχετε τον χρόνο, γιατί να μην περπατήσετε λίγο παραπάνω; Ο καιρός το επιτρέπει άλλωστε!

καλοκαιρινο σωμα-ediva

 Καθαρίστε το σπίτι. Δεν υπάρχει καλύτερη γυμναστική απο τη γενική καθαριότητα του σπιτιού.

καλοκαιρινο σωμα-ediva

 Πιείτε πολύ νερό. Οσο περισσότερο μπορείτε. Βοηθάει τον μεταβολισμό και πολλές φορές “κόβει” τις λιγούρες!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts