zeugari-pathos

6 Ασκήσεις που θα βελτιώσουν τη σεξοuαλική σου ζωή!

by ediva

Η σεxουαλική ζωή είναι κάτι που αφορά όλες μας. Τώρα μπορούμε να τη βελτιώσουμε με μερικές πολύ εύκολες ασκήσεις γυμναστικής, τις οποίες μπορούμε να κάνουμε απ’ το σπίτι μας χωρίς να κουραστούμε ιδιαίτερα.

Η σεxουαλική ζωή μας απασχολεί και μας προβληματίζει έντονα σε δύο περιπτώσεις: όταν είμαστε μόνες μας ή όταν έχει περάσει το πρώτο καuτό διάστημα της σχέσης.

Αν ακολουθήσεις αυτά τα απλά βήματα όμως θα γεμίσεις με αυτοπεποίθηση. Στην πρώτη περίπτωση θα ξέρεις πως είσαι έτοιμη ανά πάσα στιγμή και δεν θα έχεις χάσει την ελαστικότητά σου όταν χρειαστεί και στη δεύτερη θα δεις ξανά τις αντοχές σου να ανεβαίνουν στα ύψη και μπορείς να πάρεις εσύ το πάνω χέρι για μια τέλεια εμπειρία που θα ανανεώσει τη σχέση σας.

 

Ποιες ασκήσεις θα κάνουν καλύτερη την εpωτική σου ζωή

 

Προβολές

provoles

Πώς θα το κάνεις: Σκέψου πως είσαι στη μέση ενός ρολογιού, το οποίο είναι στο πάτωμα. Πάρε όρθια στάση και στη συνέχεια ρίξε το βάρος στο δεξί πόδι ώστε να πάει προς τις 12, ενώ το αριστερό κρατάει αντίσταση και είναι πίσω προς τις 6. Κάνε το ίδιο για τις ώρες 1,2,3,4,5 και με το δεξί και στη συνέχεια άλλαξε και προέκτεινε το αριστερό για τις ώρες 7,8,9,10,11 και 12.

Πώς βοηθάει: Αυτή η άσκηση γυμνάζει την περιοχή των γλουτών που είναι η πιο βασική στην εpωτική πράξη, αφού σε βοηθά να αντέχεις σε μια στάση για αρκετή ώρα ή ακόμα και να παίρνεις το πάνω χέρι σε πολλές και διαφορετικές στάσεις για να πάρει φωτιά το κρεβάτι σου.

Περιστροφές

peristrofes

Πώς θα το κάνεις: Άνοιξε τα πόδια σου στο άνοιγμα των ώμων και πάρε ένα βαράκι και κράτησέ το πάνω από το κεφάλι σου. Ύστερα κάνε περιστροφές με τον κορμό, χωρίς να χάνεις την ισορροπία σου. Αν σου φαίνεται δύσκολο να κρατηθείς σε αυτή τη στάση μπορείς να το κάνεις λίγο πιο εύκολο βάζοντας λίγο πιο μπροστά το δεξί πόδι.

Αυτή η άσκηση είναι εξίσου καλή για τους άντρες, ειδικά αν ο σύντροφός σου προτιμά να είναι από πάνω. Έτσι μπορείτε να γυμνάζεστε μαζί.

Πώς βοηθάει: Σε κάθε στάση που χρειάζεται να στηριχτείς κάπου (στον τοίχο, στο κεφαλάρι του κρεβατιού ή σε έναν πάγκο) χρειάζεται να έχεις δύναμη στα χέρια και τον κορμό. Επίσης είναι πολύ χρήσιμη για κάθε στάση που πρέπει να στηρίξεις το βάρος του σώματός σου.

Σανίδες

sanides

Πώς θα το κάνεις: Οι γνωστές σε όλες μας σανίδες μπορούν να γίνουν για όλο το σώμα. Αρχικά μπορείς να μείνεις στην θέση του push up για 30 δευτερόλεπτα. Ύστερα, γύρνα στο πλάι, ακούμπα με το δεξί χέρι στο πάτωμα και κράτα μακριά από το έδαφος το σώμα σου προσέχοντας όμως να είναι σε ευθεία.

Μετά βάλε τα δύο χέρια πίσω και σήκωσε όλο σου το σώμα με πλάτη στο πάτωμα προσέχοντας πάλι να μην ανασηκώνεις την μέση παραπάνω από όσο πρέπει ή να δημιουργείται κοιλιά. Τέλος γύρνα ξανά στο πλάι γυμνάζοντας την άλλη πλευρά. Μείνε σε όλες τις θέσεις για 30 δευτερόλεπτα για αρχή και σιγά-σιγά μπορείς να αυξάνεις τον χρόνο.

Πώς βοηθάει: Η σανίδα είναι μια άσκηση που γυμνάζει όλο το σώμα και ιδιαίτερα τους κοιλιακούς. Έτσι η αντοχή σου αυξάνεται περισσότερο και μπορείς να ελέγχεις και να δίνεις περισσότερη δύναμη σε όποιο σημείο του σώματός σου χρειάζεται κάθε φορά.

Πυελικές ασκήσεις

puelikes-askiseis

Πώς θα το κάνεις: Για αυτή την άσκηση θα χρειαστείς μια μπάλα, σαν αυτή που χρησιμοποιούμε στις pilates. Κάτσε πάνω στην μπάλα και βάλε τα χέρια σου στην περιοχή της λεκάνης και συγκεκριμένα στους πυελικούς μύες. Έπειτα σφίξε τους πυελικούς μύες, ή αλλιώς την περιοχή ταφ και ώθησε μόνο με τους μυς τη λεκάνη μπρος και πίσω και αριστερά και δεξιά. Τέλος κάνε 2 ολοκληρωμένους κύκλους του σώματός σου, έναν προς κάθε κατεύθυνση.

Πώς βοηθάει: Αυξάνοντας τη δύναμη των συγκεκριμένων μυών έχετε μεγαλύτερη ευχαρίστηση και θα μειωθεί και ο πόνος κατά τη διάρκεια της σεxουαλικής επαφής.

Γέφυρα

gefyra

Πώς θα το κάνεις: Ξάπλωσε στο πάτωμα και λύγισε τα γόνατα, ύστερα σφίξε όλους τους μύες ώστε να σηκωθεί το σώμα σου δημιουργώντας γωνία 45 μοιρών. Κρατήστε για 1 δευτερόλεπτο και κάνε αρκετές επαναλήψεις. Για μεγαλύτερη δυσκολία μπορείς να σηκώσεις το ένα πόδι σε ευθεία με το υπόλοιπο σώμα.

Πώς βοηθάει: Οι γλουτοί αποκτούν τη δύναμη που χρειάζονται για κάθε κίνηση ώθησης και επίσης ενδυναμώνονται και με αυτή την άσκηση οι πυελικοί μύες.

Καθίσματα στον τοίχο

kathismata

Πώς θα το κάνεις: Το κάθισμα με τη βοήθεια του τοίχου γίνεται με τον εξής τρόπο. Στάσου με την πλάτη στον τοίχο και θέσε λυγισμένα μακριά τα πόδια σου τόσο ανοιχτά όσο το άνοιγμα των ώμων. Άρχισε να βυθίζεις το σώμα σου προς τα κάτω μέχρι να νιώσεις ένα κάψιμο στους μηρούς. Μείνε σε αυτή τη θέση όσο περισσότερο αντέχεις και επανέλαβε.

Πώς βοηθάει: Αυτή η άσκηση θα σε βοηθήσει να έχεις καλύτερο έλεγχο στο σώμα σου και συγκεκριμένα στους γοφούς σου σε οποιαδήποτε όρθια στάση αλλά και περισσότερη δύναμη. Δες επίσης 6 ασκήσεις γυμναστικής για σύσφιξη γλουτών!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts