Χοντροί αστράγαλοι; Δες πως θα τους αδυνατίσεις!

Χοντροί αστράγαλοι; Δες πως θα τους αδυνατίσεις!

by ediva-author

Η φράση “Χοντροί αστράγαλοι” οφείλω να ομολογήσω πως δεν μου άρεσε ποτέ. Είναι αρκετά σκληρή σαν φράση αλλά δυστυχώς είναι ένα πρόβλημα που αρκετές γυναίκες αντιμετωπίζουν. Φυσικά δεν μιλάμε σε καμία περίπτωση για πρησμένους αστραγάλους κατά τη διάρκεια στης εγκυμοσύνης.

Εντάξει δεν είναι κάτι φοβερό, απλά μερικές φορές χαλάει ελαφρώς την εικόνα του ποδιού και μένουμε σε αυτό. Γιατί να κολλάς όμως σε μια λεπτομέρεια που κατά τα άλλα είναι πολύ εύκολο να αλλάξεις αν δεν σου αρέσει και μάλιστα με φυσικούς τρόπους; Πριν από όλα να σημειώσουμε πως πρέπει να ελέγξεις αν υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας που δημιουργεί αυτό το φαινόμενο στους αστραγάλους σου.

Δες λοιπόν μερικούς τρόπους για να γίνουν οι χοντροί αστράγαλοι παρελθόν!

Περπάτα.

Κινώντας τα πόδια σου ή ανεβαίνοντας σκάλες πιο συχνά, θα δεις μεγάλη διαφορά στους αστραγάλους σου. Εκτός απο αδύνατους αστραγάλους θα αποκτήσεις και πιο γυμνασμένα πόδια

Πρόσεξε την κατακράτηση υγρών.

Πολλές φορές οι χοντροί αστράγαλοι δεν είναι ένα ανατομικό πρόβλημα αλλά εξ αιτίας της κατακράτησης υγρών. Φρόντισε να τρως διουρητικά τρόφιμα.

Πίνε νερό

Η λήψη νερού βοηθά και στην κατακράτηση υγρών που κάνει τους αστραγάλους σου να πρήζονται.

Τρέξιμο.

Εντάξει. Δεν θα κάνεις αγώνες δρόμου, όμως αν βγάλεις το σκύλο σου βόλτα και τρέξεις μαζί του ή τρέξεις τρεις φορές την εβδομάδα γύρω από το τετράγωνο μερικές φορές θα δεις αποτελέσματα γρήγορα.

Πρόσεξε τι είδους γυμναστική κάνεις.

Αν οι αστράγαλοι σου δεν είναι πρησμένο απλά, αλλά, ένα ανατομικό πρόβλημα υπάρχουν κάποιες ασκήσεις που πρέπει να αποφύγεις όπως για παράδειγμα τα steps.

Δούλεψε τους αστραγάλους σου.

Ασκήσεις με ανοίγματα των μυών στην περιοχή των αστραγάλων θα βοηθήσουν ώστε οι μύες να αποκτήσουν ελαστικότητα. Αυτό μπορείς να το κάνεις ακόμα και όταν είσαι στον καναπέ. Κάνει κυκλικές ασκήσεις με τον αστράγαλό σου οπουδήποτε βρίσκεσαι. Μην ξεχνάς όμως να μην το παρακάνεις. Δεν θέλουμε να φουσκώσουμε τους μύες αλλά να αδυνατίσουμε τους αστραγάλους!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts