πορτοκαλί τοίχος υπνοδωμάτιο κρεβάτι χρώμα χαρακτήρα

Τι δείχνει το χρώμα του υπνοδωματίου για το χαρακτήρα σου!

by tzinav

Πίστευες ότι η επιλογή του χρώματος που κάνουμε στο σπίτι μας είναι τυχαία; Λοιπόν αυτό δεν ισχύει αφού λένε ότι τα χρώματα του χώρου μας μπορεί να είναι ένα παράθυρο στην προσωπικότητά μας! Ειδικά μάλιστα όταν πρόκειται για το πιο προσωπικό δωμάτιο του σπιτιού, δηλαδή το υπνοδωμάτιό μας, η επιλογή σίγουρα δεν είναι τυχαία. Εμείς σου δείχνουμε τι αποκαλύπτει το χρώμα που έχεις επιλέξει για τη διακόσμηση του υπνοδωματίου σου για το χαρακτήρα σου!

Τι δείχνει το χρώμα του υπνοδωματίου για το χαρακτήρα μας!

Κίτρινο χρώμα υπνοδωματίου

κίτρινο υπνοδωμάτιο κρεβάτι χρώμα χαρακτήρα

Το κίτρινο παραπέμπει στον ήλιο, επομένως είναι ένα χρώμα φωτεινό και ζεστό, όπως ακριβώς και οι άνθρωποι που το επιλέγουν! Αν λοιπόν έχεις επιλέξει να βάψεις το υπνοδωμάτιό σου κίτρινο, τότε μάλλον είσαι ένας εξωστρεφής άνθρωπος που λατρεύει να πρωτοπορεί και δε φοβάται την καινοτομία!

Δες επίσης: 10 Χρώματα για τον τοίχο που ξεκουράζουν τα μάτια!

Πράσινο χρώμα υπνοδωματίου

πράσινος τοίχος υπνοδωμάτιο κρεβάτι χρώμα χαρακτήρα φυτά

Το πράσινο χρώμα είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη φύση. Πέρα από αυτό, είναι το χρώμα της ισορροπίας. Έτσι, αν είναι το χρώμα που προτιμάς στο υπνοδωμάτιό σου τότε πιθανότατα είσαι ένας προσγειωμένος άνθρωπος που του αρέσει να κρατάει τις ισορροπίες και να έχει καλές σχέσεις με όλους. Συχνά θυσιάζεις πολλά για να αποφύγεις διαμάχες και είσαι απίστευτα πιστός και αξιόπιστος.

Μπλε χρώμα υπνοδωματίου

μπλε υπνοδωμάτιο κρεβάτι τοίχος

Το μπλε χρώμα παραπέμπει στη θάλασσα και κατ΄επέκταση στην ηρεμία. Γι’ αυτό αν είναι το χρώμα που προτιμάς, τότε είσαι ένας άνθρωπος που επιζητά την ηρεμία του και κάνει βαθιές σκέψεις.

Γκρι χρώμα υπνοδωματίου

γκρι υπνοδωμάτιο κρεβάτι χρώμα χαρακτήρα

Αν είσαι άτομο που αγαπά το γκρι και το έχεις εντάξει στο υπνοδωμάτιο σου τότε αναζητάς την ασφάλεια και τη σιγουριά. Είσαι ένας διακριτικός άνθρωπος και δε σου αρέσουν οι τολμηρές επιλογές, γι’αυτό και επιλέγεις το πιο ουδέτερο από όλα τα χρώματα. Προτιμάς δηλαδή τη σταθερότητα από τις εξάρσεις ενθουσιασμού και τα σκαμπανεβάσματα.

Δες επίσης: 10 Υπέροχες ιδέες για να διακοσμήσεις ένα μικρό υπνοδωμάτιο!

Κόκκινο χρώμα υπνοδωματίου

κόκκινο υπνοδωμάτιο κρεβάτι

Το κόκκινο χρώμα είναι το χρώμα που τραβάει το βλέμμα, το ίδιο και οι λάτρεις του! Σου αρέσει να είσαι το επίκεντρο της προσοχής και μισείς το να σε αγνοούν. Είσαι ένας εξωστρεφής άνθρωπος, τολμηρός, παρορμητικός, παθιασμένος, δραστήριος αλλά συχνά επιπόλαιος. Όπως και να έχει όμως, είναι δύσκολο να περάσεις απαρατήρητη!

Ροζ χρώμα υπνοδωματίου

ροζ υπνοδωμάτιο κρεβάτι χρώμα χαρακτήρα

Παρόλο που το ροζ προέρχεται από το κόκκινο, είναι ένα χρώμα πιο ήπιο και που δεν απαιτεί τόσο την προσοχή. Αν λοιπόν είναι το χρώμα που αγαπάς και έχεις υιοθετήσει στη διακόσμηση του υπνοδωματίου σου τότε είσαι μια ρομαντική ψυχή που λατρεύει την τρυφερότητα.

Γαλάζιο χρώμα υπνοδωματίου

γαλάζιος τοίχος υπνοδωμάτιο κρεβάτι

Το γαλάζιο είναι το χρώμα του ουρανού, το χρώμα της πνευματικότητας. Οι λάτρεις του γαλάζιου επομένως είναι συνήθως άνθρωποι πνευματικοί, που βυθίζονται στις σκέψεις τους και είναι αρκετά ονειροπόλοι. Ταυτόχρονα, είναι ανοιχτόμυαλοι άνθρωποι που τους αρέσει να επικοινωνούν με διαφορετικές προσωπικότητες και να μαθαίνουν νέα πράγματα.

Δες επίσης: Ποια χρώματα είναι κατάλληλα για παιδικό δωμάτιο!

Μπεζ χρώμα υπνοδωματίου

μπεζ υπνοδωμάτιο κρεβάτι χρώμα χαρακτήρα

Η πιο ανοιχτόχρωμη απόχρωση του καφέ, το μπεζ χρώμα είναι μια διαχρονική επιλογή. Για το λόγο αυτό, οι άνθρωποι που το επιλέγουν είναι ζεστοί και σταθεροί χαρακτήρες, στους οποίους μπορείς να στηριχτείς. Επιπλέον, επιζητούν την απλότητα και την ουσία στη ζωή τους και δεν αναλώνονται σε περιστασιακές σχέσεις και απολαύσεις.

Πορτοκαλί χρώμα υπνοδωματίου

πορτοκαλί τοίχος υπνοδωμάτιο κρεβάτι χρώμα χαρακτήρα

Το πορτοκαλί είναι ένα παιχνιδιάρικο, ζωηρό και ζωντανό χρώμα, πράγμα που χαρακτηρίζει απόλυτα και τους ανθρώπους που το αγαπάνε. Αν λοιπόν έχεις επιλέξει το πορτοκαλί χρώμα στο υπνοδωμάτιο σου είσαι ένας άνθρωπος περιπετειώδης και δραστήριος και αρκετά ευχάριστος σαν φίλος!

Τα χρώματα λοιπόν πέρα από την αισθητική τους λειτουργία, έχουν και μια βαθύτερη ψυχολογική ερμηνεία. Τώρα που την έμαθες μπορείς να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα τόσο για εσένα την ίδια, όσο και για τους δικούς σου ανθρώπους!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts