κλαίρη Δημοπούλου

Η Ελληνίδα youtuber που αξίζει να παρακολουθείς!

by ediva

Η Κλαίρη Δημοπούλου είναι μια Ελληνίδα, αυτοδίδακτη make up artist που ζει στην Αγγλία τα τελευταία χρόνια. Εκεί, έχει διαπρέψει στον επαγγελματικό τομέα όχι μόνο λόγω της εξαιρετικής δουλειάς της αλλά και λόγω του μοναδικού χαρακτήρα της. Στην εποχή όπου οι ειδικοί ομορφιάς μας βομβαρδίζουν με χιλιάδες προϊόντα, η Κλαίρη Δημοπούλου κάνει τη διαφορά και προτείνει λίγα και καλά προϊόντα, με εύκολες τεχνικές που αναλύει εκτενώς στα βίντεο της.

Πέρα από το γεγονός ότι είναι εξαιρετική make up artist, η Κλαίρη Δημοπούλου έχει να σου προσφέρει πολλά παραπάνω από γνώσεις μακιγιάζ. Η ίδια έχει επιλέξει να ζει με βάση τη νοοτροπία του Μινιμαλισμού την οποία επεξηγεί και αναλύει στα βίντεο της. Επίσης ασχολείται πολύ με την οικολογία και δίνει βιώσιμες λύσεις για όσους θέλουν να ακολουθήσουν έναν πιο οικολογικό τρόπο ζωής. Παρακάτω θα βρεις 5 λόγους που αξίζει να την παρακολουθείς!

5 Λόγοι που αξίζει να παρακολουθείς την Κλαίρη Δημοπούλου!

 

1. Είναι εξαιρετική make up artist!

απαλό ροζ μακιγιάζ

Η συγκεκριμένη youtuber είναι αυτοδίδακτη youtuber παρόλα αυτά έχει βαθιές γνώσεις πάνω στο αντικέιμενο. Έχει απίστευτο ταλέντο και μπορεί να δημιουργήσει όλων των ειδών τα μακιγιάζ. Το καλύτερο είναι ότι μπορεί με απλά λόγια να μεταδώσει τις γνώσεις της στο κοινό της και έτσι τα μακιγιάζ της να μπορούν να γίνουν σχεδόν από όλους. Προτείνει εναλλακτικές λύσεις για διαφορετικά σχήματα προσώπου, ματιών, φρυδιών και χειλιών και γενικά καλύπτει κάθε θέμα από όλες τις απόψεις!

Δες επίσης: Οι νέες τάσεις στο μακιγιάζ για το καλοκαίρι!

2. Το περιεχόμενο της περί μακιγιάζ απευθύνεται σε όλους!

καθημερινό και επίσημο μακιγιάζ

Το φανταστικό είναι ότι τα βίντεο της Κλαίρης δεν απευθύνονται σε κοινό που έχει απαραίτητα εμπειρία στο μακιγιάζ. Σε κάθε βίντεο εξηγεί αναλυτικά τα βήματα για ένα look, αναλύει τις τεχνικές και προτείνει προϊόντα τα οποία διευκολύνουν την ίδια. Καλύπτει ένα τεράστιο εύρος θεματολογίας με βίντεο σχετικά με καθημερινό μακιγιάζ, βραδινό, εορταστικό, νυφικό, θεματικό, κλπ. Επίσης αναφέρεται σε όλες τις ηλικίες παρέχοντας χρήσιμα tips και για μεγαλύτερης ηλικίας γυναίκες!

Δες επίσης: 5 Tips για ένα αψεγάδιαστο καθημερινό μακιγιάζ!

3. Προωθεί τον μινιμαλισμό ως τρόπο ζωής!

κλαίρη δημοπούλου βίντεο anti haul

Ο μινιμαλισμός είναι μια νοοτροπία ζωής που η Κλαίρη Δημοπούλου αναλύει εκτενώς στο κανάλι της. Παρότι η δουλειά του make up artist είναι συνιφασμένη με πολλά διαφορετικά προϊόντα και εργαλεία, η ίδια έχει καταφέρει να διατηρήσει μια μίνιμαλ στάση ζωής ακόμα κι στο επάγγελμα της. Χωρίς η ίδια να στερείται κάτι, εξηγεί στο κοινό της πως εφαρμόζει στη πράξη το σκεπτικό του να ζεις με τα λιγότερα.

Δες επίσης: 6 Συμβουλές για να φροντίσεις το δέρμα σου το καλοκαίρι!

Ένας τέτοιος τρόπος ζωής είναι εντελώς κόντρα στις σύγχρονες καταναλωτικές συνθήκες, ωστόσο η Κλαίρη καταφέρνει να μεταδώσει πληροφορίες για αυτόν τον τρόπο ζωής με έναν πολύ ευχάριστο τρόπο. Σκοπός αυτής της νοοτροπίας σύμφωνα με εκείνη είναι το να απολαμβάνουμε τα σημαντικά και να μη βασίζουμε την ευτυχία μας στα υλικά αντικείμενα.

Το παρακάτω βίντεο της είναι σχετικό με τον μινιμαλισμό:

4. Προτείνει βιώσιμες οικολογικές λύσεις για όλους!

κλαίρη Δημοπούλου

Η οικολογία είναι ένα ακόμα θέμα που απασχολεί την εν λόγω youtuber. Με ρεαλισμό και ειλικρίνια προτείνει μερικές αλλαγές που μπορεί ο καθένας μας να κάνει στην καθημερινότητα του με στόχο τη μείωση της χρήσης του πλαστικού και γενικά των απορριμάτων!

Ένα βίντεο με τέτοια θεματολογία είναι αυτό παρακάτω:

5. Χειρίζεται υπέροχα την Ελληνική γλώσσα!

απαλό γαλλικό μακιγιάζ κλαίρη δημοπούλου

Χαρακτηριστικό της συγκεκριμένης youtuber είναι ο τρόπος ομιλίας της. Χρησιμοποιεί την Ελληνική γλώσσα με υπέροχο τρόπο, είναι περιεκτική και λακωνική. Χρησιμοποιεί όμορφες λέξεις πολύ σωστά δομημένες τόσο που χαίρεσαι να την ακούς. Αν παρακολουθήσεις ένα βίντεο της θα καταλάβεις!

Δες επίσης: Πώς να χρησιμοποιείς σωστά τα πινέλα μακιγιάζ!

Υπέροχα μακιγιάζ της Κλαίρης Δημοπούλου

νυφικό μακιγιάζ αποκριάτικο μακιγιάζ κλαίρη δημοπούλου μακιγιάζ

βραδινό μακιγιάζ βρεγμένο look μακιγιάζ μακιγιάζ κλαίρη δημοπούλου σκούρο μακιγιάζ μακιγιάζ θεματικό μπλε μακιγιάζ απαλό μακιγιάζ θεματικό μακιγιάζ

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts