Ψ ταμπλό πιόνια ζάρια

5 Επιτραπέζια παιχνίδια για διασκεδαστικό χρόνο στο σπίτι!

by tzinav

Τα επιτραπέζια παιχνίδια αποτελούν μεγάλο πάθος τόσο για τα παιδιά, όσο και για εμάς του μεγάλους! Τώρα λοιπόν που έχουμε πολύ χρόνο μέσα στο σπίτι είναι μια ευκαιρία να διασκεδάσουμε, να γελάσουμε και να εκτονωθούμε μέσα από ένα επιτραπέζιο παιχνίδι.

Το κατάλληλο παιχνίδι σίγουρα θα πάρει τη σκέψη σου από τα προβλήματα της καθημερινότητας και θα σε κάνει να περάσεις παραγωγικό χρόνο με τους συγκατοίκους ή τα μέλη της οικογένειας. Ανακάλυψε λοιπόν 5 επιτραπέζια παιχνίδια για διασκεδαστικό χρόνο στο σπίτι!

5 Επιτραπέζια παιχνίδια για ατέλειωτη διασκέδαση!

 

1. Risk

risk επιτραπέζια παιχνίδια στρατηγικής

Το Risk είναι το απόλυτο παιχνίδι στρατηγικής! Στόχος του παιχνιδιού είναι να κατακτήσεις τις 42 περιοχές του ταμπλό και να πετύχεις έτσι την Παγκόσμια κυριαρχία! Για να το πετύχεις αυτό πρέπει να οργανώσεις κατάλληλα τα στρατεύματα σου ώστε να κατακτήσεις μια περιοχή τη φορά. Παίζεται από 2 μέχρι 5 παίκτες και είναι μια ιδανική επιλογή αν στο παιχνίδι συμμετέχουν και τα παιδιά. Βρες το Risk εδώ για να εξασκήσεις τη στρατηγική σου και ας αρχίσει η μάχη!

Δες επίσης: Πώς να περάσεις μια υπέροχη μέρα στο σπίτι!

2. Munchkin

munchkin παιχνίδι με κάρτες

Το Munchkin είναι το παιχνίδι που μπορεί να κάνει παρέες να μαλώσουν! Είναι ένα RPG παιχνίδι με κάρτες που παίζεται ατομικά. Στόχος σου είναι να φτάσεις στο 10ο επίπεδο πριν τους άλλους. Για να το πετύχεις αυτό πρέπει να σκοτώσεις τέρατα, να ρίξεις κατάρες και να κλέψεις θησαυρούς! Παίζεται με 3-6 παίκτες και το πιθανότερο είναι ότι δε θα ξεκολλάς τον πρώτο καιρό αφού είναι απόλυτα πορωτικό. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο χρόνος θα περάσει ευχάριστα και διασκεδαστικά! Βρες Munchkin εδώ και ετοιμάσου για σκληρή μάχη!

Δες επίσης: Πως να επικοινωνήσεις με το παιδί σου μέσα από το παιχνίδι!

3. Monopoly

monopoly επιτραπέζιο παιχνίδι

Η Monopoly είναι το κλασσικότερο επιτραπέζιο παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους. Όσες φορές και να το παίξεις δεν πρόκειται να το βαρεθείς ποτέ! Ο στόχος του παιχνιδιού δεν είναι άλλος από το να γίνεις ο πλουσιότερος παίκτης αγοράζοντας, νοικιάζοντας και πουλώντας ακίνητα. H Monopoly έχει κυκλοφορήσει σε πολλές παραλλαγές για να τις εναλλάσσεις. Βρες τες όλες εδώ!

Δες επίσης: 6 Πράγματα που μπορείς να κάνεις στο σπίτι!

4. Jungle speed

jungle speed παιχνίδι τοτέμ

To Jungle Speed είναι το παιχνίδι που τεστάρει τα αντανακλαστικά σου! Είναι ένα εθιστικό παιχνίδι που θέτει σε εγρήγορση τη σκέψη και την κίνηση των χεριών, αφού πρέπει να αρπάξεις το τοτέμ πιο γρήγορα από όλους μόλις δεις όμοιες κάρτες πάνω στο τραπέζι. Δεν είναι όμως τόσο εύκολο όσο ακούγεται. Μικροτσακωμοί είναι στο πρόγραμμα αφού όλοι θα παρασυρθείτε από την ένταση της στιγμής! Αγόρασε το εδώ για να περάσεις διασκεδαστικές στιγμές.

Δες επίσης: Τι να κάνεις για να έχεις καλή ψυχολογία στο σπίτι!

5. Οι Άποικοι του Κατάν

επιτραπέζια παιχνίδια άποικοι του κατάν

Δες επίσης: Πως να διώξεις την αρνητική ενέργεια από το σπίτι σου!

Οι άποικοι του Κατάν είναι ένα ακόμα κλασικό παιχνίδι στρατηγικής. Κάθε παίκτης του παιχνιδιού αποτελεί ένα άποικο του νησιού του Κατάν που έχει ως στόχο να χτίσει δρόμους, οικισμούς και πόλεις μέσα από τη σωστή διαχείριση των πρώτων υλών. Αποτελεί ένα παιχνίδι με απλούς κανόνες, που όμως απαιτεί στρατηγική σκέψη, γι’ αυτό και θα σε κρατήσει σε εγρήγορση. Βρες το Κατάν εδώ!

Related Posts