χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σκανδιναβικό στυλ

Ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε σκανδιναβικό στυλ

by tzinav

Η σκανδιναβική διακόσμηση αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή στυλ διακόσμησης που κερδίζει όλο και περισσότερους οπαδούς. Φέτος τις γιορτές λοιπόν μπορείς να το δοκιμάσεις στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού σου επιλέγοντας ένα μίνιμαλ σκανδιναβικό στυλ που θα εντυπωσιάσει.

Είτε αν το σπίτι σου είναι ήδη σκανδιναβικής αισθητικής είτε αν απλά θέλεις να δοκιμάσεις κάτι πιο μοντέρνο φέτος τα Χριστούγεννα, μερικές προτάσεις θα το κάνουν δείχνει γιορτινό ενώ ταυτόχρονα παραμένει μίνιμαλ. Ανακάλυψε λοιπόν υπέροχες ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση σε σκανδιναβικό στυλ!

Σκανδιναβική διακόσμηση στο σπίτι τα Χριστούγεννα!

Προτίμησε την ασπρόμαυρη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Το άσπρο και το μαύρο αποτελούν συνήθη χρώματα ενός σπιτιού με σκανδιναβική διακόσμηση. Παρόλο που δεν είναι τα πιο γιορτινά χρώματα, μπορείς εύκολα να τα εντάξεις στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση του σπιτιού, δίνοντας του έτσι πολύ στυλ. Για παράδειγμα, ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο με ασπρόμαυρο στολίδια, μια διακόσμηση τραπεζιού σε άσπρο και μαύρο χρώμα ή μερικές φιγούρες σε αυτές τις αποχρώσεις αποτελούν τέλειες επιλογές.

Δες επίσης: 6 Τρόποι να εντάξεις μια γιρλάντα στη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Πες ναι σε ένα εναλλακτικό χριστουγεννιάτικο δέντρο

Η σκανδιναβική διακόσμηση χαρακτηρίζεται για το γεγονός ότι είναι μοντέρνα. Στο πλαίσιο αυτό, ένα μοντέρνο και εναλλακτικό χριστουγεννιάτικο δέντρο αποτελεί τη λύση! Μπορείς λοιπόν αντί για το κλασικό έλατο να στολίσεις κάποιο άλλο αντικείμενο όπως είναι μια σκάλα. Στη συνέχεια κρέμασε στολίδια και φωτάκια από τη σκάλα σου και θα έχεις ένα μοντέρνο δέντρο. Επιπρόσθετα, μπορείς να φτιάξεις ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο τοίχου που θα δείχνει πολύ πρωτότυπο.

Δες επίσης: Πως να διακοσμήσεις το μπάνιο σου τα Χριστούγεννα

Διάλεξε χάρτινα στολίδια

Τα χάρτινα διακοσμητικά αντικείμενα ταιριάζουν πολύ σε ένα χώρο με σκανδιναβικό στυλ. Για το λόγο αυτό, φέτος τα Χριστούγεννα μπορείς να διακοσμήσεις με χάρτινα στολίδια το δέντρο σου ώστε να του δώσεις μια μοντέρνα πινελιά χωρίς υπερβολές. Επιπλέον, μπορείς να τοποθετήσεις μεγάλα χάρτινα αστέρια για να στολίσεις τοίχους και παράθυρα.

Δες επίσης: 9 Χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης για το τζάκι στο σαλόνι

Διακόσμησε με απλά κεριά

Τα κεριά δεν πρέπει να λείπουν από κανένα σπίτι τα Χριστούγεννα! Για να είναι όμως σκανδιναβικής αισθητικής είναι καλύτερα να αποφύγεις τα φορτωμένα και υπερβολικά διακοσμημένα κεριά. Αντίθετα, προτίμησε μίνιμαλ κεριά, πάνω σε απλά κηροπήγια που θα φωτίσουν μεν το χώρο χωρίς όμως να τον φορτώνουν.

Δες επίσης: Προτάσεις για οικονομική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Κρέμασε μίνιμαλ στεφάνια

Τα στεφάνια αποτελούν ένα κατεξοχήν χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό που δεν λείπει από κανένα σπίτι! Αν όμως θέλεις μια σκανδιναβική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση πρέπει να επιλέξεις τα σωστά στεφάνια. Συγκεκριμένα, διάλεξε μίνιμαλ στεφάνια που δεν είναι διακοσμημένα στην επιφάνεια τους. Τα στεφάνια με ευκάλυπτο αποτελούν σίγουρα μια ταιριαστή επιλογή. Επιπλέον, μπορείς να διακοσμήσεις με άλλα σχήματα στεφανιών εκτός από το στρογγυλό, όπως είναι για παράδειγμα τα στεφάνια σε σχήμα αστεριού.

Related Posts