μπάνιο Χριστούγεννα

Πως να διακοσμήσεις το μπάνιο σου τα Χριστούγεννα

by tzinav

Τα Χριστούγεννα θέλουμε ολόκληρο το σπίτι μας να δείχνει γιορτινό. Συνήθως όμως επικεντρωνόμαστε στο σαλόνι και ξεχνάμε άλλους χώρους, όπως είναι για παράδειγμα το μπάνιο. Σίγουρα, το μπάνιο αποτελεί ένα μέρος με περιορισμένες δυνατότητες διακόσμησης, παρόλα αυτά μπορείς εύκολα να το κάνεις να δείχνει όμορφο τα Χριστούγεννα!

Πράγματι, με μικρές χριστουγεννιάτικες πινελιές διακόσμησης στο μπάνιο θα το κάνεις να δείχνει εντυπωσιακό τις φετινές γιορτές και να ενισχύει το γιορτινό κλίμα του σπιτιού. Πάρε λοιπόν μερικές ιδέες από παρακάτω για το πως να διακοσμήσεις το μπάνιο σου τα Χριστούγεννα!

Όμορφες ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μπάνιου!

 

Κρέμασε ένα στεφάνι

Τα στεφάνια είναι ένα από τα διακοσμητικά των Χριστουγέννων που όλοι έχουμε στο σπίτι μας. Κι αυτό γιατί ταιριάζουν παντού! Ακόμα λοιπόν και στο μπάνιο, ένα στεφάνι μπορεί να δώσει μια μικρή δόση Χριστουγέννων στο χώρο. Κρέμασε ένα στεφάνι στον τοίχο ή μπροστά από τον καθρέπτη του μπάνιου και θα δεις απευθείας τη διαφορά!

Δες επίσης: Όμορφες ιδέες για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση τραπεζιού

Διακόσμησε τον καθρέπτη

Ακόμα και το πιο μικρό μπάνιο μπορεί να στολιστεί τα Χριστούγεννα χωρίς να περιορίζει το χώρο σου. Και ένας τρόπος για να το πετύχεις είναι διακοσμώντας τον καθρέπτη. Συγκεκριμένα, μπορείς να κρεμάσεις μια γιρλάντα είτε σκέτη είτε διακοσμημένη γύρω από τον καθρέπτη. Μια άλλη ιδέα είναι να κάνεις χριστουγεννιάτικα σχέδια με σπρέι επάνω στον καθρέπτη.

Δες επίσης: Προτάσεις για οικονομική χριστουγεννιάτικη διακόσμηση

Βάλε χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά στα ράφια μπάνιου

Αν έχεις ράφια στο μπάνιο τότε για εσένα τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Κι αυτό γιατί μπορείς πολύ εύκολα να βάλεις το μπάνιο στο κλίμα των Χριστουγέννων τοποθετώντας μερικά χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά στα ράφια. Αυτά μπορεί να είναι μερικά κεριά, ένα βάζο με μπάλες, τάρανδοι ή ότι άλλο σου έχει περισσέψει από τη διακόσμηση του υπόλοιπου σπιτιού.

Δες επίσης: 5 Χριστουγεννιάτικα φυτά ιδανικά για διακόσμηση τις γιορτές!

Τοποθέτησε ένα μικρό δεντράκι

Φυσικά στο μπάνιο συνήθως δεν υπάρχει χώρος για ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο του συνήθους μεγέθους. Αν όμως έχεις έστω και λίγο χώρο στον πάγκο του μπάνιου μπορείς να διακοσμήσεις εκεί με ένα (ή ακόμα και περισσότερα) μικρότερα δεντράκια, τα οποία δείχνουν πολύ χαριτωμένα.

Δες επίσης: 18 Ιδέες για να βάλεις κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Διακόσμησε με χριστουγεννιάτικες πετσέτες και πατάκι

Τα λευκά είδη του μπάνιου, όπως είναι οι πετσέτες και το πατάκι, αποτελούν βασικά στοιχεία της διακόσμησης του. Έτσι, τα φετινά Χριστούγεννα μπορείς να φέρεις τις γιορτές στο μπάνιο σου ανανεώνοντας τα. Τοποθέτησε λοιπόν κόκκινες πετσέτες ή άλλες με χριστουγεννιάτικα μηνύματα και αντίστοιχο χαλάκι. Έτσι, το μπάνιο σου θα δείξει χαρούμενο και γιορτινό!