καθρέπτες υπνοδωμάτιο

Όμορφοι τρόποι διακόσμησης με καθρέπτες στο υπνοδωμάτιο

by tzinav

Ένα αγαπημένο διακοσμητικό αντικείμενο για όλα τα δωμάτια του σπιτιού είναι οι καθρέπτες! Κι αυτό γιατί κάνουν το χώρο πιο φωτεινό, πιο μεγάλο και γενικότερα πιο ευχάριστο. Γιατί λοιπόν να μη διακοσμήσεις με καθρέπτες το υπνοδωμάτιο σου και να του δώσεις έναν αέρα ανανέωσης;

Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν διάφορα είδη καθρεπτών επομένως μπορείς να βρεις αυτόν που ταιριάζει στο γούστο σου, στο στυλ διακόσμησης που έχεις επιλέξει καθώς και στο μέγεθος της κρεβατοκάμαρας. Ανακάλυψε λοιπόν μερικούς όμορφους τρόπους διακόσμησης με καθρέπτες στο υπνοδωμάτιο!

Πως να διακοσμήσεις με καθρέπτες την κρεβατοκάμαρα!

 

Κάνε layering πάνω σε μια συρταριέρα

συρταριέρα καθρέφτες καθρέπτες υπνοδωμάτιο

Ένας πολύ μοντέρνος τρόπος να χρησιμοποιήσεις τους καθρέπτες στη διακόσμηση της κρεβατοκάμαρας σου είναι κάνοντας layering. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μπορείς να χρησιμοποιήσεις 2-3 καθρέπτες τοποθετώντας τον ένα μπροστά από τον άλλο, δημιουργώντας έτσι στρώσεις. Μάλιστα, μια τέλεια επιφάνεια για να φιλοξενήσει αυτό το layering είναι μια συρταριέρα. Έτσι, θα έχεις φτιάξει ένα στιλάτο μπουντουάρ για να βάφεσαι και να ετοιμάζεσαι.

Δες επίσης: 5 Διακοσμητικά που θα αναβαθμίσουν το υπνοδωμάτιο!

Διακόσμησε με έναν στρογγυλό καθρέπτη

στρογγυλός καθρέπτης φυτά

Σίγουρα θα έχεις δει αυτούς τους στρογγυλούς καθρέπτες που μπορούν να διακοσμήσουν οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού αλλά ταιριάζουν ιδιαίτερα στο υπνοδωμάτιο σου. Αυτοί οι μεσαίου μεγέθους καθρέπτες είναι ότι πρέπει για μια φρέσκια πινελιά στους τοίχους σου που αρκεί για να κάνει το δωμάτιο να δείχνει πιο μεγάλο!

Δες επίσης: 5 Κομψοί τρόποι για φθινοπωρινή διακόσμηση κρεβατοκάμαρας!

Φτιάξε ένα gallery wall με καθρέπτες πάνω από το κρεβάτι

mirror gallery wall

Τα gallery wall με κάδρα και πίνακες είναι γνωστά σε όλους μας. Είχες σκεφτεί όμως ότι μπορείς να τα πετύχεις χρησιμοποιώντας καθρέπτες αντί για κάδρα; Ένα mirror gallery wall είναι η τέλεια ιδέα για τον τοίχο πάνω από το κρεβάτι, ο οποίος μάλιστα δεν είναι και ο πιο εύκολος στη διακόσμηση του! Με τον τρόπο αυτό θα έχεις διακοσμήσει τον πιο κεντρικό τοίχο της κρεβατοκάμαρας με ένα πρωτότυπο και εντυπωσιακό τρόπο!

Δες επίσης: 5 Τρόποι να διακοσμήσεις τους τοίχους της κρεβατοκάμαρας!

Χρησιμοποίησε έναν vintage μεγάλο καθρέπτη

ολόσωμος vintage καθρέφτης

Τα vintage έπιπλα αποτελούν μια μεγάλη τάση στη διακόσμηση και ταιριάζουν ακόμα και σε μοντέρνους χώρους. Και ένα από αυτά που ταιριάζουν ιδανικά στο υπνοδωμάτιο σου είναι ένας vintage ολόσωμος καθρέπτης, με την χαρακτηριστική περίτεχνη κορνίζα γύρω του. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό κομμάτι που θα αναβαθμίσει το δωμάτιο. Ειδικά αν ψάξεις στα κατάλληλα μαγαζιά με vintage κομμάτια είναι πολύ πιθανό να βρεις έναν τέτοιο καθρέπτη σε πολύ καλή τιμή.

Δες επίσης: 10 Ιδέες για σκανδιναβική διακόσμηση!

Διακόσμησε με φωτάκια γύρω από τον καθρέπτη

καθρέφτης κρεβατοκάμαρα λαμπάκια καθρέπτες υπνοδωμάτιο

Στο υπνοδωμάτιο συχνά χρειαζόμαστε έναν ήπιο και χαλαρωτικό φωτισμό. Κι ένας τέλειος τρόπος για να πετύχεις αυτό το φωτισμό σε συνδυασμό με ένα τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα είναι να τοποθετήσεις γύρω από τον καθρέπτη φωτάκια. Έτσι, αφενός ο καθρέπτης σου θα δείχνει εντυπωσιακός και αφετέρου θα πετύχεις έναν ρομαντικό φωτισμό στο χώρο!

Related Posts