6 Ιδέες για κοντά κουρέματα το 2021

by ediva

Τα κοντά κουρέματα στις γυναίκες γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Όχι μόνο τα καρέ αλλά και τα πολύ κοντά μαλλιά είναι πλέον από τα μεγαλύτερα trends όσον αφορά τα μαλλιά. Αν θες να έχεις ευκολία και ποικιλία στα χτενίσματα σου τότε ένα κοντό κούρεμα είναι ότι πρέπει.

Τα κοντά κουρέματα μπορούν να ταιριάξουν σε κάθε γυναίκα αρκεί η καθεμία να βρει αυτό που της ταιριάζει. Παρακάτω θα βρεις 7 όμορφα κουρέματα για κοντά μαλλιά το 2021.

Κουρέματα για κοντά μαλλιά το 2021

 

1. Κοντό καρέ κούρεμα με χωρίστρα στο πλάι!

κοντό κούρεμα καρέ

Το κοντό κούρεμα με χωρίστρα και λίγο όγκο στα μαλλιά είναι ένα εντυπωσιακό κούρεμα που πολλές celebities επιλέγουν ακόμα και για επίσημα events ή βραβεία. Με λίγο φορμάρισμα αυτό το κούρεμα δείχνει αμέσως υπέροχο χωρίς να χρειαστεί να το περιποιηθείς παραπάνω!

Δες επίσης: 4 Κουρέματα που ταιριάζουν τέλεια σε μελαχρινές!

2. Απλό καρέ κούρεμα με χωρίστρα στη μέση!

κοντό καρέ κούρεμα

Ένα απλό και ευέλικτο κούρεμα είναι το απλό κοντό καρέ με χωρίστρα στη μέση. Μπορείς να φτιάξεις αρκετά χτενίσματα παρά το κοντό μήκος του κουρέματος αυτού. Είναι πολύ της μόδας τόσο το 2020 όσο και για το 2021.

Δες επίσης: 30 Μοντέρνα κουρέματα για μαλλιά μεσαίου μήκους!

3. Κοντό καρέ με αφέλειες!

καρέ κούρεμα με αφέλειες

Οι αφέλειες είναι πολύ μοντέρνες και πλαισιώνουν το πρόσωπο κάθε γυναίκας. Σε συνδυασμό με ένα κοντό καρέ κούρεμα θα αναδεικνύουν το πρόσωπο σου με έναν πολύ κομψό και μοναδικό τρόπο!

Δες επίσης: 5 Όμορφα χτενίσματα για μακρύ καρέ μαλλί!

4. Κοντό bob κούρεμα με φράντζα!

κοντό καρέ κούρεμα

Τα bob χτενίσματα είναι πολύ δημοφιλή και δύσκολα θα φύγουν από τη μόδα. Το πολύ κοντό καρέ λοιπόν με όγκο και φράντζα είναι μια πολύ μοντέρνα επιλογή για μια γυναίκα κάθε ηλικίας. Το κούρεμα αυτό αναδεικνύει πολύ τα μακρόσθενα ή με γωνίες πρόσωπα!

Δες επίσης: 8 Ιδέες για κουρέματα για πρόσωπα με έντονη μύτη!

5. Καρέ με μύτες!

κούρεμα γυναικείο καρέ

Το καρέ με μύτες είναι ιδανικό για γυναίκες με πυκνά μαλλιά. Το κούρεμα αυτό είναι πολύ επαγγελματικό και όμορφο για κάθε περίσταση. Είναι βολικό και εύκολο στο να δημιουργήσεις χτενίσματα σε αυτό!

Δες επίσης: 6 Εντυπωσιακά κουρέματα για Σγουρομάλλες!

6. Κοντό αγορέ κούρεμα με ξύρισμα!

κοντό αγορέ κούρεμα

Δες επίσης: Ποια είναι τα πιο σικ κουρέματα για τα μαλλιά;

Οι γυναίκες πλέον δοκιμάζουν πιο εύκολα τα πολύ κοντά κουρέματα ακόμα και τα πολύ τολμηρά όπως αυτά με ξύρισμα. Ένα κοντό κούρεμα με ξύρισμα θα γεμίσει κάθε γυναίκα με δυναμισμό και θα τη κάνει ιδιαίτερη. Το κούρεμα αυτό αναδικνύει τα χαρακτηριστικά και τις γωνίες του προσώπου!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts