κουρτίνες στο μπαλκόνι

10 Ιδέες για να βάλεις κουρτίνες στο μπαλκόνι!

by ediva

Οι κουρτίνες στο μπαλκόνι αλλάζουν όλη την αισθητική του χώρου και μπορούν να το ανανεώσουν με μικρό κόστος. Παρακάτω θα σου δείξω πως να τις εντάξεις στη διακόσμηση του μπαλκονιού ή της βεράντας σου ώστε να έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Είτε θέλεις να βάλεις κουρτίνα για ομορφιά και στυλ, είτε για να έχεις περισσότερη ιδιωτικότητα, θα σου δείξω πως να το κάνεις με κομψό και όμορφο τρόπο, για να έχεις έναν ανανεωμένο εξωτερικό χώρο στο σπίτι σου.

Μπορείς να δεις εδώ 22 Ιδέες για τη διακόσμηση εξωτερικού χώρου!

10 Ιδέες για να βάλεις τις κουρτίνες στο μπαλκόνι!

 

Κουρτίνες στη γωνία του μπαλκονιού

ασπρη κουρτινα σε μπαλκονι κομματια κουρτινας μπαλκονι κουρτινα σε βεραντα

Αν θέλεις να βάλεις κουρτίνες στη γωνία του μπαλκονιού ή της βεράντας τότε ιδανικά επίλεξε κουρτίνες σε κομμάτια και τοποθέτησε τες είτε δεξιά και αριστερά είτε σε 3-4 κομμάτια ανάλογα το μέγεθος του τοίχου τον οποίο θέλεις να καλύψεις.

Μπορείς να δεις ακόμα 7 Ιδέες διακόσμησης για ένα πανέμορφο μπαλκόνι!

Κουρτίνες στο μπροστινό μέρος του μπαλκονιού

πολυχρωμες κουρτινες σε βεραντα λευκες κουρτινες σε βεραντα

κουρτινες σε μπαλκονικουρτινες απο λινατσαλευκες κουρτινες κομματια σε μπαλκονι

Για εσένα που θέλεις να καλύψεις το μπροστινό μέρος του μπαλκονιού σου, μπορείς είτε να βάλεις κουρτίνες πιο βαριές σε μεγαλύτερα κομμάτια όπως η λινάτσα ή κάποιο άλλο βαρύ ύφασμα, είτε να επιλέξεις λεπτές και πολλές κουρτίνες, να τις δέσεις μια μια και να έχεις έτσι ένα κομψό και ρομαντικό στυλ. Ακόμα, μπορείς να συνδυάσεις ρολά μπαμπού ή καλαμωτή με κουρτίνες και να έχεις έτσι και κάλυψη και όμορφη εικόνα στη βεράντα ή το μπαλκόνι σου.

Μπορείς να δεις επίσης 6 Tips διακόσμησης μπαλκονιού για ονειρεμένες βεράντες!

Κουρτίνες στην πλάτη του μπαλκονιού

πολυχρωμπ μαλκονι με κουρτινα πολυχρωμες κουρτινες μπαλκονι

Μια ακόμα εναλλακτική είναι να καλύψεις το πίσω μέρος του μπαλκονιού σου όπου έχει τοίχο. Το αποτέλεσμα είναι πανέμορφο, οικονομικό και ολοκληρώνει μοναδικά τον χώρο.

Μπορείς να δεις εδώ 5 Οικονομικοί τρόποι να ανανεώσεις το μπαλκόνι σου!

Αυτές οι επιλογές για να βάλεις τις κουρτίνες στο μπαλκόνι θα σου δώσουν ιδέες για να ανανεώσεις με οικονομικό και μοναδικό τρόπο τον εξωτερικό χώρο του σπιτιού σου!

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts