πράσινα μάτια

5 Ιδέες μακιγιάζ για να αναδείξεις τα πράσινα μάτια

by tzinav

Το χρώμα ματιών είναι ένα από τα στοιχεία που συνθέτουν ένα εντυπωσιακό βλέμμα. Φυσικά, τα πράσινα μάτια είναι σπάνια αλλά και πολύ εντυπωσιακά. Αν λοιπόν εσύ είσαι από τις τυχερές που έχουν πράσινα μάτια τότε πρέπει να τα αναδείξεις με το μακιγιάζ σου! Εξάλλου, σίγουρα θα αποτελεί ένα από τα ατού του προσώπου σου! Οι σωστές αποχρώσεις σε σκιές και μολύβια μπορούν να αποδειχθούν καθοριστικές!

Ένα εντυπωσιακό χρώμα ματιών δεν αρκεί για ένα όμορφο βλέμμα. Ευτυχώς όμως μπορείς να υποβοηθήσεις το αποτέλεσμα με το σωστό μακιγιάζ. Ανακάλυψε λοιπόν 5 ιδέες μακιγιάζ για να αναδείξεις τα πράσινα μάτια σου!

5 Τρόποι να βαφτείς αν έχεις πράσινα μάτια!

 

1. Ροζ σκιά σε πράσινα μάτια

ροζ σκιά πράσινα μάτια

Ένας κλασικός και εγγυημένος τρόπος μακιγιάζ των πράσινων ματιών είναι οι σκιές σε ροζ αποχρώσεις! Μια ζεστή ροζ απόχρωση στα μάτια θα φωτίσει ακόμα περισσότερο το πρόσωπο σου. Εξάλλου, μια ροζ σκιά είναι η τέλεια επιλογή για καθημερινά make- up looks που δε δείχνουν αφύσικα επάνω στο πρόσωπο.

Δες επίσης: 5 Έξυπνα tips για να κάνεις το κραγιόν να διαρκεί περισσότερο

2. Έντονο eyeliner

έντονο eyeliner κόκκινα χείλια

Το eyeliner αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα εργαλεία για να αναδείξεις τα μάτια σου! Ειδικά μάλιστα αν έχεις πράσινα μάτια τότε πρέπει να το εκμεταλλευτείς και να τα αναδείξεις στο έπακρον. Έτσι, αν ψάχνεις ένα βραδινό μακιγιάζ τότε τόλμησε ένα έντονο μακιγιάζ με eyeliner. Αν και τα eyeliner με χρώμα σίγουρα ταιριάζουν με τα μάτια σου, το κλασικό μαύρο eyeliner θα κάνεις την ιδανική αντίθεση, κάνοντας τα έτσι να φαίνονται ακόμα πιο έντονα!

Δες επίσης: 6 Καθημερινά makeup looks

3. Καφέ και nude σκιές

καφέ σκιά πράσινα μάτια

Αν βάψεις τα πράσινα μάτια σου σε καφέ αποχρώσεις τότε θα φτιάξεις ένα safe look για όλες τις ώρες και όλες τις περιστάσεις! Φυσικά, αν θέλεις ένα διακριτικό αποτέλεσμα προτίμησε nude σκιές που είναι ότι πρέπει για καθημερινό μακιγιάζ.

Δες επίσης: 5 Μύθοι μακιγιάζ που ακόμη πιστεύουμε

4. Μωβ και ματζέντα χρώματα στα μάτια

ματζέντα σκιά κραγιόν

Αν έχεις βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια στο μακιγιάζ των ματιών σου και θέλεις κάτι διαφορετικό τότε χρώματα όπως το μωβ και το ακόμα πιο ιδιαίτερο ματζέντα είναι η λύση! Τα χρώματα αυτά δένουν ιδανικά με το πράσινο των ματιών σου και μάλιστα το κάνουν να φαίνεται πιο έντονο λόγω της αντίθεσης που δημιουργούν!

Δες επίσης: Τα καλύτερα προϊόντα μακιγιάζ για να πετύχεις τα makeup trends

5. Μεταλλικές σκιές

ασημί σκιά μάτια

Οι μεταλλικές σκιές είναι μια ακόμα τέλεια λύση για ένα βραδινό μακιγιάζ αν έχεις πράσινα μάτια. Είτε σε αποχρώσεις χρυσού είτε ασημί, η λάμψη που δίνουν στο πρόσωπο οι μεταλλικές σκιές είναι ιδανική για να φωτίσει το πρόσωπο και να αναδείξει τα μάτια σου!