γυναικεία αρώματα

10 Υπέροχα γυναικεία αρώματα!

by ediva

Η προσωπικότητα μιας γυναίκας περιγράφεται και από τα γυναικεία αρώματα που χρησιμοποιεί και την χαρακτηρίζουν. Όπως είπε και η πασίγνωστη Coco Chanel “Μια γυναίκα που δεν φοράει άρωμα δεν έχει μέλλον”.

Αρώματα και μάρκες υπάρχουν πάρα πολλές, όμως θα πρέπει να βρεις ποιο είναι το άρωμα που ταιριάζει πραγματικά στον χαρακτήρα σου, στο γούστο σου καθώς επίσης και στο δέρμα σου.

Είναι γνωστό ότι το κάθε άρωμα μυρίζει διαφορετικά από δέρμα σε δέρμα, οπότε την επόμενη φορά που θα θελήσεις να διαλέξεις κάποιο άρωμα δοκίμασε το εσύ και όχι κάποια φίλη σου. Επίσης, μόλις το δοκιμάσεις για κανένα λόγο μην το τρίψεις, είναι το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν πολλές γυναίκες, καθώς εξασθενεί το άρωμα και μπερδεύεται με τις μυρωδιές του σώματος σου.

Τέλος, όταν είναι να διαλέξεις γίνε σαφής για το γούστο σου. Υπάρχουν αρώματα με μυρωδιά φρούτων, λουλουδιών, ανατολίτικα αρώματα, πικάντικα και βέβαια άλλο άρωμα μπορείς να φορέσεις το πρωί και άλλο το βράδυ.

Υπάρχουν πολλές μάρκες αρωμάτων για να διαλέξεις με νέα αρώματα, τα οποία ήδη έχουν γίνει πολύ δημοφιλή στον γυναικείο πληθυσμό. Γι’αυτό διάλεξε το επόμενο σου άρωμα μαζί με το ediva.gr και δεν θα το μετανιώσεις!

Το ediva.gr σου προτείνει τα 10 καλύτερα Γυναικεία Αρώματα!

Manifesto L’eclat – Yves Saint Laurent

γυναικεία αρώματα

Hilfiger Woman Edlessly – Tom Hilfiger

γυναικεία αρώματαBronze Godess – Estee Lauder

 γυναικεία αρώματα

Victoria – Victoria’s Secret

γυναικεία αρώματα

Prive Rose d’Arabie – Giorgio Armani

γυναικεία αρώματα ediva.gr

Modern Muse Eau de Homme – Estee Lauder

γυναικεία αρώματα ediva.gr

J – Jennifer Aniston

γυναικεία αρώματα ediva.gr

Just Cavalli Gold for her – Roberto Cavalli

γυναικεία αρώματα ediva.gr

Yellow Diamond Intense – Versace

γυναικεία αρώματα ediva.gr

Miss Dior Blooming Bouquet – Dior

dior γυναικεία αρώματα

Tα γυναικεία αρώματα διεγείρουν πολύ εύκολα και τους άντρες και περνάνε τα δικά τους μηνύματα. Εσύ με ποιο άρωμα θα διαλέξεις να περάσεις το μήνυμα σου;;

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts