αφυγραντήρες με ιονιστή

Οι 6 Καλύτεροι αφυγραντήρες με ιονιστή της αγοράς!

by tzinav

Ο αφυγραντήρας πλέον έχει γίνει απαραίτητος σχεδόν για όλα τα σπίτια αφού προσφέρει μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Η υγρασία εξάλλου κάνει το σπίτι να μοιάζει πιο κρύο, προκαλεί ζημιές και μούχλα στους τοίχους και κάνει την ατμόσφαιρα πιο βαριά και ανθυγιεινή. Αν λοιπόν κι εσύ έχεις υγρασία στο σπίτι σου μπορείς να λύσεις το πρόβλημα με έναν από τους καλύτερους αφυγραντήρες με ιονιστή.

Πράγματι, αν βρεις τον κατάλληλο αφυγραντήρα θα δεις τεράστια διαφορά στην καθημερινότητα σου. Το σπίτι θα είναι πιο ζεστό, χωρίς υγρασία στους τοίχους, η ατμόσφαιρα πιο υγιής, χωρίς μικροοργανισμούς και τα ρούχα θα στεγνώνουν πιο εύκολα! Δες ποιοι είναι οι καλύτεροι αφυγραντήρες με ιονιστή της αγοράς!

Ποιοι είναι οι καλύτεροι αφυγραντήρες για το σπίτι σου!

Αφυγραντήρας για δωμάτια 60 τ.μ

 

Morris MDB 12100 HI

αφυγραντήρας Morris MDB 12100 HI

Ο αφυγραντήρας Morris MDB 12100 HI πέρα από την μείωση της υγρασίας στο χώρο λειτουργεί και σαν συσκευή καθαρισμού αέρα. Διαθέτει αθόρυβη λειτουργία, επομένως δε θα καταλάβεις καν ότι είναι σε λειτουργία. Ακόμα, το δοχείο νερού έχει χωρητικότητα 2,5 λίτρα, πράγμα που σημαίνει ότι ο αφυγραντήρας σου μπορεί να λειτουργεί αρκετές ώρες χωρίς διάλειμμα. Χάρη λοιπόν σε όλα τα παραπάνω αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές για δωμάτια 60 τ.μ. Μπορείς να δεις όλα τα χαρακτηριστικά και να τον αγοράσεις εδώ.

Αφυγραντήρες για δωμάτια 80 τ.μ

Juro Pro Supreme

αφυγραντήρας Juro Pro Supreme 

Ο Juro Pro Supreme ξεχωρίζει γιατί καθαρίζει τον αέρα και απομακρύνει την υγρασία με πολύ μικρή κατανάλωση (225W). Ο περιστροφικός συμπιεστής GMCC- Toshiba που διαθέτει τον καθιστά αξιόπιστο και με μεγάλη διάρκεια ζωής. Έχει μεγάλη δεξαμενή νερού 2,8 λίτρων και είναι ιδιαίτερο αθόρυβος. Θα τον βρεις εδώ σε προσφορά.

Delonghi DNS65

αφυγραντήρας Delonghi DNS65

Ο αφυγραντήρας Delonghi DNS65 έχει σύστημα αφύγρανσης με ζεόλιθο, απομακρύνοντας έτσι αποτελεσματικά την υγρασία και κάνοντας τον αέρα πιο ελαφρύ. Ακόμα, είναι ότι χρειάζεσαι για να στεγνώνουν γρήγορα τα ρούχα σου. Στα συν του περιλαμβάνεται επίσης το ότι είναι ιδιαίτερα ελαφρύς άρα μεταφέρεται πολύ εύκολα. Με λίγα λόγια, είναι ότι πρέπει για δωμάτια 80 τ.μ.! Θα τον βρεις με έκπτωση εδώ.

Morris MDB 16100 HI

αφυγραντήρας morris MDB 16100

Ο Morris MDB 16100 HI χάρη στα φίλτρα του καθαρίζει τον αέρα από σκόνη, χημικά, οσμές και καπνό τσιγάρου. Ο φωτισμός στο μπροστινό του μέρος αλλάζει ανάλογα με τα επίπεδα υγρασίας του χώρου. Έχεις όμως τη δυνατότητα να ρυθμίζεις εσύ την επιθυμητή υγρασία στο χώρο. Το δοχείο νερού του έχει χωρητικότητα 2,5 λίτρα, ενώ διαθέτει ροδάκια για εύκολη μεταφορά. Μπορείς να το βρεις με έκπτωση εδώ.

Δες επίσης: 6 Τεχνολογικά δώρα για παιδιά!

Αφυγραντήρες για δωμάτια πάνω από 100 τ.μ.

Morris MDP 20300i

αφυγραντήρας Morris MDP 20300i αφυγραντήρες με ιονιστή

Και το μοντέλο Morris MDP 20300i συγκαταλέγεται στα καλύτερα της αγοράς για χώρους μέχρι 110 τ.μ. Δεν απομακρύνει μόνο την υγρασία από την ατμόσφαιρα αλλά την καθαρίζει ταυτόχρονα. Και όλα αυτά με τον ελάχιστο δυνατό θόρυβο. Το μεγάλο δοχείο νερού 4 λίτρων κάνει τον αφυγραντήρα να δουλεύει χωρίς διακοπή για ώρες. Με ισχύ 222W αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις. Θα τον βρεις με πολύ καλή έκπτωση εδώ.

Inventor ATMS PXL AT-IONUV

αφυγραντήρας Inventor ATMS PXL AT-IONUV αφυγραντήρες με ιονιστή

Ο Inventor ATMS PXL AT-IONUV είναι ένας ισχυρός αφυγραντήρας με δυνατότητα συγκράτησης των σωματιδίων έως 97,79% χάρη στο φίλτρο HEPA! Διαθέτει λάμπα UV για την καταστροφή των μικροοργανισμών και για έναν πιο καθαρό αέρα. Το τέλειο είναι ότι μπορείς να ρυθμίσεις τη συσκευή ακόμα και όταν δεν είσαι στο σπίτι μέσω Wifi κι έτσι έχεις το μέγιστο έλεγχο. Μπορείς να τον βρεις σε προσφορά εδώ.

Related Posts