tattoo artists

Αυτοί είναι οι 10 καλύτεροι Tattoo artists στον κόσμο!

by ediva

Τα Tattoo δεν είναι μία ακόμη μόδα, αλλά τρόπος έκφρασης σκέψεων και συναισθημάτων. Οι Tattoo artists δημιουργούν με καμβά το ανθρώπινο σώμα, σαν άλλοι ζωγράφοι!

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και τεχνικές του τατουάζ, όπως είναι τα tattoo letters, μανίκι, ακόμη και glitter. Επίσης, τα πιο συχνά σημεία για tattoo είναι η πλάτη και τα χέρια.

Εξαιρετικά tattoo studio όμως έχει και η Αθήνα, ενώ πολύ φημισμένος είναι και ο Nico tattoo της Θεσσαλονίκης, με εξαιρετικούς tattoo artists.

Κατά μέσο όρο, οι δημιουργοί μπορούν να κερδίσουν περίπου $ 100 ανά ώρα υπηρεσίας. Για τους πραγματικά καλούς και δημοφιλείς, ο αριθμός αυτός μπορεί να αυξηθεί πολλές φορές. Κάποιοι μπορεί να χρεώνουν ένα υψηλότερο ποσό, λόγω των δεξιοτήτων τους και της ζήτησης για τις υπηρεσίες τους.

Άλλοι μπορεί να ζητήσουν μια τεράστια αμοιβή, λόγω της δημοτικότητας που τους επέφερε η έκθεση τους σε τηλεοπτικές εκπομπές. Ποιοι είναι όμως οι πιο πλούσιοι Tattoo artists;

 

Δες επίσης όμορφες ιδέες και προτάσεις για τατουάζ εδώ!

 

Mike Rubendall – $125 την ώρα

tattoo artist

Ο Mike Rubendall δούλευε για την Adorned, αλλά τώρα έχει δημιουργήσει το δικό του tattoo shop. Έχει εμφανιστεί στο “Tattoo Wars” και εμπνέεται τατουάζ  από την Ανατολική κουλτούρα, κυρίως ιαπωνικής προέλευσης.

 Το πρόγραμμά του είναι γεμάτο, γι’αυτό να είσαι προετοιμασμένη να κάνεις την κράτηση σου έως και ένα έτος νωρίτερα.

Bob Tyrrell – $150 την ώρα

tattoo artist

Ο Bob Tyrrell είναι γνωστός για τα ρεαλιστικά έργα τέχνης του. Ξεκίνησε να κάνει τατουάζ όταν ήταν ήδη 34, αλλά σίγουρα κάλυψε γρήγορα τον χαμένο χρόνο. Ο Tyrrell ειδικεύεται στα ρεαλιστικά μαύρα και γκρι πορτρέτα.

 

Dave Tedder – $150 την ώρα

tattoo artist

Ο Dave Tedder ξεκίνησε ως ένας piercer στη Νότια Καρολίνα, ένα μέρος που θεωρεί την τέχνη του τατουάζ παράνομη. Στη συνέχεια μετακόμισε στη Φλόριντα για να μάθει περισσότερα σχετικά με την τέχνη.

Τελικά εγκαταστάθηκε στην Bulldog Tattoo όπου ο Holden Ritchison ήταν ο μέντορας του. Οι δύο στη συνέχεια αφήσανε την Bulldog για να ενταχθούν στην Babylon Tattoo.

Brandon Bond – $200 την ώρα

tattoo artist

Ο Brandon Bond είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους και με περισσότερη  δημοσιότητα καλλιτέχνες τατουάζ στον κόσμο. Έχει την έδρα του στην Ατλάντα, όπου έχει δύο καταστήματα, το All or Nothing Tattoo και το Anti Art Elite.

Του ανήκει επίσης η Stranglehold, μια εταιρεία που πωλεί προϊόντα που σχετίζονται με τα tattoo, από ταινίες και βιβλία μέχρι ρούχα και τέχνες.

Stephanie Tamez – $200 την ώρα

plousioi tattoo artist

Η Stephanie Tamez είχε εκπαιδευτεί στο graphic design προτού να στραφεί στα τατουάζ. Εργάζεται στο φημισμένο κατάστημα της Νέας Υόρκης που ονομάζεται Adorned. Ειδικεύεται στην τυπογραφία, όπως tattoo γράμματα και τις γραμματοσειρές με κομψό design. Της αρέσει επίσης να μπερδεύει τις γραμματοσειρές. 

Kat von D – $200+ την ώρα

plousioi tattoo artist

Η Kat von D εμφανίστηκε με τον Ami James στο “Miami Ink” για τέσσερις σεζόν. Επίσης, άνοιξε το High Voltage Tattoo στο Λος Άντζελες. Το κατάστημα έγινε το αντικείμενο της εκπομπή με τίτλο LA Ink. 

Αυτή φέρεται να έχει $ 5,000,000. Η ελάχιστη χρέωση στο στούντιο της Kat είναι $ 200 την ώρα, αλλά η τιμή εξαρτάται από πολλούς παράγοντες – όπως το επίπεδο της λεπτομέρειας του τατουάζ και το μέγεθός του.

Paul Booth – $300 την ώρα

plousioi tattoo artist

Αν είσαι σε μια heavy metal, industrial, progressive or gothic rock and roll μπάντα τότε ο Paul είναι ο άνθρωπος σου.

Ειδικεύεται σε εκείνα τα πράγματα που αγαπάνε οι rockers. Τα αγαπημένα του είναι τα ρεαλιστικά tattoo  τρόμου και gothic τατουάζ σε κλίμακα του γκρι. Είναι γνωστός για τις σχολαστικές λεπτομέρειες δαιμόνων. Έχει εμφανιστεί στο CNN, CNBC, Discovery Network και TLC.

Anil Gupta – $450 την ώρα

plousioi tattoo artists

Ο Anil Gupta είναι γνωστός για τα ρεαλιστικά πορτρέτα του και την ακριβή απόδοση του σε έργα τέχνης. Είναι επίσης γνωστός για τα φυλετικά εμπνευσμένα τατουάζ του και τα αφηρημένα έργα του. Έχει επίσης τη δυνατότητα να κάνει τατουάζ πίνακες ομοίους με του Leonardo da Vinci και του Salvador Dali.

Ami James – $500 την ώρα

Ami James

Ο Ami James είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τα show του TLC “Miami Ink” και “NY Ink” και έχει επίσης ένα κατάστημα στο Λονδίνο που ονομάζεται the Love Hate Social Club.  Αυτός φέρεται να έχει μια καθαρή περιουσία των $ 5.100.000.

Scott Campbell – $1,000 την πρώτη ώρα και $200 στο τέλος

Scott Campbell

Μέσα στους πελάτες του βρίσκονται ο Marc Jacobs, ο Josh Hartnett και ο Heath Ledger. Ειδικεύεται στην τυπογραφία και στα antique διακοσμητικά στοιχεία. Μπορεί να κάνει κλασικά σχέδια όπως άγκυρες και ιστιοφόρα. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι μπορεί να το κάνει μόνο στη διάρκεια του σαββατοκύριακου, καθώς είναι απασχολημένος με άλλα επαγγέλματα όπως advertising designer.

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts