10 Κομπλιμέντα που χρειάζεται να ακούσει ο σύζυγος σου!

by ediva-author

Τα λόγια που λες έχουν μεγάλο αντίκτυπο στο γάμο σου. Μπορεί να υπάρχει η φήμη πως o σύζυγος χρειάζεται απλά το κρεβάτι και τίποτα παραπάνω, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν ανεβαίνει πολύ ψυχολογικά όταν ακούει λόγια επιβεβαίωσης από εσένα.

Ακόμα λοιπόν και αν δεν το δείχνει, χρειάζεται τη λεκτική αγάπη (Κομπλιμέντα) γιατί μην ξεχνάς πως και οι άντρες είναι ευαίσθητοι.

 

Δες λοιπόν 10 φιλοφρονήσεις πρέπει να ακούσει ο σύζυγος σου

 

1.Είμαι πολύ ευτυχισμένη που σε παντρεύτηκα

xaroumeni ediva.gr

Οι άντρες πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς στη γάμο τους και ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος για να το πετύχεις είναι να του το πεις.

Είναι μια φράση που μπορεί να την πεις σε ανύποπτη στιγμή και χωρίς λόγο. Ο αυθορμητισμός δείχνει ειλικρίνεια και γνησιότητα, άρα και ασφάλεια.

 

2.Λατρεύω τον τρόπο που προσφέρεις πράγματα στην οικογένεια μας

Οι άντρες έχουν υψηλό στάνταρ όσο αφορά την παροχή. Χρειάζεται επομένως να επιβεβαιώνεται συχνά αυτό ώστε να νιώθει σίγουρος για τον εαυτό του.

Δώσε του να καταλάβει πως δεν χρειάζεστε εκατομμύρια για να είστε ευτυχισμένοι.

 

3.Είμαι περήφανη για σένα

Ο γάμος σου θα είναι πολύ καλύτερος αν είσαι πραγματικά η μεγαλύτερη οπαδός του άντρα σου. Σε έναν κόσμο που τον ρίχνει συνεχώς προς τα κάτω, εσύ πρέπει να τον ανεβάζεις.

 

4.Είσαι πολύ καλός πατέρας

kalos pateras ediva.gr

Αν έχετε παιδιά, χρειάζεται να επαινείς τον άντρα σου για τη συμμετοχή του στην οικογένεια. Σε πολλές οικογένειες η μητέρα έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου το να ασχολείται με τα παιδιά και αυτό συμβαίνει επειδή συνήθως ο μπαμπάς δουλεύει, άρα λείπει και πολλές ώρες.

Παρ όλα αυτά, χρειάζεται να γνωρίζει πως είναι καλός πατέρας τον περιορισμένο χρόνο που διαθέτει.

 

5.Είσαι κούκλος

oraios koplimento

Θα πρέπει να ξέρει ότι τον θέλεις και τον αγαπάς από τον τρόπο που τον κοιτάζεις πολλές φορές, και ας έχει πάρει μερικά κιλάκια. Το βλέμμα σου πρέπει να λέει ότι τον βλέπεις και τον θέλεις όπως στην αρχή της σχέσης σας.

 

6.Επιβράβευση στις προσπάθειες του

Κάθε φορά που επιδιορθώνει κάτι στο σπίτι είναι καλό τα τον επιβραβεύεις. Έχει ανάγκη να νιώθει ικανός και πόσο μάλλον να του το λες εσύ.

 

7.Ευχαριστώ για τη βοήθεια στο σπίτι

yzigos douleies spiti ediva.gr

Οι δουλειές του σπιτιού είναι αρκετά κουραστικές, ίσως και βαρετές. Μπορεί να μην σφουγγαρίζει για παράδειγμα αλλά ίσως κραταει τα πράγματα στη θέση τους χωρίς να τα κάνει όλα μπάχαλο.

Είναι και αυτό σημαντική βοήθεια και δεν είναι δεδομένο.

 

8.Με κάνεις χαρούμενη

Μπορεί να μην είναι και ο πιο αστείος άνθρωπος στον κόσμο που να σε κάνει να ξεκαρδίζεσαι στα γέλια συνέχεια. Ποιος είναι άλλωστε;

Από τη στιγμή που σε κάνει χαρούμενη, μπορείς να το δείξεις ή και να το πεις. Είναι καλό να γνωρίζει ότι δρα θετικά επάνω σου.

 

9.Είσαι πολύ δυνατός.

Την επόμενη φορά που θα σηκώσει ένα βαρύ φορτίο για να σε βοηθήσει, να τον συγχαρείς. Πρέπει να ξέρει ότι αναγνωρίζεις το τι μπορεί να κάνει.

 

10.Μου αρέσει να περνώ χρόνο μαζί σου

[adrotate banner=”18″]

Με την τριβή και τη ρουτίνα της καθημερινότητας,πολλά πράγματα θεωρούνται δεδομένα. Ο σύντροφος σου θα πρέπει να ξέρει ότι είναι ακόμα ο καλύτερος σου φίλος

Αφιέρωσε λίγο χρόνο να ευχαριστήσεις τον άνθρωπο της ζωή σου για όλα όσα προσφέρει. Δεν θα σου πάρει πολύ χρόνο για να ενισχύσεις την εμπιστοσύνη στον εαυτό του και μην ξεχνάς πως όλο αυτό θα τον κάνει να θέλει να στο ανταποδώσει…

>>Δες όλα τα άρθρα για τις Σχέσεις

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts