Κονσίλερ

Κονσίλερ: 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις πριν το ξαναχρησιμοποιήσεις!

by ediva-author

Ένας από τους βασικότερους σύμμαχους στο μακιγιάζ, έχει τα μυστικά τους…

Σου χαρίζει λάμψη, σε κάνει να φαίνεσαι πιο φρέσκια και ξεκούραστη από ποτέ όταν έχεις κοιμηθεί μόνο 2 ώρες, καλύπτει μικρά σημαδάκια και σπυράκια και εξαφανίζει τους μαύρους κύκλους σε χρόνο dt!Το θαυματουργό κονσίλερ είναι ο σύμμαχος κάθε γυναίκας και βρίσκεται ανά πάσα στιγμή στο…. νεσεσέρ εκτάκτου ανάγκης!

Ξέρεις όμως τα πάντα για το κονσίλερ; Μάθε τα 4 μυστικά του για φανταστική κάλυψη και τέλειο αποτέλεσμα:

 

1. Μπορώ να το φορέσω πριν το μέικ απ;

Ναι, μπορείς να το φορέσεις πριν το μέικ απ αν θέλεις να δώσεις μια ελαφριά λάμψη και δεν έχεις μεγάλο πρόβλημα με μαύρους κύκλους. Τις περισσότερες φορές, επιλέγουμε να το βάζουμε πάνω από τη βάση για καλύτερη κάλυψη προσέχοντας πάντα να μην έχουν μεγάλη απόκλιση οι αποχρώσεις των 2 προϊόντων.

2. Κονσίλερ και στο κινητό βλέφαρο;

Χρησιμοποίησε μικρή ποσότητα κονσίλερ σαν σκιά για ελαφριά λάμψη στο κινητό βλέφαρο. Αν θέλεις να κάνεις ένα φυσικό μακιγιάζ, το συγκεκριμένο προϊόν είναι το ιδανικό για να φωτίσει το βλέμμα σου.

3. Κονσίλερ και για τα σπυράκια;

Ναι, μπορεί να καλύψει εκείνο το κόκκινο σπυράκι που σε εκνευρίζει αλλά πρέπει να επιλέξεις το κατάλληλο προϊόν. Προτιμήστε λοιπόν πιο στερεά κονσίλερ, που βγαίνουν σε μορφή κόμπακτ ή σωληνάριο και άπλωσε με τα δάχτυλα, πριν βάλεις τη βάση, για τέλεια κάλυψη.

4. Η σωστή εφαρμογή;

Ο τρόπος εφαρμογής του κονσίλερ παίζει σημαντικό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Ο καλύτερος τρόπος είναι να το απλώσεις με τα δάχτυλά σου, γιατί έτσι σε βοηθάει να έχεις την τέλεια κάλυψη! Ξεκίνησε κάτω από την εσωτερική γωνία των ματιών και άπλωσε απαλά και ταμποναριστά μέχρι την εξωτερική γωνία. Ποτέ μην τρίβεις το κονσίλερ και φρόντισε να καλύψεις όλη την περιοχή που θέλεις έτσι ώστε το αποτέλεσμα να δείχνει ενιαίο.

Related Posts