Κουρέματα-χτενίσματα-για-μακριά-μαλλιά-www.ediva

Κουρέματα και Χτενίσματα για μακριά μαλλιά!

by ediva-author

Κουρέματα και χτενίσματα για μακριά μαλλιά υπάρχουν πολλά και με πολλές εναλλαγές. Το καλό με τα μακριά μαλλιά είναι πως οποιοδήποτε κούρεμα και αν επιλέξεις να έχεις, το χτένισμα είναι πάντα εύκολο γιατί έχεις πολλές επιλογές.

Ακόμα και αν τα μαλλιά σου είναι σε ένα μεσαίο μήκος και σου αρέσει κάποιο χτένισμα που απαιτεί παραπάνω μάκρος μπορείς να βρεις λύση στις τρέσες μαλλιών που κάνουν θαύματα.

Τα πιο συνηθισμένα κουρέματα για μακριά μαλλιά είναι: Μαλλιά ασύμμετρα, μαλλιά με έντονες μύτες και μακριά μαλλιά με φράντζες και αφέλειες.

Είτε λοιπόν τα μακριά μαλλιά σου είναι σγουρά είτε ίσια, υπάρχουν πολλά χτενίσματα που μπορείς να ακολουθήσεις ή και να εμπνευστείς δικά σου.

Κάποια χτενίσματα για να ”δείξουν” παραπάνω απαιτούν έξτρα όγκο στα μαλλιά σου. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ειδικά προϊόντα για αυτή τη δουλειά ή το κλασσικό κρεπάρισμα ή να χρησιμοποιήσεις και για αυτήν την περίπτωση τρέσες μαλλιών. Μπορείς να βρεις τρέσες με φυσική τρίχα   ή συνθετικά μαλλιά σε πολλά χρώματα και πολύ προσιτές τιμές στο fisikamallia.gr

 

Το ediva.gr σου προτείνει χτενίσματα για μακριά μαλλιά για που βολεύουν οποιουδήποτε τύπου κούρεμα και αν έχεις.

 

Ένα απλό χτένισμα είναι πάντα σικάτο. Απλές αλογοουρές σε ίσια μαλλιά, ατημέλητοι κότσοι, απλές γαλλικές πλεξίδες και ανάλαφρα μαλλιά, πάντα κλέβουν τις εντυπώσεις.

Κουρέματα και χτενίσματα για μακριά μαλλιά Κουρέματα και χτενίσματα για μακριά μαλλιά Κουρέματα και χτενίσματα για μακριά μαλλιά Κουρέματα και χτενίσματα για μακριά μαλλιά

Κουρέματα και χτενίσματα για μακριά μαλλιά

Κουρέματα και χτενίσματα για μακριά μαλλιά

Κουρέματα και χτενίσματα για μακριά μαλλιά ediva.gr g (3)

Κουρέματα-χτενίσματα για μακριά μαλλιά-www.ediva.gr (9) Κουρέματα-χτενίσματα για μακριά μαλλιά-www.ediva.gr (9) Κουρέματα-χτενίσματα για μακριά μαλλιά-www.ediva.gr (9) Κουρέματα-χτενίσματα για μακριά μαλλιά-www.ediva.gr (9) Κουρέματα-χτενίσματα για μακριά μαλλιά-www.ediva.gr (9) Κουρέματα-χτενίσματα για μακριά μαλλιά-www.ediva.gr (4) Κουρέματα-χτενίσματα για μακριά μαλλιά-www.ediva.gr (9) Κουρέματα-χτενίσματα για μακριά μαλλιά-www.ediva.gr (9) Κουρέματα-χτενίσματα για μακριά μαλλιά-www.ediva.gr (9)

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts