τραπεζάκια μικρά σαλόνια

Όμορφα τραπεζάκια μέσης για μικρά σαλόνια

by tzinav

Το τραπεζάκι του σαλονιού αποτελεί πλέον ένα από τα έπιπλα που όλες μας προσέχουμε. Κι αυτό γιατί καταλαμβάνει κεντρικό χώρο στο δωμάτιο και το βλέμμα πέφτει κατευθείαν εκεί. Είναι σημαντικό λοιπόν να κάνεις τη σωστή επιλογή. Ωστόσο, τα μικρά σαλόνια είναι πιο απαιτητικά όσον αφορά τα τραπεζάκια μέσης καθώς η επιλογή σου δεν πρέπει να κάνει το χώρο να μοιάζει ακόμα μικρότερος.

Το να βρεις ένα coffee table που θα ταιριάζει στο στυλ αλλά κυρίως στις διαστάσεις του καθιστικού σου είναι πολύ σημαντικό. Ειδικά μάλιστα αν έχεις έναν μικρό χώρο η επιλογή σου πρέπει να είναι προσεκτική ώστε να μην τονίζει το ελάττωμα του. Ανακάλυψε λοιπόν μερικά όμορφα τραπεζάκια μέσης για μικρά σαλόνια!

Ποιο coffee table να διαλέξεις για ένα μικρό σαλόνι!

 

Τραπεζάκι μέσης από ρατάν

καναπές τραπέζι ρατάν

Ένα μικρό σαλόνι έχει ανάγκη από έπιπλα που δεν είναι βαριά και δεν το κάνουν να δείχνει πιο κλειστοφοβικό. Τα έπιπλα από ρατάν αποτελούν μια μοντέρνα επιλογή για δωμάτια με boho στυλ και όχι μόνο! Έτσι, ένα στρογγυλό τραπεζάκι μέσης από ρατάν είναι ότι πρέπει καθώς είναι ανάλαφρο και δε θα “μπουκώνει” τον ήδη μικρό χώρο περισσότερο. Ένα τέτοιο μοντέρνο τραπέζι είναι ότι πρέπει για ένα χαλαρό σαλόνι με περιορισμένο μέγεθος.

Δες επίσης: Ιδέες για διακόσμηση με κεριά σε κάθε δωμάτιο

Γυάλινο ορθογώνιο τραπέζι

γυάλινο τραπέζι ορθογώνιο

Μια άλλη έξυπνη ιδέα για τραπεζάκι αν το σαλόνι σου είναι μικρό είναι ένα γυάλινο ορθογώνιο τραπέζι. Το πλεονέκτημα του να διαλέξεις ένα τραπέζι από γυαλί είναι ότι επειδή είναι διάφανο κάνει το χώρο να δείχνει πιο άνετος. Ειδικά αν το πρόβλημα του σαλονιού σου είναι ότι είναι μακρόστενο τότε ένα τέτοιο τραπέζι αποτελεί την καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις!

Δες επίσης: 5 Ιδέες διακόσμησης στο σπίτι για καλή τύχη 

Nesting tables

nesting coffee tables

Τα τραπεζάκια που μπαίνουν το ένα μέσα στο άλλο, γνωστά και ως nesting tables, είναι όχι απλά μια λύση ανάγκης για μικρά σαλόνια αλλά και μια στιλάτη επιλογή. Το τέλειο με μια τέτοια επιλογή είναι ότι όταν δεν έχεις μεγάλες ανάγκες μπορείς να χρησιμοποιείς ένα μόνο τραπέζι και να έχεις τα άλλα από κάτω του χωρίς να σου πιάνουν χώρο. Αντίστοιχα, όταν έχεις καλεσμένους και θέλεις πιο πολύ χώρο βγάλε τα υπόλοιπα τραπέζια!

Δες επίσης: 5 Αξεσουάρ που θα αναβαθμίσουν το καθιστικό σου

Τραπέζι σαλονιού από plexi glass

plexi glass τραπεζάκια μικρά σαλόνια

Μια πολύ μοντέρνα λύση για τραπεζάκι στο μικρό σου σαλόνι είναι ένα τραπεζάκι από plexi glass. Μάλιστα, ένα τέτοιο τραπέζι επειδή είναι διάφανο όχι απλά δε θα μπουκώσει το χώρο αλλά αντίθετα θα δείχνει σαν να μην υπάρχει καν τραπέζι για να κλείνει το χώρο! Αν λοιπόν έχεις ένα μοντέρνο σαλόνι μη διστάσεις να διαλέξεις ένα τέτοιο διαφορετικό τραπέζι!

Δες επίσης: 6 Μοντέρνα φωτιστικά που θα ομορφύνουν το σαλόνι σου

Πουφ σαν τραπεζάκι μέσης

πουφ σαλόνι

Μια εναλλακτική ιδέα για τραπεζάκι αν ο χώρος στο καθιστικό σου είναι πραγματικά περιορισμένος είναι ένα πουφ! Ναι, καλά διάβασες! Ένα πουφ εκτός από τέλεια ιδέα για κάθισμα, μπορεί να αποτελέσει και ένα εναλλακτικό τραπεζάκι σαλονιού. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να τοποθετήσεις επάνω στο πουφ έναν μεγάλο δίσκο ώστε να γίνει η επιφάνεια του πιο σταθερή και να μπορείς να τοποθετήσεις επάνω οτιδήποτε.

Related Posts