πως να φορέσεις ρολόι με βραχιόλια

Πως να φορέσεις ρολόι με βραχιόλια!

by ediva

Το ρολόι είναι από τα πιο βασικά, αν όχι το βασικότερο αξεσουάρ όλων μας. Για αυτό και συνήθως το χέρι που φοράει το ρολόι είναι κατειλημμένο, οπότε ό,τι άλλο είναι να βάλουμε από βραχιόλια πάνε στο αντίθετο χέρι. Βέβαια, πλέον κάτι τέτοιο δεν χρειάζεται να γίνει μιας και είναι μόδα τα ρολόγια-βραχιόλι.

Σε αυτό το σημείο θέλω να σου πω πως δεν χρειάζεται να πας, να τρέξεις σε καταστήματα για να βρεις ένα τέτοιο ρολόι. Μπορείς απλά να συνδυάσεις αυτό που φοράς με διάφορα αξεσουάρ. Και για να στο αποδείξω θα σου δείξω ευθύς αμέσως πως να φορέσεις ρολόι με βραχιόλια.

15 Τρόποι να φορέσεις το ρολόι σου με βραχιόλια

Αρχικά, είναι σημαντικό να μην το παρακάνεις με τα χρώματα. Κινήσου σε τόνους που είναι χρωματικά συγγενείς με το χρώμα του ρολογιού σου ή επέλεξε αξεσουάρ που να ταιριάζουν χρωματικά μεταξύ τους. Για παράδειγμα, ένα χρυσό ρολόι πηγαίνει απόλυτα με γήινους-καφέ τόνους- ή μονοχρωματισμούς σε έντονα χρώματα.

ρολόι με βραχιόλι χρυσό, ediva.gr συνδυασμός ρολογιού με βραχιόλι σικ συνδυασμός ρολόι-βραχιόλι rosegold ρολόι, rosegold αξεσουάρ ρολόι-βραχιόλι βραχιόλια συνδυασμένα με ρολόι ρολόι με πολλά βραχιόλια ρολόι με καφέ-χρυσά αξεσουάρ

Δες επίσης: Δες ποιο ρολόι σου ταιριάζει ανάλογα με το Style σου!

Βασικό επίσης είναι να αν βάλεις χρώμα, να μην το κάνεις “καρναβάλι”. Παίξε με μια-δυο αποχρώσεις που θα έχουν την ίδια βάση- ας πούμε το μπλε. Ακόμα φρόντισε το ύφος των αξεσουάρ που θα διαλέξεις να είναι το ίδιο. Μην φοράς μια πέρλα, ένα σχοινάκι και μια αλυσίδα. Επίλεξε ένα μοτίβο. Από εκεί και ύστερα πειραματίσου με το πόσα ταιριάζουν και φαίνονται κομψά στο χέρι σου.

μαύρο ρολόι, χρυσό βραχιόλι ξύλινο ρολόι με αξεσουάρ κομψός συνδυασμός ρολογιούμε βραχιόλια γαλάζιο ρολόι, χρυσά-μπεζ αξεσουάρ χρυσό ρολόι με βραχιόλια ασημί ρολόι με αξεσουάρ

google-news

Ακολουθήστε το Ediva.gr στο Google News για να βλέπετε δωρεάν όλα μας τα άρθρα!

Related Posts